Mamici de septembrie-octombrie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumesc fetelor. Macar m-am mai linistit cat de cat, stiu care-i problema. Si o putem elimina, inainte de a incerca din nou.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Irlandeza, imi pare rau ca nu ai putut continua alaturi de noi..iti doresc multa putere si sa revii la Odisee cat de curand! pupici

Alyx, sunt in aceeasi situatie ca si tine..nici un simptom.Eu ma duc peste 2 ore la ginec.si sper sa se vada ceva. as avea 5 sapt si 4 zile( 23 de zile de la conceptie).
Si la mine e prima sarcina, tot dupa 1 an de incercari.. pupici

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Irlandeza, imi pare rau ca nu ai putut continua alaturi de noi..iti doresc multa putere si sa revii la Odisee cat de curand! pupici

Alyx, sunt in aceeasi situatie ca si tine..nici un simptom.Eu ma duc peste 2 ore la ginec.si sper sa se vada ceva. as avea 5 sapt si 4 zile( 23 de zile de la conceptie).
Si la mine e prima sarcina, tot dupa 1 an de incercari.. pupici

bafta multa. sa ne spui cum a fost si ce ti-a spus.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Imi pare sincer rau Irlandeza. Iti doresc multa putere sa teci peste toate astea.
Multumesc pentru urarile de ieri Carpatine. In general eu nu am pofte, dar .. citid mesajul tau, parca as manca si eu niste seminte de floarea soarelui.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tishka spune:

Buna seara, scumpele mele! Nu v-am mai citit citeva zile si ati scris atitea! Imi pare tare rau sa aud vesti proaste. Ma simt si eu cam oribil: cu greturile ma chinui toata ziulica. Luam si medicamente sa crestem mai repejor.Dar osper ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor cu burtici mici stiti ceva de Ale? Ca parca nu am mai vazut-o de mult si ma gandeam ca scrie aici mai mult.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelyn28 spune:

irlandeza te pup dulce si-ti multumesc mult de tot de sustinere o sa pierdem (sper pt ffff putin timp) o mamica extraordinara dar am incredere in tine ca o sa te intorci alaturi de noi la odisee
kriss79 eu vin de la dr (la 17:15 am avut programare) ca aveam mici mici sangerari... nu am vazut bebe desi as avea 5 sapt si 2 zile DAAAR mi-a spus ca uterul e marit , are peretele ingrosat si din punctul ei de vedere e un uter gravid.... cel mai devreme in 2 sapt o sa stim cu siguranta ce-i acolo 2 sapt .. n-am vazut "gandacelul" n-am auzit inimioara nimik nimik....
asta micu' are personalitate ...deja ne tine in suspans

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Vin cu noutati de la medic.se pare ca avem 9 mm si 4 sapt si 6 zile dupa calculele ecografului(habar nu am cum calculeaza). Am primit si pozica..desi se vede o pata mica mica in centru. deocamdata mi=a zis ca e in uter si e ok..si sa revin peste 2 sapt la o alta eco sa vedem activit. cardiaca si mai bine pe bb.
Nu mi-a dat decat acid folic sa iau..
pupici

Cristina5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelyn28 spune:

pitic cand am fost la medic , dr mi-a spus ca nici vorba de ovar inflamat sau de chist pe ovar ...asa ca tin sa ma incred in ce spuneai vis-a-vis de doctori si burtici si bb care se ascund ... ce m-a terminat e ca nici urma de bebe
kriss79 felicitari maxime pt fasolica !!!!!!!!!!!!! sa fie intr-un ceas bun !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Azi am fost si eu la dr. L-am vazut pe bebe, dormea bine mersi picior peste picior ca sa nu vedem nimic. E smecher :) Astept eco morfologica, poate o sa fie mai vioi atunci.

Sim 12+
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput