*Aspirante optimiste > 20 ani (60)*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

doctorita mea mi-a dat diufaston pt. progesteron mic.
iar polidinul daca mi-l fac dupa ciclu are ceva?azi sunt in ziua4
de 5 luni iau dufaston si polidn si tot nik.
am sunat la doctor Andritoiu,stiti ce mi-a zis?
la telefon mi-a facut anamneza.si a zis ca am:

insuficienta de temp.bazala-(cel mult 37,1)
insuficienta de endomentru(scurgeri menstr. cu cheaguri)
anexita netratata(desi doctorita mi-a zis ca e totul ok)
si ca degeaba ma chinui.....
asa ca tb. sa fac tratament lui ...
ei,ce ziceti de asta?

Mergi la inceput

de vit.E nu mai zic,de vreo 4 luni tot iau.si acid folic la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sincer mi se pare cam ciudat un diagnostic prin telefon,eu zic sa mai ceri o parere.
Ce analize ai facut pana acum?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

toate,in afara de HSG,ca mi-e frica de mor.

Mergi la inceput

e mai bine sa iau polidinul in timpul c.m. sau dupa ciclu?
voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Parerea mea este sa faci HSG ca poate ai ceva la trompe si at poti sa faci o mie de tratamente.Cat despre durere nu cred ca este cazul sa te sperii in halul asta,doare dar nu este de ne suportat si oricum este de scurta duarata.La mine a curat cam 5 minute.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

M-am intors de la spital.
Vestea buna , nu e extrauterina.
Vestea rea, sacul e gol, de aceea nu a mai crescut sarcina mea. Dr, chiar mi-a aratat o poza cu un bebe la 9 sapt. Poza mea e la fel de 2 sapt. A vrut sa ma opereze si eu am refuzat. Atunci a zis ca incercam cu pastile. Mi-a pus doua Cytotec 200 mg vaginal, apoi in 4 ore trebuie sa iau alte doua oral, si in alte 4 ore inca 2 pastile. Cica o sa am crampe si dureri si sangerari. Mi-a dast niste calmante cu codeina. Sper sa elimin tot. Vineri merg la control sa vedem daca BHCG-ul scade pana la O. Ea zice ca s-ar putea sa elimin sacul in 4 sapt. daca nu-l elimin acum. ( Si data trecuta l-am eliminat la primul ciclu, chiar daca am eliminat natural sarcina).
Cam atat.

A luat cineva Cytotec? Cum sunt simptomele ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Irlandeza imi pare rau draga,nu stiu ce sa zic.Cuvintele sunt de prisos.Sa te ajute Dumnezeu sa treci mai departe.Si in curand sa iti dea un copilas.Bine ca in sfarsit s-a clarificat treaba si nu mai ai atatea semne de intrebare.Doamne ajuta.Noi suntem langa tine.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adaria spune:

Irlandeza!!
Imi pare tare rau pentru pierdere!!!Sa dea DD sa iti revii cat mai repede si ai sa vezi ca va veni mult dorit cand nici nu te astepti!! Nu trebuie sa iti pierzi speranta si fruntea sus!! suntem alaturi de tine!!
Eu am fost vineri la ecograf pentru prima intalnire cu !!Nu ma asteptam sa se vada, dar s-a vazut sacul!! Deocamdata e bine, dar mi-a dat tratament de mentinere.Sper sa fie bine pana la urma!!
Va citesc in fiecare zi...sa stiti ca nu v-am parasit!!!Dar nu pot sa intru foarte des pe net!!!VA si sa DD sa fie cat mai multe pe aici!!

5 saptamani si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by marig

e mai bine sa iau polidinul in timpul c.m. sau dupa ciclu?
voi ce ziceti?

Mie anul trecut in vara o doctorita de la Bacau mi-a dat sa fac 10zile polidin,acid folic si flamexin timp de 3 luni incepind cu prima zi de CM,eu am facut si nimic,dar o prietena a facut si a ramas din prima luna de tratament.
IRLANDEZA:Imi pare nespus de rau ptr tine,singurul lucru care pot sa ti-l spun ramii in continuare asa de optimista ca pina acum si vei vedea ca Dumnezeu te va rasplati ptr toata suferinta ta.si eu ca si celelalte fetesunt alturi de tine

http://tt.lilypie.com/9K7kp1.png

Mergi la inceput