Nu-mi reusesc galustele din gris-sfaturi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

SI eu le prefer pe cele naturale, doau ou, gris si un praf de sare!

Adrianafedorca si eu as fi tentata sa incerc cu cous-cous!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

astea cu cous cous sunt fffff naturale




"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://www.divella.it/prodotto.asp?idprod=150
asa arata cutia de cous cous pe care am gasit=o eu la metro din berceni





"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

persevereaza, ca asa am facut toate. eu le fac rapid uite asa, din "ochi" : bati oul cu putina sare (da-l bati bine!) si incepi sa torni "in ploaie" grisul, cate putin ca si grisul asta nu e intotdeauna la fel (am constatat ca grisul produs la intr. pan. plevnei raspunde cel mai bine, ma rog, impresia mea). inainte sa pui tot grisul necesar, mai pui tu o lingura de malai grisat (ca sa iasa dumnealor aurii si frumoase), mai pui putintel gris, cat sa fie compozitia legata, asa cum au spus si celelalte fete. sa nu lasi compozitia sa stea ca grisul se umfla. deci, nu te apuci de treaba asta pana cand oala nu sta sa fiarba. cand clocoteste dai focul mic si incepi sa pui cu lingurita/lingura inmuiata in apa. ai langa tine o ceasca cu apa rece. dupa ce le-ai pus pe toate, pui capacul, dai focul mai tare si stai cu ochii pe capac. cand simti ca sub el clocoteste, hop! cu o cescuta de apa, ca sa stea din fiert. iar capacul, iar atentie la el, si repeti figura asta cam de 3-4 ori. ai grija ca plusul de apa rece diminueaza concentratia supei, de aceea iti recomand sa pregatesti galustele separat, in apa cu delikat/vegeta/...si dupa ce sunt gata le iei cu o spumiera si le introduci in supa. niciodata n-am avut cantitati exacte, poate tocmai din cauza ca, asa cum ti-am spus, depinde mult de calitatea grisului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Multumesc pt sfaturi,voi tine cont de ele.Nu am apucat sa fac pt ca mi-a adus mama de vreo 2 ori (in perioada cand am postat)si sotul meu (logic)acum nu mai vrea supa cu galuste...vom face o pauza...Insa cand voi incerca am sa va anunt rezultatul

Florentza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

adriana, multumesc pt.ideea de face galuste din cus cus. am facut si eu azi si vreau sa va spun ca ne-au placut foarte mult .
ce am gresit a fost faptul ca in loc sa le pun cu lingurita le-am pus cu o lingura si au iesit cam mari. Mari dar bune



Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

nemary ma bucur ca ti-au placut, eu de cand am descoperit cus cusul numai cu el fac , si n-am dat gres niciodata

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

hop si eu cu parerea.

Am vazut ca tot scrieti cat gris puneti (in linguri). Mama mea tot asa mi-a tot zis si tot nu au iesit. Am dat de o reteta exacta si imi ies brici de atunci:

Cantareste oul iar gris vei pune o data si jumatate greutatea oului. De ex la un ou de 60 gr pui 90 gr gris (chiar 8´0-85 gr) In rest la fel bati oul spuma adaugi cantitatea de gris si poti pune si putin ulei, apoi repede le fierb in apa (nu risc sa le bag direct in spuma)La inceput focul mai mare si apoi la foc moderat.Le intorci de catevea ori si...gata.

bafta!!

Lavinia, mami de doua "cocoline": Hanna (16.04.2004) si Thea (22.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adriana si nu faramiteaza? Leaga oul ala asa bine cus-cus-ul? Eu ii fac lui Stefan cus-cus cu unt topit, e singura reteta de paste pe care o mananca, dar la galuste din cus-cus chiar nu m-am gandit.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ellinia, iti raspund eu. nu se faramiteaza galustele pe carte le faci din cus cus. oul il leaga la fel de bine ca pe gris.



Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput