Comori de nov-dec 2004 (143)
142
Gala puradeilor nostri
Gala Sarbatoritilor 
P.S. Poze ptr Gala puradeilor nostri se trimit lui fulguletz (aici) iar cele ptr Gala sarbatoritilor lui try (aici sau aici).
Poze ptr www.onetruemedia.com/shared?p=156985e80e4a2e78dcd2f7&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Comorile toamnei 2004 aici
de 33
si 24 
Octombrie: 8
, adica 6
si 2
1. IrinaA ______________ 20 oct_____ www.nicolae.org/PhotoDeSHop/index.htm" target="_blank">
Ioana Maria
2. Camys2000 ________ 21 oct_____
Catalina Nicole
3. Ela2001 ____________ 22 oct_____
Diana Andreea
4. Jasmine ____________ 26 oct_____
Radu
5. Ele _________________ 26 oct_____
Ana Denisa
6. Roserb _____________ 29 oct_____
Mihnea Andrei si
Bianca, 5 ani
7. Ncristina ____________ 29 oct_____
Teodora Andreea +
Alexia Maria
8. Moss _______________ 31 oct_____
Alexia Stefania
Noiembrie: 33
, adica 25
si 8
9.Bits _________________ 1 nov_____
Kenzo Andreas &
Amon Mateus
10.Ad_rianna ___________ 3 nov_____
Bianca-Cristina &
Tudor-Andrei
11.Diana 2004 _________ 4 nov_____
Andrei
12.Try _________________ 5 nov_____
Alex &
Adrian
13.Miria Cristina ________ 5 nov_____
Maria Damiana
14.ylilimic ______________ 5 nov_____
Luca Matei &
Adam Cristian
15.for2nity _____________ 6 nov_____
Alexia Cristina
16.Andreap ____________ 7 nov_____
Maria Alexandra
17.Daniela_Sb __________ 8 nov_____ www.onednd.go.ro/_/Danut/main.html" target="_blank">
Mihai Daniel
18.Simonacip _________ 10 nov______
David
19.Didutza ____________ 12 nov_____
Daria +
Dennis
20.Cassandra _________ 14 nov_____
Dragos Andrei
21.Eliza5 ______________ 15 nov_____
Alexandru
22.Aime _______________ 15 nov_____
Vladimir Andrei
23.Omi308 _____________ 17 nov_____
Corina Maria
24.Dama ______________ 18 nov_____
David Andrei
25.Miha _______________ 18 nov_____
Robert Andrei
26.Daniella4____________18 nov_____
Alexis
27.miag _______________ 18 nov_____
Roland Vladimir
28.Danette ____________ 23 nov_____
Iris Miriam
29.Cristina Serban _____ 23 nov______
Razvan
30.Corina75 ____________ 24 nov_____
Andrei
31.Gandacelu
______ 25 nov_____
Ioachim si
Ileana, 4 ani
32.Misticgirl ____________ 25 nov_____
Nicholas Alexandru
33.Dutzi _______________ 25 nov_____
Iustin
34.Miche ______________ 26 nov_____
Darius
35.Ionela Roxana ______ 27 nov_____
Emily si
Arisa
36.Paxela
_________ 27 nov_____
Silviu Ionut
37.Florypop ____________ 27 nov_____
Andrei si
Rares
38.Onitza ______________ 28 nov_____
Paul Constantin
39.Madachan ___________ 29 nov_____
Edward Florin
Decembrie: 16
, adica 10
si 6 
40.Fulguletz ____________ 1 dec_____
David Andreas
41.Luminita B ___________ 2 dec_____
Tudor Andrei si
Cristian
42.Eveline ______________ 5 dec_____
Andreea Bianca
43.Felis ________________ 6 dec_____
Mihai Cristian
44.Raluca.gabriela ______ 7 dec_____
Maria Alexandra
45.bumbacel ___________ 9 dec_____
Tudor Mihai
46.Mikimi
_____________ 12 dec_____
Alexander
47.Monica-Elizabet _____ 16 dec_____
Ruxandra Maria si
Alex Valentin
48.OtiliaV _____________ 18 dec_____
Ana-Maria
49.Cecilia C ___________ 22 dec_____
Alexia si
Ada
50.Carmen ____________ 22 dec_____
Daria Nicole si
Ana Carina, 4 ani
51.Ioana du ___________ 22 dec_____
Bianca Alexandra
52.Viovio ______________ 22 dec_____
Cristiana Bianca
53.Mamaluidavid ______ 24 dec_____ www.babiesonline.com/babies/d/davidel/" target="_blank">
David si
Naomi Patricia
54.Cookie _____________ 24 dec_____
Sabina Ioana
55.Bobita _______________ 1 ian_____
Amina Ioana si
Maria

Raspunsuri
onitza spune:
Vesti despre GANDACICA: tocmai ce a iesit din carantina, a avut 3 saptamani varicela
ieri a fost prima zi de plimbare pe afara si de contractii
...asa ca incearca sa fie cumintica, e in 7 luni jumate! in rest vesela nevoie mare cum o stiti, optimista si plina de speranta!! o pupacesc si ii doresc sarcina usoara cu bebe sanatos si sa stea la caldurica la mami in burta, asemenea ii doresc si fetitei Paxelei! 
Paul ieri find imbracat in chilotei si pantalonasi, va dau MAREA VESTE: s-a dezbracat singurel si s-a pus pe olita si culmea: a si facut pipi!!!!
uraaaaaa!!!! am baiat mare!!
Azi mergem sa vedem gradinite! si sa cerem pareri si sfaturi parintilor care au copiii la gradinitele din cartier! iar miercuri avem intlanire cu directoarea de la gradi Waldorf! sa speram ca va fi bine si ca Paul va fi "admis" unde ar fi el cel mai linistit si fericit!!!!!!! 
AIME ai cu ce te mandri!!! pupam feciorasul scump si drag!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by onitza![]()
Paul ieri find imbracat in chilotei si pantalonasi, va dau MAREA VESTE: s-a dezbracat singurel si s-a pus pe olita si culmea: a si facut pipi!!!!![]()
![]()
![]()
uraaaaaa!!!! am baiat mare!!
Onitza siPaul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
la cat mai multi "pishuci"

va pupam de week-end placut
si sper sa gasesti o gradi buna pt. paulma bucur tare mult pt. vestile despre gandacica
. multumesc mult.
ad_rianna spune:
ce mai stiti de viovio? ca taaaare de mult nu a mai dat pe aici!
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
try spune:
Astept sa nasca si gandacica sa-i vedem splendoarea de fetita, spune-i sa ne arate si noua o poza, da? Am inteles c-o s-o cheme Maria.
Dana, la multi ani si multa, multa sanatate si bucurii de la copii (am pus pluralul, ai grija
).
Miha, daca ar fi numai nepricepere as trece usor cu vederea, dar e si muuuulta, muuuuulta delasare si lipsa de responsabilitate, trebuie sa-l imping de la spate, nu vine de la sine (si asta ma afecteaza cel mai tare), plus ca uneori se simte ofuscat ca-l pun sa faca ceva de uneori imi vine sa nu-l mai rog nimic.
Tot imi zic ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea caci nu are cum sa se mai schimbe acum, cateodata mi-e si tarsha sa-i mai spun sau sa mai deschid discutii de genul asta ca nu rezolv nimic. Daca nu vine de la sine, din interior si din dorinta lui, daca nu se autoresponsabilizeaza, normal ca impinsul meu de la spate seamana a hartuire si bataie la cap.
Mai, bits, ia vezi tu ca mie mi se pare aproape imposibil sa-i dea dintii acum. La doar 1,5 luni. Poate ai simtit tu ceva tare sub, dar dintii n-au cum sa-i dea acum. Cred c-ar bate recordurile, n-am auzit pe nimeni sa-i dea dintii mai devreme de 4 luni (plus sau minus ceva zile acolo). Poate-or mai sta ei sub "plapumioara" inca vreo 2 luni.
Si adrian ma musca cu gingiile de-mi omoara falangele (ii place sa-mi roada degetelul mic) si cateodata ma musca nervos si de tzitzi, dar nu avem in plan sa scoatem dintii la soare de acum.
Paxeluta-graviduta, ce mai faci, cum iti mai este, ce-ti face printesa.... offf ca n-am si eu o printesa... m-am procopsit cu 3 masculi. E usunt capra cu 3 iezi si al mai mare se pare ca e cel mai neascultator, iar cel mai mic e cel mai cuminte.
De vreo 4 zile il pun la culcare seara singur, sa adoarma singur. Mi-a plans in prima seara de-a rupt, vreo juma de ora si pana la urma taica-su i s-a facut mila de el si l-a luat din pat si normal ca n-am mai putut sa-l pun la loc (ca apoi intelegea mesajul gresit, eu il potolesc doar aplecandu-ma peste el, dar nu-l iau din patut), a doua seara a plans mai putin timp si mai putin intens si l-a luat somnul soptindu-i eu la ureche. Alaltaieri l-a luat somnul in 7 minute de plans, mai mult scancit, iar aseara deja baiatu' mamii a scancit doar un pic si l-a luat somnul imediat. Uraaaa, adoarme singurel seara. La prima sculare (pe la ora 11) il iau cu mine-n pat ca mi-e mai usor si plus sa nu fie trecerea prea brusca - de la o noapte-ntreaga cu mami la singur in patut toata noaptea. Dupa vreo sapt. de obisnuinta cred ca-ncep sa-l pun inapoi in patut si dupa prima sculare in noapte si tot asa pana o dormi singurel in patut toata noaptea.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
la multi ani! Danette, sa fi sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
FELIS spune:
DANETTE sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii din partea familiei. Tot ce iti doresti sa ti se implineasca
CRISTINA... MAI DA CE IN FORMA SI CU FORTE PROASPETE AI VENIT LA NOI...
Si ai stat ascunsa pana acum...
Sa stii ca ma inscriu si eu la
poate o data ca niciodata cd vin prin Galati te sun sa fie calda cd ne vedem
BITS... of... mai cu dintisorii... ce repede vor ei sa iasa... Daca tin eu minte bine tot tu ai fost prima care a anuntzat si la Ken ca se simt dintisorii...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Acum vin de la FELIS, am pupat un baiat dulce, dulce foc, pe Mihaita jucaus si foarte iubaret! 

NU am mai fost azi pe la gradinite din cauza vremii nefavorabile, in special a vantului...
...dar am reusit sa stabilesc o intalnire pe miercuri!
ADRIANNA scumpa la ora asta cred ca esti foarte fericita si ii smti atat de aproape pe puiutii tai dragi! sa le dai un pupic si din partea noastra! Multumim ca te bucuri alaturi de noi, de pishulica!
TRY ii voi transmite Gandacicai gandurile voastre bune!!
poate ne si vedem in curand! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
danette spune:
Sunteti niste dragutze, toate! va pup si va multumesc inca odata. Mult!
Este minunat sa primesti asa multe ganduri bune!
Chiar am avut o zi frumoasa. Cu soare.
Am primit un buchet de 33 de lalele roz de la sotz... e super buchetul, nici cand am nascut-o pe Idi nu mi-a facut asa buchet.Azi am petrecut cu familionul si am mancat tort de ciocolata cu visine. Cam mult... dar tare mi-era dor de dulce...
Duminica o sa vina prietenii...asa ca am un w-e de party-uri.
Andra draga, am remarcat pluralul... hehehe
... ma pregatesc sa stii... deja sunt convinsa ca-l fac pe-al doilea bb... dar mai stau pana in toamna cu 'campania'...
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! Dana 

sa fii sanatoasa, fericita , iubita, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie si toate dorintele sa-ti devina realitate.

Ce cadou frumos ai primit de la sot
asa si trebuia...sa stii ca si eu asa ceva tot astept, ha ha dar se pare ca mai am de asteptat
Iti doresc petrecere frumoasa in continuare si asteptam poze. Pupici si la Iris

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
TRY... felicitari pt somnicul lui Adrian singurel... Esti de invidiat. Cu cate ai pe cap, sa ai atata rabdare sa iti atingi scopurile...
ONITZA... eu a trebuit ieri sa ies la prima ora si m-am mai intors la ora 12.30
si pe cine crezi ca a durut capul ieri toata ziua?... Aseara nu puteam sa adorm de durere, mi-am pus compresa cu spirt, si acum ma doare, in consecintza am luat un aulin...
De la frigul si vantul ala de ieri...
DANETTE petrecere frumoasa... sa inteleg ca varsta e 33?..
Pai week-end ul viitor ma asteapta acelasi lucru...
Asa ca o sa am o saptamana... numai curatenie si gateli...
musafiri din provincie.... Sa vad daca o sa am si bani ca sa am ce gati..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero