Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
amar spune:
Buna ziua si de la mine..am sosit si e la raport..Carpatina nu suntem la plimbare..ca la noi ploua cu galeata de vreo 2 zile..am avut un weekend somnoros si gretos..si eu parca incerc sa mai ridic capul ,poate se duc greturile astea si voma ca m-au secatuit de puteri..asa cum spunea si NanaMotoc, dupa atata timp nu le-am gasit un remediu..pur si simplu trebuie sa te supui corpului sau hormonilor ce stiu eu ...dar moralul i se ridica cand a uit la pozele bebelusului meu si-l vad acolo frumos pozitionat are si cordonasul langa el...si parca e mai bine ..asteptam al 3 control pe 12 martie si poate atunci vom afla mai multe...
un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti..
pitic-03 spune:
Ziua buna la burtici!
IRINABOBE: cel mai bun medic e ginecologul tau, daca el iti spune sa iei un medicament( poti cere pareri) insa sfatul meu e sa-l asculti si sa-l ieie.Deci intreaba ginec!
MADELYN:la sarcina trecuta la 5 sapt , cu eco facuta n-a obs decit un ovar inflamat(habar n-aveam ca sunt grvi).Am plecat acasa, am asteptat cm sa vina, dupa 2 sapt am facut 2 teste de sarcina (care au iesit pozitive), m-am dus cu ele-n dinti inapoi la ginec, care a obs la eco sarcina de 7 sapt(+-3 zile) iar ovarele aveau aspect normal.Stai linistita, calma ca peste 2-3 sapt iti vei vedea "fasolica" la eco normal.Singerarea poate fi de la sonda intravaginala, sau poate fi semnul ca esti
(eu am mai avut 2 sarcini inaintea nasterii pe care le-am intrerupt la cerere, si stiu ca la amindoua , in perioada cind trebuia sa-mi vina ciclul-4-6 sapt- aveam 2-3 zile niste pete mici maronii.)Daca continua sau se mareste cantitatea fuga repede la un ginec
CRISTINA85:bravoo tie pt initiativa, felicitari pt asa un sot(vezi ca sunt pe cale de disparitie!exemplar rar!)
PITIC
7+
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Annisia spune:
Alyx, eu nu am avut nici pe dracu pana acum si sunt in 12 saptamani. Am varsat doar de 3 ori, la intervale mari de timp (cam 3 saptamani), nici greturi foarte mari, nici pofte. Fara dureri, sangerari sau tensiune in sani. Tu vrei sa iti faci rau singura. Stai linistita si ignora ganduriel astea negre. Lasa la spate framantarile astea inutile. Bebe are nevoie de liniste. Ai sa vezi ca totul va fi foarte bine.
Mie mi-a spus doctorul sa am mare grija ce gandesc si ce simt. Comportamentul tau e foarte important pentru bebe. Daca tu esti negativista, trista si plina de pesimism... asa va fi si bebele tau. Nu cred ca iti doresti un copil posomorat,plangacios, nervos... Asa ca ai mare grija!
Hei, de cate ori ai zambit pe ziua de azi?
irlandeza spune:
M-am intors de la spital.
Vestea buna , nu e extrauterina.
Vestea rea, sacul e gol, de aceea nu a mai crescut sarcina mea. Dr, chiar mi-a aratat o poza cu un bebe la 9 sapt. Poza mea e la fel de 2 sapt. A vrut sa ma opereze si eu am refuzat. Atunci a zis ca incercam cu pastile. Mi-a pus doua Cytotec 200 mg vaginal, apoi in 4 ore trebuie sa iau alte doua oral, si in alte 4 ore inca 2 pastile. Cica o sa am crampe si dureri si sangerari. Mi-a dast niste calmante cu codeina. Sper sa elimin tot. Vineri merg la control sa vedem daca BHCG-ul scade pana la O. Ea zice ca s-ar putea sa elimin sacul in 4 sapt. daca nu-l elimin acum. ( Si data trecuta l-am eliminat la primul ciclu, chiar daca am eliminat natural sarcina).
Cam atat.
Mi-a facut placere sa fiu colega cu voi. N-a fost sa fie nici de data asta, dar las' ca pana la urma tot mi-o iesi si mie un bebe sanatos.
Sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi.
toate burticile.
Noi 2 singurei
Happiness_4_us spune:
Irlandeza, imi pare sincer tare rau. Capul sus si fii optimista! Noi suntem alaturi de tine!
Nana,
11+In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alyx spune:
Annisia
, sarumana pentru incurajari. stiu ca ai mare dreptate si ca trebuie sa ma stradui sa fiu calma si linistita si optimista, doar ca uneori ma cuprinde o frica egala cu groaza. fii si tu ingaduitoare cu o biata fiinta care e la prima sarcina si aia obtinuta dupa un an si ceva de asteptare. iti dai seama ca numai gandul ca ar putea fi ceva in neregula ma face sa inebunesc de teama. dar vorba ta, pentru bebelusul meu trebuie sa fiu calma si linistita.
inca o data iti multumesc din suflet si te pup dulce.
PS daca ma gandesc bine cred ca am reusit sa zambesc de vreo doua ori azi![]()
alyx spune:
Irlandeza nu am cuvinte. ti-am urmarit povestea si sincer ma doare sufletul sa vad ca treci prin asa ceva. nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat ca imi pare rau tare.
devylla spune:
Irlandeza imi pare tare rau sa aud.Dar stiu ca esti puternica si vei trece cu bine peste.Multa putere si te astept sa te felicit cat de curand.
Nana si eu deabia astept sa ii aud inimioara lui bb,cand merg la 6 la control,am sa il pisalogesc pe medic,poate poate reusesc:D
Eu vad ca raul a trecut dimineata,cand vars si seara mai lejer,insa sunt zile cand nu pot manca.In rst ma simt mai bine,si totusi ma consider norocoasa ca nu m-au tinut la pat greturile astea.
Cumnata mea,e in 10 saptamani,de o luna zace in pat,nu mananca nimic,a slabit infiorator,o hranesc prin perfuzii.
Si eu am tot sperat de o saptamana la alta ca va trece,insa acum nu mai sper,cand o trece o trece,mult nu cred ca mai dureaza.
Sabina Y.
11+
japonia prin ochii unui amator
Marunzika spune:
irlandeza imi pare extrem de rau ca nu a fost sa fie, insa tinem pumnii sa te intorci cat mai curand la odisee.
Sa auzim numai de bine!
10+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby