triplu test sarcina
fetelor , poate ma puteti ajuta
cat costa triplu test de sarcina la polizu?
Raspunsuri
olguttza spune:
din cate stiu eu, la polizu nu prea se fac analize din astea. laborator este, insa, in curtea spitalului polizu si apartine de www.romar.ro/romarlucru/index.php" target="_blank">centrul medical romar, unde poti da un telefon sa intrebi:
Centrul Medical ROMAR - Polizu
Str. Gheorghe Polizu, nr. 38 - 52, sector 1
Tel: 317.97.80, 317.94.79, 0723.11.88.23
Fax: 317.94.23
triplu test il poti face si gratuit, cu trimitere de la medicul ginecolog, la IOMC (institutul pt. ocrotirea mamei si copilului); rezultatul il ai intr-o saptamana.
Sarcina usoara!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
LuciaZ spune:
Stiu ca la Giulesti costa 45 lei (450 000 rol) ca eu incanu m-am obisnuit cu noile bancnote.
13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
violetan spune:
Fetitzeleeeee, cine ma ajuta si pe mine? Care stiti cum arata unrezultat bun la triplu test ca eu turbez pana aflu? Va pup pe toate si astept raspuns de la care stie...)
LiliaToma spune:
E greu de spus cum arata un rezultat bun. Triplu test este o analiza statistica dupa cum stii. Se pun niste valori acolo, nu mai tin minte exact( varsta exacta a fatului, date din analiza de sange, etc.) si calculatorul calculeaza care este riscul. Ma uit acuma in fisa mea, si vad ca riscul normal care trebuie sa iasa la calculator este: 1 la 385.
Pot sa iti spun ca ele nu sunt relevante prea des, depinde de cat de exact ti-au calculat varsta bebe-ului si de cat de bine au fost facute analizele de sange.
Eu sunt un caz concret, mi-a iesit riscul foarte mare, dar asta era doar o presupunere.. care nu s-a adeverit din fericire.
La a doua sarcina nu as mai face acest test.. e parerea mea.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
violetan spune:
[quote]Originally posted by LiliaToma
E greu de spus cum arata un rezultat bun. Triplu test este o analiza statistica dupa cum stii. Se pun niste valori acolo, nu mai tin minte exact( varsta exacta a fatului, date din analiza de sange, etc.) si calculatorul calculeaza care este riscul. Ma uit acuma in fisa mea, si vad ca riscul normal care trebuie sa iasa la calculator este: 1 la 385.
Pot sa iti spun ca ele nu sunt relevante prea des, depinde de cat de exact ti-au calculat varsta bebe-ului si de cat de bine au fost facute analizele de sange.
Eu sunt un caz concret, mi-a iesit riscul foarte mare, dar asta era doar o presupunere.. care nu s-a adeverit din fericire.
La a doua sarcina nu as mai face acest test.. e parerea mea.
Multumesc mult de raspuns....deci sa inteleg ca pe foaia de rezultat scrie si limitele normale? Va pup pe toate!