Comori de nov-dec 2004 (143)
Raspunsuri - Pagina 2
ciristina_serban spune:
Neata tuturor!
Felis, sunt dispusa oricand la o ceasca de cafea fierbinte cu povesti. Poftiti cand doriti!
Danette, petrecere frumoasa in acest we. Felicitari sotului pentru initiativa cu cele 33 de lalele. Super idee.
Apropos de gradinite, la noi e bataie pe locurile de la gradi, in special la alea mai bune; eu deja l-am inscris si tot nu-s sigura ca vom fi primiti. La voi la Bucuresti e mai usor sau tot asa batalie??
Try, felicitari pentru reusita cu Adrian, insa trebuie sa fii hotarata in continuare, ca sa ai rezultate pe termen lung. La noi nu a tinut mult faza, pentru ca tati nu rezista si-l lua in brate pana la urma, il draganea si-i canta, incat copilul s-a prins repede ca e rost de smechereala.
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
FELIS spune:
Cristina... RAZVAN e tare dulce... Poza in care iubeste el ursuletul si cea in care "iar il pozezi"
m-au cucerit...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
ciristina_serban spune:
Felis, multumim de aprecieri. Saru'mana pentru cuvintele frumoase. Am vizionat si noi o parte din pozicile de la voi, ca sa ne cunoastem mai bine
. Va invidiem ca aveti copii cu care sa petreceti timpul si cu care va jucati. Sunt superbe pozele cu ei in plina "actiune". Pupicei pe obrajori!
Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)
Razvan
monica-elizabet spune:
si de la noi la mamici si la bebici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Otiliav spune:
Cristina, esti o mamica frumoasa, tanara si activa ceea ce ne bucura mult. Iar Razvan un scump, si smecher, are cateva poze
, nici nu ma mir ca este deja adjudecat. Incerc sa va pun pe listuta, dar trebuie sa promiteti ca ne scrieti o data pe zi
.
Dana, ma bucur ca esti convinsa sa incerci pentru bb2, deci ne luam de manuta in toamna.
Try, cunosc genul asta de barbat, asa este si tata, iar sotul pe aproape. Bine ca esti tu mai barbata si te descurci si fara ajutorul lui.
Da, chiar asa, ce-o face Vio, poate face ca Miki, revine in forta gravidutza
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Pai Felis tocmai pt. ca vreau sa scap de treburi ma tin sa-l invat sa adoarma singur
. Decat sa sau cate 20-30 de minute cu el pe brate sa ma chinui sa-l adorm nu-i mai simplu sa-l pun in patut si el sa adoarma singur si eu sa ma duc la ale mele. Din dorinta de a nu ma simti prinsa in capcana bebelusilor am procedat asa. Si cum am avut succes cu alex la treaba asta, era pacat sa nu incerc si cu adrian. Plus ca si ei, dupa ce se obisnuiesc cu adormitul de unii singuri sunt niste bebelusi fericiti care adorm linistit fara chinuri. Si consider ca asta e un soi de independenta care trebuie sa-l castige de mici.
Cristina, asa am procedat si cu alex de cand a facut 3 luni si a mers bine totul pana acum. Normal ca de-a lungu ltimpului a mai avut tulburari de adormit singur, dar am tinut-o pe-a mea si copilu' n-a avut prea multe de ales. Iar sotul n-are cu msa se bage peste mine caci alternativa ar fi sa-l adoarma el. La fel cu facutul baitei. Daca nu-i convine ceva, atunci ar trebui sa puna el mana sa presteze si, ghici ce prefera... telecomanda ![]()
![]()
.
Pupici la toate, azi a facut adrienutu' 6 lunisoare. Doamne ce-a trecut timpul. Cand ma gandesc ca s-a scurs juamte din concediul meu de maternitate ma-ngrozesc. Vreau sa stau acasa sa cresc copii si sa ma prostesc de-a binelea, nu mai vreau servici 

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
try spune:
Ultima achizitie lingvistica a lui fi-miu este: cheste asta nae potam! Adica "Chestia asta n-are importanta". E mortal cand spune asa, pana si mimica expresiei ne-o copiaza, da capul intr-o parte, ridica din umeri si are o figura de "lasa-o-ncolo".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Ultima achizitie lingvistica a lui fi-miu este: cheste asta nae potam! Adica "Chestia asta n-are importanta". E mortal cand spune asa, pana si mimica expresiei ne-o copiaza, da capul intr-o parte, ridica din umeri si are o figura de "lasa-o-ncolo".
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
TRY... mi-l si inchipui pe Alex...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
dama spune:
Cristina, si eu sunt de acord cu Try, legat de somnic. Cu cat invata sa dorma singurei mai de mici, chiar daca nu e usor sa-i mai lasi si sa planga uneori, e mai bine pt ei.
Uite eu sunt, zic, un caz din cele mai fericite. David nu a dormit niciodata in pat cu noi, nici macar in camera cu noi. Pana pe la 2 luni, ma duceam noaptea la ora suptului la el si stateam acolo pe un pat cu el pana termina de supt. Deobicei adormea la tzitzi, apoi il puneam la el in patut...deci nu a cunoscut si alt patut decat al lui. Apoi in jur de 10-12 luni, a avut o perioada cand se trezea noaptea si urla, ma duceam si incercam sa-l linistesc si iar il puneam in patut. Bineinteles ca la inceput sotul nu a rezistat si l-a luat la noi in camera, ceea ce mie nu-mi convenea. Dar dupa ce a mai discutat cu colegi de-ai lui care aveau copilasi, si-a dat seama ca nu trebuie sa-i schimbam obiceiul de dinainte bine format si am reusit sa-l reobisnuim. Dar la David, pediatra ne-a spus atunci ca o cauza a trezitului noaptea ar fi fost si dureri de burtica (un fel de colici). Nu stiu daca a fost asta sau pura coincidenta, dar urmandu-i sfatul (fara lapte seara inainte de culcare), am reusit sa scapam cu bine de episod. Acum daca se mai trezeste noaptea (ceea ce e rar), nu plange, doar vine la noi in camera...eu il duc iar in pat la el, unde readoarme singurel.
O faza chiar mai recenta...azi dimineata s-a trezit si a venit la noi, iar noi nu ne-am miscat deloc si el crezand ca dormim, a inchis usa si s-a dus la el in camera unde s-a pus pe joaca. Am fost surprinsi... avem baietel mare, ce mai.
Try, la multe lunisoare si multi ani fericiti si plini de sanatate lui Adrienutu mic si scump. Nostim trebuie sa fie Alex imitandu-va. Mey, si ce mai seamana sotii astia ai nostri.
Si sa ma laud si eu un pic cu limbajul lui fii-meu, zice mai nou la toata lumea Madame Monsieur...asa ca Bulin (bunica din Ro) este Madame Bulin, etc.
Duminica placuta alaturi de piticuti
Mami de David (18.11.04)