caut instalator

caut instalator | Autor: xelanoimis

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata, nu reusesc sa gasesc un instalator.
Am avut mai multe numere cu recomandare de la prieteni si ma tot amana, suna maine, suna vineri, suna saptamana viitoare. Toti sunt foarte ocupati!
Trebuie sa montez bateriile din baie si tevile mutate putin in lateral, dar nu e nimeni interesat de lucrare. Please, help!!! Si depind si cu montarea faiantei de instalatia asta....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

sincer, nu stiu sa-ti recomand unul. dar, cand apar nevoi din astea in renovarea unui apartament (ma rog, a baii, a bucatariei), trebuie vorbit cu un meserias din timp. ca un fel de programare. cum spui si tu, majoritatea sunt foarte ocupati. unii pot fi realmente prinsi in alte proiecte (de anvergura, gen vile), altii insa pot fi, pur si simplu, dezinteresati de lucrari "marunte".
noi suntem in renovare de 2 sapt; am inceput cu un dormitor, urmeaza bucataria, sufrageria, al doilea dormitor, holul si baia. in momentul in care ne-am hotarat asupra cursului "ostilitatilor", am chemat meseriasul sa vada despre ce e vorba, in primul rand, si, in al doilea rand, sa-l punem in tema cu perioadele in care am vrea noi sa fie disponibil. sper sa nu ne lase cu ochii-n soare!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Va doresc multa putere si noroc.
Pana acum am avut numai ghinione cu instalatorii. Pe moment am rezolvat problema si sunt foarte usurata ca ajunsesem la disperare.
Noi am inceput renovarea de anul trecut, iar instalatorul initial, anuntat din timp si cu recomandare, a lucrat numai cu picioarele. Nimic din ce a facut nu i-a iesit din prima si am adus si alti "meseriasi" dupa el. Unde mai pui ca era de la firma cu echipa si pe baza asta, initial la fiecare problema sunam la el. Acum mi-a trecut si i-am si sters numarul de telefon.

Mergi la inceput