Mocheta de exterior

Mocheta de exterior | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Are cineva? sau a folosit?
Am acoperit rampa (de care ziceam la subiectul cu sudorul) si acum ne gandeam sa
punem peste tot o mocheta de exterior. dar dat fiind ca e un plan inclinat suntem cam ingrijorati sa nu cumva sa se alunece pe ea.

tipul care a facut sudura si suportul de lemn ne zicea sa cautam o mocheta de exterior tip gazon ca ar fi ok; dar as vrea ff tare sa mai aud si alte pareri ..

Merci.

PS pt moderatori - am deschis topic separat pt ca cel de mochete se referea la mochete de interior.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

N-am citi subiectul cu sudorul dar am vazut mochete de exterior tip gazon si dupa parerea mea arata ieftin rau. E ceva flocos de plastic verde, cam ca presuri de sters pe picioare. Plus ca aluneca rau de tot daca sunt ude.

Poate ma gandesc la ceva daca-mi povestesti unde si de ce vrei sa pui asa ceva (adica vrei sa protejezi o terasa?)

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

buna si merci de raspuns.

nu e o terasa; e o fosta rampa de intrare in garaj; ca sa aducem la aceelasi nivel am folosit lemn (pe suport de fier); si tr sa acoperim cu ceva pt ca acum e IIII (lemn/beton/lemn/beton/lemn)
nu stiu dc m-am facut inteleasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Porumbita, hai c-am gasit si citit si sub. cu sudorul.

Parerea mea: daca rampa e foarte inclinata si e acum in totalitate acoperita cu lemn (deci nu e lemn intrerupt de beton) cel mai simplu si practic ar fi sa baituiesti lemnul ca sa-i dai o culoare cat mai inchisa si apoi (daca nu folosesti rampa pt acces in garaj cu masina) sa faceti din lemn niste suporturi in trepte pe marginea rampei tot de culoare inchisa in care sa plantezi niste flori. Ar arata mai putin a chestie urita care a fost acoperita si mai mult a chestie gandita si cautata.

Zic si eu asa gandindu-ma ca pe lemn chiar daca-i ud nu aluneci asa tare ca pe gazonul ala de plastic (si care-i si foarte urit, cred ca stii si tu cum e, mai au unele terase ai caror patroni vor sa simuleze outdoor-ul)

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput