Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mihaela amalia, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.
Iti doresc curaj si tarie sa poti trece repede peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Ramonaiani! Sa ai parte de sanatate si mult noroc! Si toate dorintele sa ti se implineasca!

7+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Marunzika, am primit e-mail-ul. F. frumos bebele. Al meu e cam asa ca al tau la 6 sapt. putin mai mare, ca eu am 7 sapt.
Mersi mult de tot.

Mihaela Amalia , imi pare tare rau de cele intamplate.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Buna fetelor. multi pupici. eu am fost ieri la dr parazitolog mi-a zis ca nu e nevoie sa intrerup sarcina din cauza toxoplasmozei si cmv pt ca au fost facute cu mai mult de 18 sapt inainte, dar mi-a dat totusi un tratament cu rovamicina. problema e ca eu stiam ca nu se iau medicamente in primul trimestru, am intrebat-o dar a zis sa il iau ca nu e nici o problema. maine ma duc si eu la ginecolog pt eco si sa intreb daca sa iau tratamentul asta. dintre fetele care sunt la a doua sarcina voi ce stiti se poate lua acest antibiotic in primul trimestru?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelyn28 spune:

mihaela amalia...imi pare asa de rau.... dar fruntea sus !!!!!!!!!
atata timp cat o sa se poata ai sa incerci si ai sa reusesti sa aduci un bebe sanatos pe lume ! iti urez sa dea Dumnezeu sa-l strangi cat mai curand la san !
acum... am si eu o problema , am fost la 5 sapt fix la echo si nu s- a vazut nimik , atat m-au zgandarit cu sonda vaginala si cu externa ca nici nu l-au gasit pe bebe si am avut si o sangerare usoara cand m-am intors (e drept o sangerare curata , rosie) ...va dati seama ce panicata m-am intors ,daca nu-i bb atunci ce-i !? dar totusi am 2 teste pozitive ...nu trebuia sa se vada la un echo super performant gandacelul meu ?
m-am dus cu inima cat un purice si m-am intors si mai fleoshcaita decat m-am dus....
iar ieri...ieri seara am gasit un fel de pielitza maronie eliminata si cu niste atzishoare tot maroni... mi-e ff teama... sa fie SEU ? stie cineva ceva ? a mai trecut prin asa ceva ?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by irinabobe

Buna fetelor. multi pupici. eu am fost ieri la dr parazitolog mi-a zis ca nu e nevoie sa intrerup sarcina din cauza toxoplasmozei si cmv pt ca au fost facute cu mai mult de 18 sapt inainte, dar mi-a dat totusi un tratament cu rovamicina. problema e ca eu stiam ca nu se iau medicamente in primul trimestru, am intrebat-o dar a zis sa il iau ca nu e nici o problema. maine ma duc si eu la ginecolog pt eco si sa intreb daca sa iau tratamentul asta. dintre fetele care sunt la a doua sarcina voi ce stiti se poate lua acest antibiotic in primul trimestru?

11+

Irinabobe, problema nu o constituie doar medicamentele in timpul sarcinii, ci MAI ALES boala, care il poate afecta pe bebe mai mult decat ar face-o medicamentele.

Si da, sunt unele antibiotice persmise in sarcina, chiar si in primul trimestru. VErifica si cu ginecologul si fa tratamentul daca si el zice ca e ok...

Multa sanatate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

salute! nu prea am mai scris de mult...
am fost si eu la eco si mi-a zis ca are 9 saptamani, 2,5 cm, ii bate inmioara 169 batai/minut si totul e la locul lui!
sper din tot sufletul sa fie bine...urmatoarea programare e pe 12 martie si o sa fiou in 12-13 saptamani, atunci poate spuen si daca e fetita/baietel!
in rest, greturi de nu se poate, nu ma manca decat paine prajita cu unt si cacao cu lapte sau ceai, restul totul in face rau de rau!
numai bine la toata la burtici si mamici si sa scapam de greata!

mama de luca 1 an si 4 luni si +10

Pinacolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mada, asa am patit si eu, am fost la eco transvaginal la 4 si 5 sapt. si dr. nu putea vedea nimic. Apoi eu am sangerat puternic , de aici povestea mea se complica.......
Dar daca nu ai dureri insuportabile , nu cred ca e SEU. BHCG ai facut ? Ca atunci isi da seama dr. cel mai bine cum e sarcina. Eu merg de 4 sapt. deja la testul BHCG,cam la 3 zile distanta unul de altul, ca la mine fluctueaza, cand sus cand jos.
Pielita pe care ai eliminat-o nu stiu ce poate fi. Mai mergi la dr. nu sta asa acasa. Si cere explicatii.
Mult noroc sa ai.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna dimineata! Am si eu o intrebare ...a fost cineva la eco morfo de 12-14 spatamani? Eu o sa ma duc pe 1 martie, atunci o sa am 13 saptamani, sunt asa de emotionata, sa vad ce imi spune....

12+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

buna fetelor. nu vreau sa deranjez dar am si eu o intrebare.
la voi la cate saptamani s-a vazut sarcina la ecograf?
ca eu am fost deja de vreo trei ori la doctor, de fiecare data mi-a facut ecografie, dar niciodata nu mi-a spus clar daca este totul in regula sau nu. azi de exemplu mi-a spus ca, cronologic sarcina are 5 saptamani si 6 zile, sac ovular intrauterin, schita de embrion, vezicula vitelina si atat. urmand sa merg din nou la eco vineri dimineata. nu tu dimensiuni, nu tu nik. a spus ca trebuie sa vada ce face embrionul, ca deocamdata nu depisteaza activitate cardiaca si ca e prea devreme sa poata spune mai multe.
voi ce parere aveti? va rog mult, sunt cam speriata.
va multumesc mult si va doresc o zi usoara.

Mergi la inceput