*Aspirante optimiste > 20 ani (60)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

chiar e posibil sa fii insarcinata dar la 10 zile sa fie test negativ...sincer mi.e si frica parca sa imi fac test de sange si sa ma duc la doctor, am temperatura 36,9 in fiecare dim..ce sa cred, ca simt ca inebunesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

micutz..eu nu stiu nimic la ora asta..sanii sunt cam ciudati la mine, de obicei dupa ovulatie de intareau si cand veneau rushii se desumflau..acum au inceput sa se umfle cam din prima zi de lipsa a CM ..si acum sunt asa si asa..cand se umfla cnd se desumfla cate un pic
Chair nu stiu ce sa zic..fii increzatoare si optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by Blanche25

micutz..eu nu stiu nimic la ora asta..sanii sunt cam ciudati la mine, de obicei dupa ovulatie de intareau si cand veneau rushii se desumflau..acum au inceput sa se umfle cam din prima zi de lipsa a CM ..si acum sunt asa si asa..cand se umfla cnd se desumfla cate un pic
Chair nu stiu ce sa zic..fii increzatoare si optimista

Si mie se intimpla la fel,dar datorita voua am aflat ca daca ar fi sa fieTBramine constanta si ridicata de aceea sunt un pic confuza,eu optimista trebui sa ramin dar si tu trebuie sa fi la fel ca o sa reusesti.
Blanche25:Eu am avut si 3saptamini de intiriere si tot mia venit dupa si de fiecare data cind imi faceam testul imi iesea negativ,dar sper ca la tine sa nu fie asa si sa se fi inselat testul.si iti multumesc ptr raspuns

http://tt.lilypie.com/9K7kp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna fetele!!!

eu raportez : z26 din minim 31 si cu toate simptomele de uratzi (sani durerosi si sensibili si uosare dureri de burtik) deci nu va fi nici luna asta....

blanche, nu dispera, mai sunt femei carora li se pozitiveaza testul dupa 2 saptamani de la data cand trebuia sa vina uratzii. cel mai sigur ar fi sa iti faci un test de sange!! tin pumnii sa fie totul bine!!

mikuza, la mine luna trecuta a fost asa: z27.28 37.1, z29 37.1, z30 36.9 iar z 31 (care s-a trnsformat in z1 36.9) deci a fost cat de cat constanta si tot au venit rushii cu TB 36.9!! sper sa nu fie si cazul tau si sa fie cu ochisorii!!

restul fetelor va odihniti??

O sotzie fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu nu inteleg care-i faza cu temperatura... daca aveti timp, imi explica si mie cineva?

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

http://tt.lilypie.com/3mUXp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

underqueen uite unul din raspunsuri:Imediat dupa ce te trezesti de dimineata, corpul tau este intr-o "stare bazala". Daca iti iei temperatura cu un termometru special zilnic la aceeasi ora, vei obtine informatii cu privire la temperatura bazala a corpului tau. Ca o metoda de urmarire a ovulatiei, schimbarile care se produc cu corpul tau sunt inregistrate intr-un calendar, in scopul prezicerii ovulatiei. Dar, din nefericire, la prima urmarire a temperaturii bazale in timpul unui ciclu menstrual ,modificarile de temperatura nu-ti spun nimic pana in momentul ovulatiei, cand temperatura va creste. Acest fapt se petrece datorita cresterii nivelului de progesteron. Aceasta crestere de temperatura se va mentine pana la inceperea menstruatiei. Dupa ce inregistrezi temperatura bazala pe parcursul a mai multe cicluri menstruale, te poti folosi de aceste informatii. Numai dupa ceva timp ovulatia poate fi prevestita.

Iti mai trimit si altele ca le am salvate de pe vremea cand nici eu nu eram foarte lamurita cu privire la acest subiect.

http://tt.lilypie.com/Yr7Sp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

underqueen, iata o alta explicatie: Temperatura bazala trebuie masurata pe parcursul mai multor cicluri menstruale pentru a strange cat mai multe informatii despre particularitatile ciclului menstrual. Trebuie urmarit unde apare un model crestere - maxim - platou - scadere care sa indice ovulatia si care este temperatura de maxim. S-a demonstrat ca incepand cu momentul ovulatiei si pana la aparitia sangerarii menstruale temperatura corpului creste fata de faza premergatoare acestiu fenomen. Temperatura bazala creste cu 0,2 - 0,5 grade. Statisticile arata ca in marea majoritate a cazurilor (83 %) temperatura creste brusc, in 15 % din cazuri temperatura creste treptat de-a lungul mai multor zile iar in 2 % din cazuri cresterea temperaturii este in scari.

Ovulatia este un fenomen care dureaza minute sau ore si de aceea nu se poate vorbi despre inceputul sau sfarsitul ovulatiei. Cum iti spuneam, trebuie gasit un model crestere - maxim - platou - scadere. Punctul de maxim al temperaturii indica ovulatia. Temperatura de maxim ce trebuie sa apara o singura data de-a lungul ciclului menstrual este un marker de ovulatie iar apoi urmeaza zona de platou. In acest caz el indica ziua ovulatiei. Exista o perioada fertila care incepe cu 2 - 3 zile inainte de ovulatie (atat pot trai spermatozoizii in tractul genital si pot "astepta" ovocitul) si 1 - 2 zile dupa ovulatie (atat traieste ovocitul dupa ovulatie). Orice contact sexual in aceasta perioada are mari sanse de a duce la o sarcina. Maximul temperaturii variaza de la femeie la femeie, fiind un individual. Poate fi 37,2 sau 37,4 ... sau 37,1 ca in cazul tau. Devine marker al ovulatiei numai daca apare o singura data de-a lungul ciclului si apoi este urmata de zona de platou.

PS bafta multa, insa iti sugerez sa nu te stresezi prea mult cu temperatura asta. Eu am incercat o luna si a fost un stres mult prea mare. Asa ca am renuntat la monitorizari si astept sa se intample cand vrea Domnu'.

http://tt.lilypie.com/Yr7Sp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kory spune:

Servus fetelor!
Sunt z26, si tb astazi a fost 37, mai mica decat ieri.Stiu ca la lylipie arata ca astazi ovulez, dar eu am luat clostilbegyt si am ovulat in z18, o sa incerc sa schimb.
ade - nu trebuia sa faci astazi un test?Te asteptam cu vesti bune!

Mary
In asteptarea puiutului nostru
http://tt.lilypie.com/TyCKp2.png[/img][/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

kory numaram zilele impreuna??

ade, te asteptam cu testul pozitiv!!! iti fac galerie sa fie cu ochisori:

O sotzie fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

multumesc frumos pt. raspuns, Alysh!

inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida