Casnicutze sexy (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutzo, cine m-o fi pus sa ma uit la cornuletele alea ale tale(ca doar facusem si io)tre' sa recunosc ca arata mai bine ca ale meledar de acolo si pana la a ma uita la toate pozele alea(35 parca) cu bunatati, cu gustarelele alea minunaten-a mai fost decat un pas...si n-am rezistat...si painicile alea impletite, si toate prajiturelele alea mai de la inceput...nu...promit ca nu ma mai uit ca nu am rezistat si dupa ce am vizionat pozele am facut carari prin frigider
dar uite-asa zic eu si maine uit si iar fac cine stie ce de papica...
maine fac supitza de pui copilashilor si o ciorbitza pentru noi...praji nu mai fac ca mai am inca.
dati idei ce praji faceti de 1 martiesi multam aniticipat de raspuns

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma duc la nani, ca acush serviti cafelutza si eu iar nu sunt aici sa prind si eu una
noapte buna
somn usor tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Iar nu am somn...nu stiu cine dadea beepuri la telefon, pe la 4 dimineata, apoi suna si nu vorbea, a fost suficient cat sa nu mai pot adormi la loc...
Danelutza, am citit, ar fi bine sa imi explici tu , am citit ca nu trebuie sa beau nici apa?de loc?sa imi spui.
Monica, nu am cum sa nu ies de loc pe afara , ca sa ajung in bucatarie trebuie sa merg pe afara, nu avem un hol din care sa mergi la bucatarie...
Am vazut cornuletele , voi face pentru duminica, caci cum nu mi-a trecut nici raceala, de atatea ganduri m-a luat si fierea...Vesti de nici un fel...azi o sa dau cateva telefoane ca nu mai rezist...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Fetelor, am facut cafeluta!pentru banana fara cofeina, iar pentru gravidute un suculet de portocale, cola sau pepsi nu ca nu e bun!
Incerc sa mai adorm putin!pupici la toate va trimit!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo, ce faci?te-ai trezit?eu am incercat sa adorm si nu am reusit, am facut un dus si o sa merg putin in piata, sa vad ce mai cumpar sa gatesc.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

iar m-am trezit inainte sa sune ceasul lui iubi...asa ca am fost harnicuta, i-am facut micul-dejun si cafeaua.

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

am vazut ca iar ati prajiturit ieri

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
mercic de cafelutza!
doina, multa sanatate! te asteptam cu vesti.
simo, de ce nu dormi burticutzo? moama, ce asa mai baga eu.
danelutza si noi. hai ca nu-ti dam vreun virusache.
miha, unde esti? multa sanatate la robertzelu
banana, are mesaj de status pe mess "be right back"

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

in mod normal as dormi si eu, dar programul meu e total schimbat de cand cu bebe. lasa ca asa ma obisnuiesc cu nesomnul pana se naste

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput