Casnicutze sexy (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io in trecere va pupez pe toate..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

am plecat la dus, imbracat si munca

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Va in viteza pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ioana cum e socru?

cuscra , unde esti?hai la o poveste.
banano, cum te simti azi?

danutza, azi nu ai semnat condica.ce faci?bucataresti?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

fetili, inde sunteti? am terminat treaba pe azi, am facut o cafea luuunga si slaba rau de tot, si astept partener de barfa.

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simo,eu is prin zona,mai arunc un ochi din cand in cand.Da' sa stii ca mie imi place tare.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Simo,eu is prin zona,mai arunc un ochi din cand in cand.Da' sa stii ca mie imi place tare.

Miha

acu depinde de ce-ti place tare. daca-i vorba de cafea, fac si una tare. daca-i vorba de altceva, o fac si pe aia tare da nu stiu cat te-ajuta pe tine, mai mult pe mine

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Simo78

acu depinde de ce-ti place tare. daca-i vorba de cafea, fac si una tare. daca-i vorba de altceva, o fac si pe aia tare da nu stiu cat te-ajuta pe tine, mai mult pe mine [/purple][/b][/font=Comic Sans MS]

Eiiii...shtrulubatica mica...eu de cafea vorbeam... Dar daca tot ti-am dat un impuls spre alte chestii...tari dai si tu o cafea,daaa?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu am terminat supitza dar am facut-o cu fidea nu cu galushte...eu sunt varza la capitolul asta, am incercat sa fac azi pentru prima data si mi-au iesit betonnoroc ca le-am pus la fiert in apa si nu am stricat supa...
m-am uitat pe la bucatarie si am vazut acolo ca scria la un ou 4 linguri de grish dar a iesit o compozitie destul de tare de-aia cred ca s-au sib etonizat galustiele asa...
buuunnn...vorbesc cu o prietena la telefon si-i zic patania mea cu galustile si ea a vrut sa-mi faca o surpriza si mi-a facut ea galusti si a venit sa mi le aduca...dar era prea tarziu...pusesem deja fideauaasa ca din ciocanelele pe care le-am fiert in supa si galusteile de la ea am facut si un sos si am facut ca un gulash.
diseara fac niste ficatei cu legume(pe-astea din urma deja le-am pregatit)...
aaa...si ziceam ca nu mai fac nimik dar dupa ce au halit toate cornuletele care ramasesera de aseara m-au intrebat astia mici daca nu am saratele...asa ca m-am apucat de saratele
sa vedem pana diseara ce pofte mai au
miha, ce bine ca a venit mama ta la tine...of tare bine este cand ai un ajutor pe care sa te poti baza la nevoie
doina, ce-ai cumparat bun de la piatza?
georgi, ce bine ca te simti mai bine dar mai ales ca nu trebuie sa mergi la scoala...super directorul
danelutza...ce mai pregatesti bun de nu apari pe-aici?
simona, lianaburticutele
va pup pe toate si am fugit sa mai stau cu astia mici...alex azi nu a fost la gradi(au avut liber nu stiu de ce) si se joaca amandoi frumos dar se mai si cearta si tre' sa fiu pe faza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput