Casnicutze sexy (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami, wow ce intorsura! sa aveti drum bun si distractie muuuuulta! sa ne aduci poze multe
danelutza, e o reteta pt puturoase, asa ca mine. frisca incalzita amestecata cu 2 "ciucalati", racite bine si batute rau cu mixerul.
liana, nu-ti dau o felie, nu doua, ci trei
banano la pastravii tai.

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,drum bun si distractie multa si placuta. Da stiu ca ai curaj sa pleci!

Alina,super tortul...Si frisca cu ciucalata...mmm...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mey...daca a plecat Cami a plecat si veselia?

Va servesc cu o placinta cu mere si nuci si ma retrag spre vastele apartamente. Maine o iau din nou de coada.

Va pup si va doresc o noapte fructuoasa.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Mey...daca a plecat Cami a plecat si veselia?

Va servesc cu o placinta cu mere si nuci si ma retrag spre vastele apartamente. Maine o iau din nou de coada.

Ntz, ntz, eu sint aici, astept sa fiu invitata la dans, dar asteptam sa-mi bag dintzii in placinta ta. Vezi ca am controlat, stii tu unde si n-am zarit nemic
Aaa, cit despre veselie sint vesela, vesela (nu te gindi la farfurii ) si nu mai strig la nimeni sa scrie, iote asha...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!
danutza te fac un dans?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Danelutza de ce esti suparata?

cami distractie frumoasa,ma bucur ca sunt bine copii

Cuscra andra e mai bine sapt.care vin ii mai fac niste analize si un exudat....

Liana io nu am avut greturi nimic in timpul sarcinii,bine io am avut alte probleme din cauza op de cezariana...

Doina,danabanana care mai sunteti bolnavi sanatate multa

Barby fii tare nu te lasa

scuze fetelor ca nu-s prea activa dar tot cu probleme..... si cand mai am putin timp ma odihnesc.

Maine trebuie sa merg la o inmormantare si apoi am de umblat sa-mi fac si eu niste analize.....

va pe toate

Mergi la inceput

Bianco multzam

Dana -ici mi-a trecut intre timp supariciul. Ufff, incearca sa te odihnesti, cum prinzi ocazia fa nanitza, ca altfel clachezi. Condoleantze, sper ca nu-i cineva foarte apropiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, azi am fost plecati toata ziulica cu cei mici la bazin, eu s-au balacit si eu pe langa eidar mi-am iesit din ritm si am papat ca o sparta asa maine iar dau cantarul peste cap
cami, ma bucur ca cei mici sunt bine si puteti pleca, distractie placuta
miha, felicitari pentru maselutze... noi mai avem o maseluta de iesit
danelutza,(multumim de trecerea in catalog) pana acum am fost in per de proba eu sunt pe 29 oct
alex pe 7 iunie
ruxi pe 16 dec
dana, pastrav...mor aici
eu nu am reusit sa vad tortuletzul alexei(nu mi se deschide pagina) dar am vazut placintica cu mere si nuci
mirela, cum te mai simti?
va pup pe toate si mai stau pe-aici...lenevesc

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput