Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 3
mariussimiuc spune:
Raportam ca suntem fericitii posesori ai unei dentitii complete.
De dimineata Robert s-a trezit cu febra,fara alte manifestari.Nu puteam sa-mi dau seama de la ce,dar cand m-am uitat in gurita am descoperit cauza.
Cel putin asa cred,ca aceste 2 ultime maselute sunt de vina.Sper sa fie asa!
Miha 
ciristina_serban spune:
O ho ho ho! Zici ca vine Mos Craciun!
Fetelor multumesc
ca m-ati trecut pe listutza acolo langa mamica Danette si papusica Iris. Apropos la ce ora e nascuta Iris? Razvan s-a nascut la 21:45.
Dana, si eu sunt 100% de acord cu tine si cu Try in ceea ce priveste somnicul. Si Razvan a dormit separat in patutul lui din primele zile de viatza, iar de la 4 luni l-am mutat in camera lui. Si chiar reusisem o perioada scurta sa-l invat sa adoarma singur, dar taticul nostru cel dragalas mi-a stricat treaba. Eu eram foarte hotarata in privinta asta si-l lasam sa planga un pic, dar el nu rezista mai mult de 5 min si se ducea si-l lua in brate il legana si ii canta, chipurile sa se linisteasca...dar bineinteles ca pustiul a prins repede care-i miscarea si nu am avut succes in final. Din apacate...asa ca va apreciez pentru reusita.
Try, mi-a placut Alexutu. Mi-l si inchipui cu fatzuca aia dragalasa, serios, dandu-va pe spate cu fraza asta de om mare. pup! La multi ani lui Adrian si multa sanatate uram acum la cele 6 lunisoare.
Offf, as mai sta la vorba da' ma tot bate sotul la cap sa iesim din casa la o plimbarica... asa ca ma duc cu el, ca cine stie dupa-aia nu ma mai invita
. Hai va pup si mai revin pe seara. BByeeeee!
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
ciristina_serban spune:
Miha, felicitari pentru dantura de flacau! Acum chiar are liber sa iasa la agatzat, ca de.... poate zambi cu toata gura. pup!
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ciristina_serban
Miha, felicitari pentru dantura de flacau! Acum chiar are liber sa iasa la agatzat, ca de.... poate zambi cu toata gura. pup!
Multumim!
Dar tare m-am mai speriat de dimineata cand l-am simtit cum arde! Miha

aime spune:
si de la noi!
Mey, salutam si noi voinicul cu maselute 
Si noi avem ceva nou in top...."acum" cu accent apasat pe a si asta se petrece daca vrea ceva, subliniaza pustiulache ca vrea acum
In rest, ne luptam cu "apada" cred ca la noi vine
si venim in casa cu obrajii rosii si cu pofta dubla de papi
.
aime si
Vladimir
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aimesi de la noi!
Mey, salutam si noi voinicul cu maselute
Si noi avem ceva nou in top...."acum" cu accent apasat pe a si asta se petrece daca vrea ceva, subliniaza pustiulache ca vrea acum![]()
In rest, ne luptam cu "apada" cred ca la noi vinesi venim in casa cu obrajii rosii si cu pofta dubla de papi
.
aime siVladimir
pupam Vladutz dulce... ACUM... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Pupici la toate, azi a facut adrienutu' 6 lunisoare. Doamne ce-a trecut timpul. Cand ma gandesc ca s-a scurs juamte din concediul meu de maternitate ma-ngrozesc. Vreau sa stau acasa sa cresc copii si sa ma prostesc de-a binelea, nu mai vreau servici
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Multe lunisoare si multi ani inainte sanatosi, plini de bucurii si zambete...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Asa merg eu pe lumina si asa merg eu pe intuneric adica Mihai
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
aime spune:
Multe luni inainte lui Adrian, try. Si daca se duce si cealalta jumate ce faci? Pe bune? Ca nici eu nu m-as indura sa-i lasa, dar parca ai incotro?
Felis multumim si intoarcem
-icul acum si noi. E asa de temerar Mihaita, sa-i dea DD putere si sanatate ca vad pe zi ce trece numai progrese.Si mi se pare ca a facut falcute serioase.Ce fain se joaca cei 2 pitici
.
Vreau sa va mai zic ca slabatura mea a ajuns la 13 kile
, sper sa nu fie cantarul stricat
ca tare m-am mai bucurat. si a devenit un papagal de profesie, nu-i chip sa vorbim ceva in casa, ca el iti si serveste replica, cand nu te astepti
. De ex, azi si-a pierdut o bila cu care se juca si tanti dadaca imi zice, "a scapat-o dupa canapea, s-a dus 9 ani", la care el..."mami, bila, noo an" ![]()
aime si
Vladimir
try spune:
Ma duc la munca, Aime, n-am de ales. Dar mi-e tarsha sa ma mai duc la vechiul servici caci e groaznic de departe. Si de 2 ori mai tarsha sa caut un nou servici.
Nu mai stiu nici eu, am deja prea multe de aranjat in viata mea, nu mai sunt multumita de nimic. Cateodata imi vine sa ma duc si eu 9 ani ca bila lui Vladutz.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi