Preot cu har - manastiri din nordul Moldovei

Preot cu har - manastiri din nordul Moldovei | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Ma poate ajuta cineva sa gasesc un preot cu har la una dintre manastirile din nordul Moldovei?
Am nevoie pentru cineva drag care trece printr-o mare incercare si are mare nevoie de un sfat bun.
Multumesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Sunt multi, la manastiri, eu il cunosc pe parintele Nifon de la Sihastria, am fost la el trimisa de o stareta din Harghita si mi s-a parut un preot foarte vrednic si intelept. Sau parintele Teofil de la Poiana Marului, sper sa nu gresesc.

Votati-o pe Anna "In roz", http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Multumesc, Marilena.
Alte recomandari?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

La manastirea Petru Voda din Neamt este staretul Iustin Parvu un parinte cu har si deosebit . Insusi locul acela parca i-ti da pace sufleteasca , din cate stiu eu trebuie sa astepti cateva ore sa reusesti sa intri la el , este foarte solocitat si vin oameni din intreaga tara pentru a vorbi cu dansul .
Dumnezeu sa te ajute !

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput