CONSTANTA !?! (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Jone, stiu pe cineva care are nevoie de o secretara - cunostinte bune de engleza si calculator. E vorba de o agentie turistica, cu sediul pe linga Mall (magazinul Tomis). Da-mi de stire daca te intereseaza, ca sa-ti dau numele si telefonul cucoanei in discutie.
Cu oarece intirziere si defazare - La multi ani, dragele mele, mici si mari - sa fiti sanatoase si iubite de Dumnezeu! Sper ca ati petrecut bine si ati fost potopite de daruri si bucurii!
Eu am de lucru ca la balamuc, mai intru totusi si trag cu ochiul pe-aici. Asa ca va rog sa fiti sanatoase si voioase, sa veniti doar cu vesti bune, ca sa nu ma indispuneti de dimineata, cind deschid citeva minute DC-ul. Va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Camelia si Alexandra!

La multi ani fericiti Simona!

Cu scuzele de rigoare ca nu am fost pe faza si am intarziat cu urarile, va pup!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Intru pe fuga ........
imi pare tare rau prin cate ai trecut Aura...sanatate multa puiuitilor! Ce bine ca a venit mama ta!

La multi ani Simona, Camelia,si Alexandra. sa fiti sanatoase si iubite de toti cei ce va inconjoara!
Cami, super.....sa-ti traiasca printesele. eu mi-am dorit ca Bianca sa fie tot fetita din multe considerente...unul dintre ele fiind si spatiul....
July,multumim!

Tatiana, ti-am lasat un PM! Super camera, super pictura....

Sunt ingrozitor de aglomerata si-i prima oara saptamana asta cand intru pe net pentru altceva decat legislatie....
Cum ma eliberez va omor cu ..epistolele mele lungi.....am asa multe sa va povestesc...
Anduta mi-a facut 4 zile temperatura peste 39, fara nici o alta manifestare..decat moleseala specifica....n-a mers nici la scoala...acum e bine ..voioasa ca merge iar la scoala....Doamne , asa eram si eu...tanjeam in vacante dupa colegii de scoala...

Mamacita, sigur un bebe rezolva problema.....dar apar altele...hihihi.....la mine zilnic e ca la balamuc si e diferenta de 7 ani intre fete.....

Roxi, bine ai revenit...la mai multe concedii reusite!
Pup fetele si sa auzim numai de bine!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Alexandra!!!! Am vizionat si eu pozele de la party!!! Super!!!! Sa iti traiasca fetita de 3 ani!!!!!

La multi ani Simona!!!!

Tania, si voi ca noi...4 zile febra fara nimic altceva...Eu am intrat in panica caci mi s-a parut tare ciudat...

Roxa, super pozele!!!! Cum au fost mall-urile?? hihi...Ceva preturi bune??? Ce ai targuit??? Poze cu Pat nu ai mai scapat nici una??? hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor, sa aveti o primavara frumoasa!
Sanzi am ceva poze cu Patrick dar sunt descarcate acasa in calculator...trebuie sa imi fac timp sa le uploadez candva in viitorul apropiat. cu mall-urile a fost bine, cum sa fie...majoritatea preturilor super ok. am targui haine ca de obicei....sunt suparata ca nu am luat o carte pe care nu am mai gasit-o apoi in duty free....sper sa se editeze in curand si in romania.
Tania spor la treaba, te asteptam cu epistolele. sanatate Andutei!
Gabi ce mai face domnisoara de gradi?
Aura sanatate puilor si refacere rapida.
Cornelia voi sunteti mai bine acum? ati rezolvat ceva cu gradinita lui Stefan?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

LA MULTI ANI,MAMACITA!!!!!!
SA FII SANATOASA ,SA AI O PRIMAVARA FRUMOASA SI CEL MAI BUN AN DIN CATI AU FOST PANA ACUM!!!!!!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR DIN ACESTE ZILE CU SCUZE PT. INTARZIERE!!
LA MULTI ANI SI SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA !SA FITI SANATOASE SI VOI SI COPILASII SI TOTI CEI DRAGI!!!
TATIANA,felicitari pt. camera Biancai!A iesit super,se vede ca te pricepi...
Bine ai venit ,ROXANAZ,vrem poze ....!!!
Ege,noi punem tot timpul un castronel cu apa pe calorifer si n-avem probleme;ce temp. aveti in camera?Ar fi bine sa nu depaseasca 25...
tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

P.S:astazi e ziua de nastere a MAMACITEI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mamacita, la multi ani! toate cele bune sa iti iasa in cale!
Isidora, pozele sunt in link-ul postat ieri de mine, mesajul este pe pagina anterioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

MAMACITA, LA MULTI ANI!!!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si multe impliniri.
Cred ca e o senzatie tare placuta sa fii tu insati un martisor.

LA MULTI ANI!!!! si pentru sarbatoritii pe care i-am pierdut zilele trecute.
Cami multa sanatate si tie si fetitelor tale(actuala si viitoare).

Nu vreti sa ne vedem zilele astea? De ex sambata dimineata la o cafea, ca sa nu stricam dupaamiaza? undeva la un spatiu de joaca sau poate numai noi, asa ca un martisor forumist, la real, facem si piata si bem si cafeaua.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Mamacita!!!!!

O primavara frumoasa tuturor!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput