Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 28
myral spune:
A, si mi-am adus aminte doctorul mi-a spus ce stau asa ingrijorata si imi fac atatea probleme si analizez toate senzatiile ca uterul creste si e normal sa mai simti mici dureri intepaturi. Mi-a mai zis sa nu mai stau asa stresata si incordata si cred ca are dreptate am devenit prea exagerata.Myral
13+
Bee spune:
Buna fetele.
O primavara minunata va doresc si un an asemenea . Sa treaca timpul repede si sa ne tinem toate bebeii sanatosi in brate cand va veni vremea.
si
in special pentru fetele care sunt departe de tara. Cred ca uneori nu va e prea usor departe de cei dragi.
Felicitari mamicilor care au aflat de bebei si sexul lor (masculin majoritar, eu sper sa fie molipsitor).
Noi ne chinuim cu spor cu
de la orice. Parca asta mic din burtica e si mai mofturos decat mofturoasa de langa mine. Si cred ca e baiat, ca nu vrea sa spalam vase!
. Numai cand le vad, ma apuca asa o mare oroare........Cu Ana n-aveam nimic cu vasele, dar aveam cu detergentul, clorul, parfumul, etc.
LA Analize n-am ajuns si la cum trece timpul voi ajunge dupa ce ma vede doctorul marti (sper sa fie bine, ca am niste emotii deja...).
Azi am poftit ingrozitor la gogonele si din fericire am stiut unde sa-l trimit pe barbat. Din toate muraturile, tocmai gogonele?
Hai ca fug si eu la culcare.
la burtici si bebeii din burtici.
Bee
7+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
devylla spune:
Si eu am suferit ieri din aceelasi motiv,dorul de acasa.De Bucurestiul plin cu negustori care mai de care sa-si vanda marfa.Sa ii cumpar flori mamei si sa ii vad fata fericita si luminata de surpriza.Eheee...asta e,anul trecut am fost acasa in martie.A fost frumos.Ma simt mai linistita ca nu sunt singura care sufera de dorul de acasa.Asa ma inhamez cu rabdare pana cand voi ajunge data viitoare.
Eu nu mai am rabdare,deabia astept sa ajung saptamana viitoare la doctor.Ziceam ieri ca n-am nevoie de haine,insa de pantaloni as avea nevoie,ca am inceput sa ii prind cu ac de siguranta si tot ma strang.Duminica ma duc in cautari,dar la ce stil de imbracaminte de gravidute e aici,nush daca am sa gasesc ce-mi place.SA vad,inca nu m-am uitat atent.
De cateva zile,ma tot inteapa burtik,probabil creste si de aici si durerile.
Nana uite o
si de la mine.
AAAA,felicitari Teo pt baiat.Sa-ti traiasca.
Oare mie imi va spune ce am?Am auzit ca daca e fetita,nu se exprima decat intr-un procentaj foarte mic.Eu am asa o senzatie,de cand am ramas gravi,ca bb meu este fetita.Cu toate ca pana sa raman,doream baiat.Acum ce o fi,sanatos sa fie.Numa' ca nume de fetita deja am gasit
Sabina Y.
11+
japonia prin ochii unui amator
jojo_miha spune:
Buna dimineata,multumim frumos pentru primire,noi desi am ajuns la munca dormim pe noi,nu ma mai satur de somn,din cauza tratamentului dorm non stop,sau bebe e un puturos la fel ca si tati
.
alyx spune:
buna dimineata si de la noi. ieri nu am reusit sa intru astfel ca va doresc si eu o primavara minunata plina de soare, liniste si bucurii.
eu azi am fost la ecograf (nu stiu de ce ma cheama asa des, uneori ma ingrijorez) si cica avem 6 saptamani si vreo 2 zile, 5 mm si activitate cardiaca. doctorita mi-a arata o patuta pe monitor despre care zicea ca e embrionul si o luminita care clipea- era inimioara. in acel moment mami a simtit ca e in stare sa mute muntii pentru chestia aia clipitoare.
vroiam sa va intreb pe cele cu mai multa experienta daca marimea e normala la varsta asta a sarcinii. bebelusul surorii mele la 6 saptamani si 0 zi masura 7 mm. acu e adevarat ca si sora mea e mai voinicuta decat mine iar de cumnat nici nu mai spun.
poate imi dati si mie un raspuns.
pupici si o zi buna
kriss79 spune:
Alyx, felicitari pt. eco!
nu stiu ce sa zic acum cu calculul ecografului..eu cand am fost aveam 4 sapt si 6 zile si bb masura 9 mm...si intr-adevar eu sunt voinicuta![]()
Oricum, nu cred ca treb. sa ingrijorezi asa devreme..poate mai incolo sa recupereze, oricum la inceput cresc foarte mult si repede..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
6+
jojo_miha spune:
Oau... Kriss79 ce mare era bebelusul tau,noi marti la echo aveam fix 7 saptamani si bebe avea 5,7mm si sotul meu e foarte inalt.
Mihaela
7+
RAMONELLA spune:
Fetelor voua cat va iesit beta HCG-ul ????Nu stiti cum se interpreteaza????Cate saptamani de sarcina ai sau cate saptamani are bebele???Pentru ca mie mi-a iesit 11375 la 4 saptamani si 4 zile.Analiza e facuta la Rombel(Synevo).
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel
4+
mihailescu teodora spune:
Kriss79,la 4 sapt+6 zile e imposibil sa masoare atit embrionul!Cu siguranta este vorba despre sacul gestational!!!!Ia citeste mai atent pe echo!Nu scrie GS=9 mm?
Si credeti-ma ca nu are nici o legatura marimea embrionului cu dimensiunile parintilor!!!!Pe cuvint de cercetas!
Teodora
7 +
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
amar spune:
Buna dimineata si de la mine azi.....cer scuze ca ieri am provocat nostalgii in lant ..dar asta mi-a fost starea si de la ploaie si de la dorul de casa..dar faptul ca plecam de pasti in tara m-a luminat..vom recupera atunci si totul va fi bine..a iesit in sfarsit soarele si aici..
Cat despre bebel cred ca e bine ca eu nu prea..de 3 ori pe zi reprize de
, mancam nu prea..doar ceva fructe mai mult pere si portocale...bem ceaiuri si sucuri faca acid si cu asta cam gata masa..sper ca in curand sa treaca...ca altfel slabim prea tare , ca sa nu mai zic ca si ametesc si vvad stelute cand ma ridic in picioare...doamne sper ca n-o incepe altele acum ca sunt sfarsita..
la toate gravidutele si o zi minunata si un we pe masura
Carmen 12s