@ construit CASA!!! (10)
Raspunsuri - Pagina 4
MadalinaM spune:
Buna!
a folosit cineva "dispozitia de santier" pentru a face unele modificari in planul original? Modificari ce nu afecteaza decit fatada!
In ce consta aceasta dispozitie? Trebuie sa o mai aprobe cineva? la primarie unde s-a aprobat Aut. de Constructie?
Sau doar trebuie adaugata la dosar pt insp. finala?
Multumsc,
MadalinaM
Crisnemes spune:
As avea si eu nevoie de ajutorul vostru.
am construit o casa iar acum suntem la fatade. As vrea sa stiu care este cea mai buna vopsea .Am primit o oferta de la un reprezentant al firmei Weber- galeata de 30 de litri la 150 Ron.Ulterior am aflat ca aceasta vopsea cica s-ar produce in Romania si ca calitatea nu ar fi exceptionala desi am primit 20 de ani de garantie.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Stefi289 spune:
noi am vopsit fatada casei cu vopsea profesionala de la Atlas suntem super multumiti
CRIXIA spune:
Am niste prieteni care au ales Caparol, altii Dufa, iar despre noi va pot spune ca am ales Baumit.
Cris, mai cautati, cereti date tehnice, sa zic asa, informatii, de la mai multe produse(firme)!
Crisnemes spune:
Crixia si Stefi, multumesc mult pentru raspunsuri , ramane sa ne hotaram intre Caparol si Weber.
Stefi Atlas cine o face?
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
CRIXIA spune:
Cris, sa stii ca eu sunt multumita de produsele Atlas, doar ca le-am folosit la interior, e o alta poveste.
LA exterior, trebuie avut in vedere rezistenta in timp, sa nu se decoloreze, la intemperii. D'aia cei de la Baumit se lauda cu nush'ce silikat, silicon in materialele pentru exterior!
Nu-i laud, doar spun de ce i-am ales noi, mai ales ca stam la Cta, iar iernile(exceptia asta care trecu) sunt urate, plus aerul sarat.
Miramar spune:
Eu am folosit zugraveala decorativa de la IR Colors pt. exterior si la interior pt. toata casa Caparol. Daca as fi stiut de Caparol de la inceput poate foloseam si la exterior tot de la ei, nu ca n-am fi multumiti de asta dar n-a trecut inca un an.
allisi spune:
MAGDA,IRINA,CRIXIA,MIRAMAR,....VA SALUT, AS VREA DACA STITI SA-MI DATI O MANA DE AJUTOR .AM DESCHIS UN FORUM CU GAZONUL VERDE VA ROG CARE STITI SA-MI MAI DATI NISTE SFATURII DESPRE CUM SA -MI FAC GAZONUL.PE TEREN E PLIN DE SCAIETI .O IARBA SALBATICA CRED ,CA ARE NISTE RADACINI ,ORCUM TREBUIE SA PUNEM MULT PAMANT DEOARECE AM NISTE DENIVELARII,DAR CUM SA FAC CU CEEA CE AM ACUM PE TEREN CA DACA PUN PAMANT ACUM PESTE CE ESTE RISC CRED SA IASA TOATE CELE CARE NAR TREBUI SA IASA.ASTEPT PARERIILE ,SFATURIILE VOASTRE .SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA FRUMOASA,