Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Mada_Ele07
azi e ziua mea, fac 28 de ani pe 28

La multi ani mada_ele07! Tot ce doresti sa ti se implineasca!

8+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mada, La multi ani!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada_Ele07 spune:

va multumesc din suflet!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

LA MULT ANI MADA SA AI PARTE DE CE-I MAI BUN, SI PETRECERE FRUMOASA DESEARA

Cristina 11+

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va intreb ceva,voi atunci cand va spalati pe dinti vi se intampla ca din cauza periatului sa va vina sa vomitati? Mie m se intampla asa ceva in fiecare dimineata si seara atunci cand Daca incerc sa-mi spal maselele,cum imping periuta in profondiatea gurii,caci altfel nu asjung sa ma spal,imi vine sa vars! NU stiu ce sa mai fac,din cauza asta ma spal pe dinti foarte superficial si am deja un inceput de carie la o masea.Cred ca pana nasc raman fara dinti O sa incerc sa schimb si peria si apa si pasta,dar nu cred ca ma ajuta la ceva.Cineva mi-a spus ca este un lucru destul de frecvent in cazul gravidelor,si acest lucru va trece odata cu primele miscari ale lui bebe,sau mai exact prin luna 4.Dca intr-adevar este asa de frecvent,voua vi se intampla la fel?

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cristina, la fel patesc si eu cu spalatul pe dinti. La fel am patit si prima data. Problema e ca mie nu mi-a trecut dupa primele trei luni de sarcina. M-a tinut asa pana la sfarsit, si chiar dupa ce am nascut. Devenise un fel de reflex conditionat. Si spalatul pe dinti era una din placerile mele!

MadaLA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de un bb sanatos, frumos si cuminte.

Ana 12+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns slippers ma bucur intr-un fel sa stiu ca nu sunt unica in suferinta pentru desi pentru tine era mai bine sa nu ai parte de asa ceva.Off..la asta nu ma asteptam.Nu stiam ca intra in grupul simptomelor de gravidute.Omul cat traieste invata..

Cristina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushka spune:

Mada_Ele07 sa fii sanatoasa si tu si bebicu.

E o idee buna cu listuta, adica sa inscriem si ce asteapta fiecare, baietel fetita...

10+

http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Annisia, care e programul de la Dragonul Rosu? In WE m-as duce.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nature in weekend cel mai bine e sa ajungi sambata pana in ora 14, duminica nu prea au deschis toti. daca vrei sa ai de unde alege sfatul meu e sa ajungi sambata cat mai dimineata. si intr-adevar preturile sunt mult mai bune decat in oras. si eu ma mai duc cand vreau sa imi cumpar mai multe lucruri, dar atentie ca e mare aglomeratie si atentie mare la bani/portofel.

11+

http://bd.lilypie.com/DHjip2.png

Mergi la inceput