Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
irlandeza imi pare tare rau pentru pierderea ta. Ma
din tot sufletul ca sa te vedem cat mai curand la Odisee.
Betty
12+
bulinutza noastra
betty78 spune:
linkul cu bHCG - cred ca a intrebat cineva de el
www.obfocus.com/questions/qanda7.htm" target="_blank">link bHCG
betty
12+
bulinutza noastra
Sabina spune:
Irlandeza, 
ma rog sa fie bine data viitoare!

fetelor, eu am venit de la dr si mi-a recomandat deja eco urmatoare si triplu test.Dar am o mare problema!!!!
trebuie sa fac echo inainte de pasti cam cu o sapt 10 zile...
ori nu am reusit sa ma programez!!!
Ar fi o sansa pe 24 martie, dar atunci am 15 sapt si 3 zile, nu 16...OF!
Voi stiti cumva in afara de CMU unde mai e Iosup?
sunt tare trista ca nu-mi iese...n-am crezut ca e totul ocupat deja :(, e crunt fata de acum 5 ani!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
am primit Betty :), 
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxali spune:
Irlandezo fata dulce n-a fost sa fie nici de data asta...fara cuvinte
...problema nu cred ca-i de la sot, cred ca depinde mult si de uteru tau bicorn...trebuie sa te interesezi sa nu ti se repete povestea 
Laura a scris chiar azi Ale la pagina a 6a.
Fetelor azi ma luat o durere de mijloc si ovaru stang..a-ti patit-o??
Ali
Alé spune:
Of, fetelor... poate intr-o buna zi o sa ma comport si eu ca o gravida normala si n-o sa mai fiu bantuita de tot felul de griji si de temeri si o sa ma integrez si eu printre voi, caci doar mi-am dorit atit sa am bb la burtik si sa parcurg minunata odisee.
De cite ori prin putin curaj si-mi vine sa scriu de mine, mai citesc cite o veste proasta si ma gindesc ca maine as putea fiu eu aia care sa dea vesti proaste.
Cu ocazia asta, imbratisarile mele pentru Florinini, Amalia si draga mea Irlandeza. Ce sa va zic? O sa vina si ziua aia cu soare in care bb chiar o sa fie bine si o sa-l vedeti zimbind. 
Ce fac io
ma duc destul de des la doctor, nu pt ca m-as simti rau sau as avea ceva, ci ca sa ma linistesc ca totul e ok. Si Slava Domnului, totul e bine.
Astazi am 12 saptamani fix, bb are 6,3 cm, are degetele, mandibula si maxilar, coloana vertebrala "cu toate margelele" cum s-a exprimat dr, un pliu nucal de 0,21 cm (banuiesc ca sint cm, ca n-a zis) un cordon ombilical foarte dragut
, si io cred ca mai are si putza. Da' dr n-a zis nimic iar io n-am okiu asa format sa ma pronunt cu certitudine.
Saptamina viitoare ma duc la Iosup si sper din tot sufletul sa imi spuna ca bb ok si sa si stea intr-o pozitie demna de aflat sexu.
Hai ca citesc putin din urma si mai raspund si io ca o colega de odisee cum se cuvine.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
Sabina spune:
Ale, unde faci tu consultatia la Iosup?
mi-a zis deja Betty de o clinica, da io vreau sa stiu toate posibilitatile...sunt stresata cu echo de 16 sapt si triplu test.
si ce bebic mare ai:)
eu la 10 sapt si 6 zile aveam bebe de 3.9 cm.
Sabina si
Laura Ioana spune:
Ale
nu pot sa-ti spun cum mi-a tresarit inima de bucurie citind mesajultau
12 saptamani, deja! Nu fie de deochi! Ce frumos ca deja l-ai vazut pe bebic format si dragalas
Ma bucur ca sarcina merge bine si stai linistita ca asa va fi si mai departe!
Acu o pagina intrebasem de tine

Poze Laura
irlandeza spune:
Ali,
nu are treaba sacul gol cu uterul bicorn. Nici cu problema sotului meu. Poate reusesc intr-o luna , doua sa merg in Ro. si o sa-mi fac niste controale. Poate a treia oara o fi cu noroc.
Ale, scumpo, asa rar intri pe DC......Ma bucur sa aud ca esti bine, si o sa fie bine si in continuare, ai sa vezi. Dumnezeu te iubeste. Te
si te imbratisez si eu cu mult drag.
si celelalte fete. Mult noroc in continuare.
Noi 2 singurei