Casnicutze sexy (109)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

de ce scoti limba?

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Pai nu pot scoate tzitzele la dans, ca-s cu ele in gura la Isabella, de aia am scos si eu la interval ce nu era ocupat.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pentru d-na care alapteaza o bere fara alcool

monica

Mergi la inceput

Monica eu fac mucenici pentru prima oara, dupa retzeta cornuletzelor cum a zis cuscra, doar ca in aluat nu voi pune miere, ii voi insiropa, iar deasupra miere si nuca macinata . Daca faci dupa aceeasi retzeta, ai vazut ca am scris cita drojdie si sare si ce-am mai facut eu, de-au ieshit bombate cornitzele, ca prima oara si mie mi-au ieshit cam...

Bebitzu sa-ti fie de bine si serviciu ushor.

Miki vezi ce sotz ai, n-a rezistat ochisorilor tai, sa nu cumpere alt PC, chiar daca stia ca o sa te convorbesti pe mess

Olgutza de Tony nu mai spui nimic, ca pe mine iar m-a urlat odrasla asta noapte pe la ora unu jumate, iar la 6 jumate era drepti

Mai fetelor din Romania, ma enervatzi ca sa zic asha, miine primitzi martishoare si eu... , nu primesc, dar sa vad ca aveam unul primit, sa i-l pun Isabellei.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

pentru d-na care alapteaza o bere fara alcool

monica

ntz, ntz, o vreau cu alcool, poate violez soatza in noaptea asta , deja l-am avertizat si vad ca l-au apucat durerile de spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

hihihi esti mortala cu violatul.
nu ma mai conversez cu nimeni in afara de fratele meu. trebuie sa aflu cine-i noua gagica. asta mai incolo
fetelor va pup. plec in pat. dimineata ma trezesc la 4
noapte buna si vise placute.
Danutza, succes. eu nu violez pe nimeni ca-s obosita.
Noapte buna

MIKI

Mergi la inceput

Bianca astazi ne-am plimbat pina la prinz, iar cit a dormit motzata, am sters geamurile ca nu-i chip cu ea, ca sare pe fotolii si dupa... o culeg de pe afara

Liana lasa ca-s frumoase gretzurile, atita timp cit bebeiii cresc si se simt bine, ce mai conteaza.

Barbye cum te mai simtzi ?

Cuscra n-ai zis nimic, cum te simtzi cu mamicutza si Robert ce mai face, i-a trecut febra, sau facea alergie ca-l purtai la cealalta bunica ?

Simo unde-ai disparut, ca ieri faceai cafeaua tare pentru cuscra, dar azi parca nu te-am zarit. Sper ca sintetzi bine, tu si burtica

Corina iar apari ca pasarelele de noapte cind noi plecam la nani ?

Doina cum te mai simtzi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

le scot io se mai pune?????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

le scot io se mai pune?????

se pune, scoate-le la interval ca atunci cind or sa apara mincaciosii sau mincacioasele, ciao, ca nu mai apuci nici sa le zaresti ca au disparut in guritzele lor.

Mergi la inceput