cum sa gasesc clienti?
Raspunsuri - Pagina 2
Bfly spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Ete studiu de marketing! Un studiu de marketing costa o garla de bani, iar fata noastra are o micuta afacere de familie, din cate inteleg...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
Studiile de marketing sunt numai pentru afacerile de amploare?
Ok! Poate am folosit un termen mult prea pretentios Anca! Cand am zis "studiu de marketing" m-am gandit pur si simplu la o banala sondare a cererii de pe piata prin adresarea unor intrebari (nu zic sondaj de opinie ca iar nu-ti convine ) care sa o ajute sa afle unde ar fi problema. Pentru asta nu cred ca e nevoie sa angajeze o firma care face studii de marketing, ci poate si singurica sa intrebe.
Deh, noi ii zicem mai nou "studiu de marketing" sau "sondaj de opinie" ca e la moda, desi stiu ca un studiu de marketing presupune mult mai mult!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
codruta_grg spune:
Chiar azi am fost la Targul Ambient Construct din Cluj-Napoca (si am vazut jaluzele si urlouri foarte frumoase, colorate, cu desene pe ele). Cand va fi la Bucuresti-prin mai (ca acolo va intereseaza) puteti lua un stand sau daca e prea scump pentru bugeul vostru, puteti face pliante si sa stati acolo toata ziua sa le impartiti.
In Bucuresti mai sunt o gramada de targuri de profil. Profitati de lume acare vine acolo.
Intradevar se pracica mult mai bine la birouri, dar eu am la bucatarie verticale si sunt tratate antimurdarire iar la camere am rulouri (sunt super bune, ca nu mai trebuie sa strag praf prin draperii-doar la perdele )
Succes!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
erin20 spune:
Spuneai ca ai facut un website Ma-ntreb oare, tu l-ai inscris la motoarele de cautare? Incearca sa il promovezi cat mai mult posibil! Ar fi mai ok daca ai putea sa-ti faci un domain, sa arate cat de cat mai serios.
Succes!
brazuca25 spune:
Multumesc mult pt sfaturi si idei! Multe din ele deja le pusesem in practica. Din experienta am observat ca fluturasii au intr-adevar cel mai mic efect. Site-ul web este inscris in motoarele de cautare, si are ceva trafic, dar este la un nivel amator... deh... facut de mine, care abia acum am invatat din mers.
Extinderea deocamdata nu este posibila pt ca ne-ar trebui oarecare fonduri de care nu dispunem. Incerc sa mai aplic ideile voastre sa vad daca se mai schimba ceva si daca incepe sa mai sune telefonul asta!!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Elise spune:
de ce nu angajezi citiva agenti de vinzari cu ceva experientza si munca de teren care sa contacteze potentialele firme interesate de colaborari?
Elise & BBLisa
J G spune:
Elise mama cu ce bani sa angajeze?
Brazuca iubita eu zic asa:
- trebuie sa fii prezenta la toate targurile de profil
- imparte fluturasi stradali in fata la magazinele de profil (nu stiu daca ai voie la Brico dar in fata la HD Mall sigur poti)
- contacteaza toate firmele care monteaza termopane si propune-le sa-ti promoveze jaluzelele oferindu-le un comision- la fel firmele de home design, inclusiv la arhitecti, nu se stie niciodata. Tot cu comision! Chiar daca maresti preturile putin.
- trebuie sa fii inscrisa in Pagini aurii, Infoconstruct etc
- situl daca nu arata f ok mai da-l la slefuit unui student ca mai mult de 100E nu-ti ia
- Nu in ultimul rand ai rabdare ca piata se face incet-incet, daca sunteti ok la pret si seriosi sigur o sa aveti succes.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Elise spune:
he he, asta-i problema cam la orice afacere...
Eu as incheia contracte de colaborare, plata pe baza de comision.
Nu iti trebuie oameni "dedicati". Nu inca.
Elise & BBLisa