Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Usurel, pe rand.

Irlandeza, mie mi se pare tare dubioasa situatia asta a ta. Nu vreau sa te rascolesc si nici sa-ti strecor indoilei mai mari decit ai tu, dar am si io ceva de spus cu doagnosticul asta al tau. Intai de toate, sacul gol explica valoarea oscilanta a HCG-ului; nu explica insa nici singerarea nici "fasolica" masurata acu ceva vreme la 7 mm... Ca daca-i gol, e gol de la inceput. Cu toata bunavointa, se vede de la inceput ca sacul e gol, mai ales ca el creste in volum (si de aici toate simptomele de sarcina, inclusiv cresterea burticii) dar tot gol ramane.

Tot ce ti-as putea spune este ca data viitoare cind ramai insarcinata sa faci orice efort este nevoie sa vii in Romania, ca macar stii cu ce/cine ai de-a face si nu mai treci prin situatii asa dureroase.

Acum, UN APEL PENTRU BURTICILE MICI: pina pe la 6-7 saptamani riscati sa va faceti nervi si griji de poamana in incercarea de a confirma sarcina ecografic. Inainte de 6 saptamani nu se vede mai nimic, inima nu bate, cel mult cu un ecograf endovaginal, poate vedea uterul marit si ceva, o formatiune in uter.
Va panicati inutil incercind sa aflati mai devreme decit e cazul ca bb exista cu adevarat. Pentru linistea voastra, aveti un pic de rabdare.

Subiectul urmator: analizele - am primit si eu lista de obisnuite + o gama ceva mai amanuntita de coagulare, ca nu se stie ce si cum. Deocamdata n-am facut nimic, spre rusinea mea. V-am zis ca-s inca neincrezatoare in faptul ca totul va fi ok de data asta... Da' tre' sa ma duc, ca azi dr. mi-a zis asa cu oaresce repros "dvs stiti cum e mai bine..." deci musai tre' sa ma duc.

Apoi - am o mareeee problema cu hainele. Burtica este destul de proeminenta, destul de jos, dar nu e ceva in neregula cu asta, doar ca nici o pereche de panataloni nu se mai inchide, ceea ce ma duce incet dar sigur la disperare. Am fost la marele Rococo, dar au asa: niste pantaloni de catifea raiata cu burta de flanel, dar sint tip "pana" si fac un fund mare si niste picioare scurte rau. Burta sta bine, dar io arat oribil.
Apoi mai avea niste pantaloni mai sport de bumbac ceva, dar cu talie joasa. In fata veneau sub burta si era relativ ok, dar la spate era cu vedere la dos . Am intrebat-o pe vanzatoare daca gravidele cumpara asa ceva si mi-a raspuns ca da. Nu stiu cum, zau. Ca io n-am vazut gravida cu fundu pe jumate gol.
Hmm, ce mai aveau... sarafane, salopete de blugi si de catifea, dar niste masuri monstruase, de parca toate gravidele au un metru optzeci si sint scoase din reviste. Am plecat cu buza umflata si cu blugii prinsi cu elastic...
Eeee, dar am fost si la Mothercare. Fetelor, niste preturi de cadeai lat. O pereche de pantaloni de 2 milioane , si aia redusi. Frumusei, ce-i drept, din materiale ceva mai bune, dar fiind sfarsit de colectie, nu mai aveau numarul meu. Las' ca vine ea colectia noo, de o sa coste o pereke de nadragi 4-5 mil.

Pe scurt, traiesc din plin odiseea nervilor de dimineata "io cu ce ma imbrac??????". Fustele nu se mai inchid, sarafanele nu ma mai cuprind, pantalonii idem si imi vine sa-mi iau campii. Mai am urmatoarele varianate: magazinele TCM, dar si astia au in general nr. mari, ca pt o freulain adevarata, si alte magazinase mai de cartier unde cine stie ce-s putea gasi. Asta pina se incalzeste si bagam artileria de fuste subtiri, cu elastic in talie.

Despre greturi si alte chestii d'astea de n-ai ce sa la faci... astept sa treaca de la sine, ca alte sanse n-am.

Va pup ca m-am intins ca o placinta.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1

Mergi la inceput

Si ca sa stiti: eu sint tot timpul cu okii pe DC, ca tre' sa-mi fac rondu. Aici, cu voi, imi incep si-mi inchei ziua, dar nu-mi fac curaj sa scriu. Nici semnatura cu burta nu mi-am pus. O sa-mi revin io in simtiri. Poate dupa morfologica o sa fiu mai optimista.

Deci, daca aveti vreodata vreo nevoie speciala de la mine, numa' strigati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihihi, si eu am mari probleme cu hainele.
dar eu vad ca ma fac rotunda ca o margica....sunt de-a dreptul grasa, ce sa mai discutam, am deja 61 de kg la 1.61 m
am luat pana acum de cand am ramas gravida 3 kile jumate, e adevarat ca au fost Craciunul si Anul Nou cand am pus 2 kile ca popa......
Asta e, daca n-ar fi hainele....nu mi-as face probleme, dupa ce am nascut-o pe Sofia am slabit in 7 luni la 53 de kg fara grija,.dar m-am ingrasat acum in ultimii 2 ani pana la 58, :(((((

Ale, am sa merg la TCM, ca pt mine e taman bine
desi moaca e tot de 15 ani, corpu e de frau muller

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

ah, am uitat sa va spu ca si eu am fost azi la rococco si la magazinul cocor si nu stiam cum sa ies mai repede......

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina, n-ai inteles Freulain e mareee, muuultaaa, inaltaaaa, un soi de Agripina ariana.
Mi-a zis mama ca la TCM (ca io nu le-am vazut) au numai numere mari, de la 46-48 in sus. Deci cit oi fi tu de margica, tot cred ca incap doo ca tine in hainele alea.Hai ca ne-om gasi noi ceva de pus pe noi.
Eu am luat 3 kg de la inceputul sarcinii si incerc sa fiu cumpatata. Data trecuta luasem 8 kg pina in sapt 17 si eram un moby dick veritabil. Acu vad ca in ciuda cantitatilor impresionante de hrana , am dimensiuni civilizate.

Mergi la inceput

eu am vazut si haine rezonabile ca marimi la tcm, de exemplu la unu din Vatra Luminoasa ,care e mai rasarit si maricel,aveau marimi de blugi de la 34 nemtesc pana la 44 nemtesc(34 e un fel de 38-40 romanesc)
io acu umblu cu blugi TCM, singurii care ma mai incap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Buna dimineata tuturor gravidutelor,se pare ca astazi sunt extrem de matinala,cu o grata matinala de imi vine sa mor,apropoo de haine si de garderoba,fetelor eu merg la serviciu,si in fiecare dimineata ma confrunt cu aceeasi problema,cu ce ma imbrac?Am mai gasit ceva pantaloni sport in Bucur Obor,dat in piata la complex,ca in magazin,preturile depasesc cu mult calitatea,apoi am gasit o bluza la 700 mii,pe care din complex am luat-o cu 450.Am mai economisit ceva,avand in vedere ca am dat vreo 3 mil pe medicamente,dar am incredere ca totul va fi bine,si voi reusi si eu sa am in brate un sanatos,indiferent cat de mari ar fi sacrificiile.A,era sa uit,daca stie cineva un laborator,unde se pot face analizele pt toxoplasma,cmv,lysterya,rubeola,si cam care sunt preturile.Ca pe cele gratuite le-am facut deja,saptamana asta vin si mergem cu ele la dr unde o sa vedem ce mai face bb.Va pup pe toate si va doresc o zi linistita.
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Made, multumesc! la mine s-a vazut la eco normal, ca nu aveau la cabinet endovaginal, doar la spital si nu am stiut..
Pe 12 martie sper sa il vad mai bine si sa-i aud inimioara!
pupici si o zi minunata!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Doamne ce vesti gasesc, o zi am lipsit si eu pentru ca nu reuseam sa intru pe forum. Irlandeza, imi pare tare rau!

Eu ma duc azi la eco, mai e putin si mi se face rau de emotie. Nu credeam ca pot fi asa la a2a sarcina, iar o prietena draga mai avansata (28 sapt) ma tot intreaba ce ma agit asa si la ce ma astept de imi e frica. Insa ea nu a vazut cate probleme sunt. Ce e drept la sarcina cealalta nu am vrut sa citesc nimic de rau pana la 20-24 saptamani, iar atunci pur si simplu mi-am zis ca mie nu mi se poate intampla nimic.

Offf, revin cu detalii. Spre seara insa, ca trebuie sa ajung si la Dr Badiu (apropos daca reusesc sa il vad azi mai am o programare de rezerva pentru vineri daca o vrea cineva) si trebuie sa imi duc si fetita la pediatru ca iar e racita cobza.

Pupici si sa gasesc numai vesti bune diseara.

Rox 13+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata si de la mine

N-am mai scris (ce-i drept nici citit) de mult. Vad ca ati scris o gramada. Nu prea am timp sa recuperez, asa ca am citit doar topicul curent. Din pacate nu sunt doar vesti bune. Irlandeza, Mihaela Amalia, imi pare tare rau pentru pierderea voastra. Nu va descurajati. Cu siguranta e pus si pentru voi deoparte un samburel mic, candva.

Eu sunt tot ingretzoshata (cand o trece?!?, ca m-am saturat). Senzatia e mai nasoala de doua saptamani de cand iau utrogestan. De obicei nu prea vars, dar de doua saptamani nu-i zi sa nu dau la boboci. Si cand ma gandesc ca la prima sarcina aveam vagi senzatii de greata la cateva zile si ma plangeam... Cred ca acu' recuperez.

Sambata noaptea am tras o sperietura zdravana, ca simteam nishte intepaturi foarte puternice in burta. N-au trecut decat dupa vreo doua ore (si doua No-spa ), cand eram spalata, imbracata si gata de plecare la urgenta. Nu m-am mai dus. E drept ca nici nu m-a mai durut.

Ale, am si eu aceeasi problema cu hainele. Inca nu am indraznit sa ma duc sa-mi caut haine cu burta, dar nu cred ca mai rezist mult. A inceput sa se vada zdravan burta, si nu ma mai prea incap hainele.Am noroc ca eu port pantaloni cu talie foarte joasa, si inca mai reusesc sa ii inchid. Insa toate bluzele, chiar si camasile mi se ridica pe burta. SI hainele pe care le-am purtat in prima sarcina le-am "donat". Si de obicei ce-i dat ramane bun dat. Nu cred sa mai pot sa le recuperez.Oricum s-au demodat. In afara de Rococo mai stiti si alte magazine cu haine de gravide?

De rest, am niste saptamani criminale. Si cred ca mai dureaza vreo luna calvarul asta cu munca. Dar si dupa aceea, cred ca imi iau concediu...

Va pup si va doresc o saptamana buna si fara evenimente neplacute.

Ana 12+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput