Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 8

teodoran spune:
teodoran spune:
 eu ma duc la eco la dr. herghelegiu,...am citit ca un medic bun (cum este herghelegiu) poate depista sexul la varsta asta....Doamne sunt asa de emotionata! 12+
 12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

cristina85ss spune:
cristina85ss spune:
 Fetelor vreau sa va multumesc ptr raspunsul dat Alinei.Azi dimineata am scos pe imprimanta pagina cu raspunsuriile voastre si i-am trimis-o in romania printr-o scrisoare cu posta prioritara.Am facut si un western union de 400 de euro stiu ca sunt putini dar mai bine asa decat nimic..Acum eu nu stiu care sunt preturiile in romania la ora actuala dar ma gandesc ca se va descurca.I-am spus de altfel ca in cazul in car se va hotari sa pastreze copilul,ii voi trimite din cand in cand ceva bani sau pachete cu hainute ptr bebelus.E putin dar mai multe nu as putea face.Am norocul de a avea alaturi un sot minunat care a inteles problema Alinei si nu mi-a interzis in nici un mod sa o ajut.
Cristina  10+
10+

Sabina spune:
Sabina spune:
 Cristina, cand afli exact ce s-a hotarat ea sa faca pune un anunt la generale sau umanitare, si sunt sigura ca foarte multe fete de pe DC o vor ajuta cu hainute de bebelus :)
Sabina si
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina spune:
Sabina spune:
 Teo, Iosup e convins ca a vazut la mine ca am fetita:)
 sartcina avea la eco 10 saptamani si 6 zile( hai sa spunem 11 saptamani)
Sabina si
 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Alé spune:
Alé spune:
quote:Cristina, mai bine intrebi la admin cum sa procedezi daca vrei sa faci ceva de genul asta pt prietena ta.
Originally posted by Sabina
Cristina, cand afli exact ce s-a hotarat ea sa faca pune un anunt la generale sau umanitare, si sunt sigura ca foarte multe fete de pe DC o vor ajuta cu hainute de bebelus :)
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Annisia spune:
Annisia spune:
 Alyx, nu trebuie sa iti faci griji. Sarcinile difera in evolutie de la femeie, la femeie. Daca te uiti pe paginile anterioare, vei vedea ca mai multe fete au fost si nu s-a vazut nimic la 5 saptamani. Eu nu vreu sa te sperii. La mine s-a vazut de la 4 saptamani, iar activitatea cardiaca a bebelui cica se vede de la 23 de zile de la conceptie. Numai ca la alte fete nu s-a vazut si au avut sarcini super ok. 
Deci, nu e o regula. Acum mai depinde si de aparatura, de medic... Eu am fost prima oara la Spitalul Militar si aveam 4 saptamani. Era un punct mic, dar era. Cand m-am dus la 7 saptamani, la un alt medic, cica nu poate sa il vada...desi bebe era mai mare si mai dezvoltat. A trebuit sa imi faca transvaginala. Si mi-a impuiat capul cu prostii, ca bebe nu e bine, ca nu o sa reuseasca etc...
La 10 saptamani am fost iar la echo si sa vezi minune, domnul doctor cred ca si uitase ca ma adusese in pragul disperarii in urma cu 2 saptamani. Acum bebe era bine sanatos si excelent dezvoltat.
Concluzia mea e ca nu mai trebuie sa ii iei in seama. Iti faci rau sigura. AAA, daca iti faci analize si iti iese eu stiu ce porcarie, atunci da; altfel, pe vorbe... lasa-le sa treaca pe langa tine! Crezi in bebele tau si gandeste-te la lucruri frumoase. Astea sunt cele mai bune medicamente. Bine...si fetele de aici...

alyx spune:
alyx spune:
 Anisia multumesc din suflet pentru raspuns. stiu ca toate suntem diferite si nici o sarcina nu-i caalta dar .... nu pot sa nu-mi fie teama. am asteptat atat de mult minunea asta si as face orice sa stiu ca totul va fi bine. e adevarat ca doctora nici nu a spus ca ar fi ceva rau sau in neregula dar parcaa nu pot sta linistita pana nu o sa-mi spuna ca totul e ok. si ma mai ingrijoreaza si faptul ca nu imi este rau deloc deocamdata. mi-e teama sa nu se opreasca din evolutie sau doamne fereste stiu eu, sa pierd sarcina. oricum fata de data trecuta cand la eco a spus doar sac gestational intrauterin macar azi a spus ceva si de o schita de embrion.
om vedea ce o mai fi. pup toate fetele pe burtici si sa aveti grija de voi

carpatina spune:
carpatina spune:
 Ce liniste pe la noi! Ati iesit cu toate la plimbare?
Cu greturile ca cu greturile... dar cum stati cu poftele? Mie parca mi-e pofta de orice... pana si de seminte de floarea soarelui...
 7+
 7+
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Happiness_4_us spune:
Happiness_4_us spune:
 Hop si eu la raport, as aca 'neata si de la mine!
Noi am avut un weekend mai linistit decat cele de pana acum, doar aseara inainte de culcare am varsat tot ce mancasem toata ziua. 
Ieri am mers la plimbare pe jos ptr ca simteam nevoia sa fac miscare, seara am mers sa vorbim cu moasa care este o femeie super si care are si acasa cabinet privat. A incercat sa ascultam inimioara lui bebe insa el nu s-a lasat deloc pacalit. Sunetele care se auzeau descriau o furtuna in toata regula iar moasa a zis ca este placenta cea care face zgomot. Nu am reusit sa auzim inimioara lui bebe ptr ca, era prea devreme a zis ea. De regula ele sunt sesizabile de la 11 sapt si 3 zile, iar eu abia azi am facut 11 saptamani. Cred eu ca depinde foarte tare si de aparatura. Ma rog. Nu m-am ingrijorat, astept sa se faca 8 martie sa ne ducem la urmatoarea ecografie si atunci cu siguranta o sa auzim si inimioara lui bebe.
Liana, eu am suferit groaznic din cauza greturilor, senzatiei de lesin si sfarseala si crede-ma ca in 6 saptamani eu tot nu am gasit un remediu. Zaceam efectiv ca o leguma si eram in permanenta in transa. Pot sa spun ca acum sunt o idee mai bine, in sensul ca, desi dimineata si seara nu am scapat, macar ma mai lasa in cursul zilei. Toata lumea ma incuraja si imi spunea ca va trece, insa eu ziceam ca sunt doar vorbe. Acum intr-adevar ma conving ca exista posibilitatea asta.
Pupici si ai grija de gemenei.
Nana,
 11+
 11+In asteptarea lui

Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

nature spune:
nature spune:
Teodoran, stiu ca Herghelegiu e f bun, desi eu numai la Iosup am fost la prima sarcina.La 12 sapt mi-a zis ca o sa am fetita si a avut dreptate. Eu am programare peste 2 zile, pe 28 febr, la Iosup, sper sa ne spuna ca BB are putzulica!