Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
danielle02 spune:
buna ziulici si de la mine burtici!
nature felicitari ptr baietzel.sa iti traiasca!

mada_ele 
sa fii fericita si sa ai un bebic sanatos si frumos!
si eu am probleme cu spalatul pe dintzi!ma dor gingiile de mor cand ma spal si au inceput sa sangereze.am ca niste rani micutze deasupra lor!e tare nasol!imi ia 10 min. sa ma spal!
toate burticile
danielle
9+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
andrruzza spune:
Mada, la multi ani! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

nature, felicitari pentru baietel, sa va bucure viata!
Sabina, chiar ca avem atata timp de strabatut impreuna!![]()
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
amar spune:
Salut si eu gravidutele, bun venit celor noi si bebici sanatosi
LA MULTI ANI Mada!!!!si numai bine
Cristina85ss asa e cu spalatul pe dinti si eu sufar din cauza asta..mai ales dimineata, deci nu esti singura
Despre noi prea multe nu avem ce spune ,greturi o zi da una nu, pofta de mancare nu prea si de asta scadem in greutate..dar sper ca bebe e bine vom vedea la urmatoarea echo de 12 .03
O zi buna
carmen 12s
carmen amaritei
cecilia L spune:
Buna,
Sunt tare fericita, abia am ajuns de la dr. O SA AM UN BAIETEL. Statea picior peste picior si ne-a aratat putica. L-am vazut cum dadea din manute si parca si din degetele. L-a masurat tanti dr. din toate partile, dar nu mai stiu cati mm zicea si ce masura, eram asa de fericita ca nu ma mai retin ce zicea, am retinut cand a zis ca e totul perfect.Si pe mine m-a trimis la triplu test, pe 23 martie. o sa-l fac, nu am nimic de pierdut.Am uitat sa va zic TN=1,7cm.
Pupici pe burtici, sa auzim numai vesti bune.Avem 12sapt+
cecilia
carpatina spune:
Felicitari si tie Cecilia!!!! Sa fiti amandoi sanatosi!
Se pare ca, pana acum, baietii sunt la putere ![]()
Sper sa nu se termine pana la mine ![]()
8+
http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png
danielle02 spune:
cecilia 
felicitari ptr baietzel.sa iti traiasca!
ce de baietzei...si eu vreau unul!!!
danielle
9+
http://bd.lilypie.com/yaSIO.png
Liana30 spune:
salut si io toate gravidutzele ..in special pe Ale pe care o felicit din tot sufletul..iertare mama ca nu am apucat pana acum..da tu stii ca io te iube mult..
felicitari celor care au aflat ce au in burtica..
"La multi ani sarbatoritelor"
va pupacesc pe toate..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
myral spune:
Buna seara! Revin si eu dupa o absenta de cateva zile(nu mi-a mers netul). In primul rand felicitari pt cele care au aflat sexul bebeului (sa ramana la fel la eco de 20 sapt pt cele multumite si sa se schimbe pt cele care inca mai spera
).Am tras si eu niste sperieturi cu niste intepeturi in uter ca cu cele de la ovare ma obisnuisem deja, dar sper sa fie bine ca vad ca au mai experimentat si altele. Insa in seara asta alta e problema mea mi s-a parut ca mi s-a intarit burtica si mi-e frica sa nu fi fost o contractie Voi ati trecut prin asa ceva ca mie mi se pare ca e mult prea devreme. Am avut si la prima sarcina contractii nedureroase dar de la 6 luni si a trecut asa mult timp de atunci ca nici nu mai mi-aduc aminte bine. Va rog sa va spuneti parerea sau experientele de la prima sarcina ca eu pana ajung la doctora stau stresata si imi analizez orice senzatie.Myral
12+
Roxana_G spune:
Felicitari mamicilor care au fost la eco si au aflat ce sex au puiutii. Sabina, nu remarcasem cand ai zis ca e fetita.
Marushka, cred ca tocmai postasem despre candida. Se pare ca nu e neaparat luata de undeva, oricum candida face parte din flora bacteriana vaginala insa se inmulteste de la anumiti factori. Se pare ca hormonii de sarcina sunt o cauza. Eu am pus ovule Gynozol, safe pe sarcina, 6 seri cate 1 pe seara.
Sabina, deci l-ai mai necajit si tu pe dr. Bine ca nu sunt singura.
Oricum ii trece lui. UIta pana data viitoare.
Cat despre zbor, cred ca voi merge cu masina, o sa fac un mic tur. Nu mi se pare greu si nici nu ma stresez, si la prima sarcina am facut turul MOldovei si faceam 300 km pe zi. Dar ramane sa vad eu pana atunci. Oricum nu voi merge continuu, ci ne vom opri la Viena si la Innsbruck, sa ne mai odihnim.
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Roxana_G spune:
Sabina, uitasem sa iti zic de kg. Eu nu am luat deloc, insa nu a parut ca e bine nici asa. Tot strambat adica. I-am zis ca de mancat mananc si a zis sa mananc mai putin, mai bine sa beau 3l lichide pe zi, ca m-ar ajuta si cu tensiunea mica.
Rox
13+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]