Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
andreap spune:
Dannete,eu una NU ma pricep deloc la franceza,am mers pe 'incercate'...Ideea e sa-ti faci cont la ei(urmezi niste pasi destul de simpli,ai grija ca la 'identifiant' s atreci adresa de mail,apoi parola care o vrei iar la adresa sa nu pui semne de punctuatie deloc,adica strada ion mihai nr 5 bl 3..etc);apoi intri pe ce produse te intreseaza,alegi culoare,marime pui 'ajouter mon panier'(parca asa se scrie
) si le ai in cos.Se plateste cu cardul,poate fi si-n lei,..vezi tu.daca vrei mai multe in.fvb pe Pm sau intra sa sub.deschis aici pe "femina intim"..ca su acaparam tot spatiul aici.Bafta la cumparaturi.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
Aaaaaaa..fetelor am niste emotii...fina mea e in sala de nasteri la Polizu.Cezariana din pacate ca acum 2 sapt.BB a binevoit sa se intoarca cu capu'n sus
.Deci..in curand voi avea un fin,inca unu'..Luca Stefan o sa-l cheme.Se pare ca nu am noroc sa botez si fete
..deocamdata
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
miha vezi ca baietu' ala frumos e promis lu' fimea, ce mai ginerel am eu
![]()
Atunci...o voi face pe Teodora pentru Tudor!
Miha

andreap spune:
Danette,nu ma supar..de ce?
la noi chiar a venit pe "tava"(ziua 26,fara "risc" de sarcina,un concediu de facut apoi mai vedem noi cand facem copil..etc)..asa ca nu a "luptat" sa-l aiba.Pai zici ca sotul tau ii da mancare,o plimba..deja e muuuuuuuult prea mult.Sebi nu o plimba decat eventual in we daca iesim impreuna pe undeva(Zoo,la munte etc),nu-i da mancare decat daca eu sunt plecata de acasa,dar de obicei nu sunt,nu-i face singur baie...se joaca cu ea daca e acasa,ii mai citeste de prin reviste(nu o sa crezi,ii citeste din "auto motor si sport"..cam asa ceva..legat de masini,ca Mariuca deja recunoaste ce masina are tati,ce masina are mami..mecanic o fac
).Se pare ca si cand vine vb de Bb2 el aproba doar..probabil sa scape de gura mea si stiind ca asta se va intampla mai incolo,deci deocamdata daca e doar "proiect" nu-l deranjeaza.Bravo taticilor care se implica,bravo si mamicilor care au reusit sa-i faca sa se implice....
Acum sa nu intelegi ca-i un salbatic sotul meu..numai ca asa este el.![]()
Poze 2007
try spune:
Mey, adriana, sunt mortali copiii tai, pana si kk fac la tandem, vezi ce-nseamna sa ai gemenusi?
Nu "asa sunt ei", andrea, sunt lipsiti de responsabilitati si nu vor sa si le asume, asta e problema lor. Si se bazeaza intotdeauna pe faptul ca e alcineva care sa ingrijeasca de copil. Mi-se-rupismul asta pe mine ma termina. Mi-e IMPOSIBIL sa pot intelege cum dragostea fata de copilul tau nu te indruma sa ii dai de mancare decat cand esti nevoit, nu pot sa inteleg cum nu gasesti bucurie in a face o baie copilului din cand in cand sau sa-l scoti la plimbare pe jos (nu cu masina). Mie una personal mie peste puteri sa inteleg genul asta de dragoste. Doar pentru ca ai niste sentimente fata de copil? Dragoste e cand simti nevoia sa ingrijesti, orcotesti, nu doar sa dai un pupic pe frunte la culcare si sa-l iei in brate de 2 ori pe zi. Cam asta e rutina noastra de tata. Sunt si exceptii, dar alea nu conteaza, nu exceptiile fac diferenta. Scuzati-ma daca suna acuzator, dar e in intregime la adresa lui tati al nostru. Eu una nu ii pot gasi scuze si parca din ce trece timpul din aia ma inversunez si mai tare.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
am reusit si eu in sfarsit sa vad poze, cu mihaita
"mergatorul" pe lumina si pe intuneric
, cu mariuca
frumuhsica si vorbareatza(ca doar seamana cu mami a ei
)cu paulica
ochiosul.
adriana, felicitari pentru kkalica la olitza...
gemenushilor...noi inca stam pe loc la opretaiunea asta.
andreap, abia astept sa ne spui cum se simte finutza si poate cine stie...finutzul o sa fie finutza pana la urma
cine stie ce surpizica este in burtika
paxelina
ma bucur ca esti bine si bebelina sta inca cumintica in burtika.
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
danette spune:
Andra, te inteleg atat de bine si parca retraiesc starea de inversunare despre care scrii.
Miha scria si ea intr-un post de acum vreo zi-doua... ca e o solutie si
asta... bine, intre "..." as zice, ca nu ne comparam fortele cu ei, in general.
Stii ca ti-am scris la un moment dat la ce am ajuns eu... si se pare ca a fost de bun augur, a fost o chestie care l-a facut sa se gandeasca mai bine si mai serios la ce inseamna responsabilitate, FAMILIA si implicarea lui.
Fiindca eu nu am mai putut sa suport la un moment dat si din nenumarate reprosuri, certuri, isterii, am ajuns la ce-am ajuns.
Ei... sa nu intelegi ca-ti recomand neaparat sa treci prin ce-am trecut eu... dar vreau sa zic ca socul ala i-a priit bine sotului meu. Acum nu este el cel mai devotat tatic, dar se ocupa muuuult mai mult de Iris decat inainte, si sta mai mult pe-acasa. Este mai atent si cu mine si adevarul este ca ne straduim amandoi sa ne ajutam unul pe altul cat putem. Evident ca el "chiuleste" mai mult... dar e totusi rezonabil.
Cred ca a realizat intr-un final cum e sa fii singur si ca daca nu are o relatie apropiata de fiica lui o sa sufere f.tare mai incolo.
Am crezut atunci ca este vorba de un soi de imaturitate poate... dar se pare ca (in general) barbatii raman vesnic copii.
Ghici pe cine am dat eu vina intr-un final???... pe cine l-a educat, fireste. Fiindca am ajuns sa cred ca de acolo pleaca tot.
Cred ca din familie inveti ce e responsabilitatea.
Cand ne-am cunoscut el nici macar farfuria nu si-o ducea la chiuveta, dupa ce termian de mancat.
Doar era treaba de femeie...
aime spune:
quote:
Originally posted by danette
Pe sotul lui Aime, il admir de mult, este un tata cum cred ca orice femeie si-ar dori pentru copilul ei. De multe ori ii arat sotului meu poze cu Vladutz & Co... tocmai ca sa vada si el ce mai face un tata...
Multumesc frumos Dana, esti o dragutza
. N-am ce sa-i reprosez, intr-adevar, din prima zi am facut echipa, altfel nici nu ma puteam descurca singura.Are toate bulinele rosii de la mine si de la Vladutz aime si
Vladimir
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by try
Nu "asa sunt ei", andrea, sunt lipsiti de responsabilitati si nu vor sa si le asume, asta e problema lor. Si se bazeaza intotdeauna pe faptul ca e alcineva care sa ingrijeasca de copil. Mi-se-rupismul asta pe mine ma termina. Mi-e IMPOSIBIL sa pot intelege cum dragostea fata de copilul tau nu te indruma sa ii dai de mancare decat cand esti nevoit, nu pot sa inteleg cum nu gasesti bucurie in a face o baie copilului din cand in cand sau sa-l scoti la plimbare pe jos (nu cu masina). Mie una personal mie peste puteri sa inteleg genul asta de dragoste. Doar pentru ca ai niste sentimente fata de copil? Dragoste e cand simti nevoia sa ingrijesti, orcotesti, nu doar sa dai un pupic pe frunte la culcare si sa-l iei in brate de 2 ori pe zi. Cam asta e rutina noastra de tata. Sunt si exceptii, dar alea nu conteaza, nu exceptiile fac diferenta. Scuzati-ma daca suna acuzator, dar e in intregime la adresa lui tati al nostru. Eu una nu ii pot gasi scuze si parca din ce trece timpul din aia ma inversunez si mai tare.
Andra,asa cum spunea si Dana barbatii (nostri) sunt niste copii mai mari.Lipsiti de responsabilitati. Poate ei in..."inocenta" lor cred ca noi mamele facem totul mult mai bine decat ei si nu vor sa se bage peste noi sa schimbe ordinea lucrurilor.Mai ales cand noi stam toata ziua cu copilul acasa,iar ei pleaca dimineata si vin seara.
Incearca sa-l responsabilizezi pe tati...nu astepta sa vina de la el...Azi AM NEVOIE sa faci cutare,maine sa faci altceva...Si pana la urma o sa inceapa sa-i placa.
Si cand m-am referit la acea
nu m-am gandit nici o secunda la violenta.Doar la o zdruncinatura zdravana,sa-l trezesti la realitate,sa-i aduci aminte ca nu esti chiar o SuperWomen si ca mai ai nevoie de ajutor din cand in cand...Miha

danette spune:
Am pus un film nou cu Iris... daca aveti timp si chef sa vedeti ce povesti avem noi...
http://www.onetruemedia.com/shared?p=23e5f031f32b8885c162e1&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Si sa va mai zic care e vorba ei favorita mai nou:
"Mama lor micilor-mici"
asta (de ex.) fiind LUNA... care e mama stelelor mici