CONSTANTA !?! (86)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Roxana!!!!!!!!!!!!!

Felicitari pt fetita Mamacita!!!! Ma bucur tare!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/558004309VfMyqY?start=0
am pus si noi ceva poze...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Roxana, la multi ani fericiti!!!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

La multi ani Roxana! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de realizari pe plan familial si profesional! Sa-ti dea D-zeu dupa sufletul tau cald si altruist!(Prietenii stiu de ce!)
dady,nu te supara ca te-am copiat,dar nu prea ma pricep la urari si mi-a placut f mult urarea ta
mamacita,felicitari!sa fie sanatoasa si norocoasa printesa
ege este mai bine.eu am continuat tratamentul si azi.maine o sun pe dna dr sa vad daca poate sa ne mai vada 1 data ,ca sa fiu eu linistita.parca mai haraie f f putin.in rest nimic deosebit.daca e bine si ma ajuta DD vreau a o intarc la sf sapt.
vrem sa mergem la targul de turism sa vedem de o vacanta in turcia.
va pup,va doresc toate cele bune

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

roxana, la multi ani.sa fii sanatoasa si fericita.
mamacita, felicitari pentru fetita.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Desi ma potopesc muncile si n-am timp decit sa trag putin cu ochiul pe aici, nu pot sa nu-i urez si eu Roxanei noastre dragi sanatate, prosperitate si multe impliniri. Sa ne traiesti si sa ramii vesnic tinara si inimoasa! La multi ani, Rox!
Bravo, Mamacita, sa-ti traiasca bebelusha, sa iasa frumoasa si sanatoasa! Nu prea inteleg eu de ce iti doreai tot baiat,dar sunt sigura ca o fetita o sa intregeasca la fix familia voastra minunata!
Va pup pe toate si sa auzim doar de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele va multumesc mult pentru urari! va doresc si voua acelasi lucru ca si mie...sa aveti viata plina numai de bucurii!
sunt pe mare fuga, mai am maine ultima zi de training deci si teme pe masura, miercuri dimineata plec la bucuresti la un congres asa ca va rog sa imi motivati absentele.
multi pupici si o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Roxana,multi ani fericiti,din suflet.Realizari pe toate planurile!

mamacita,multa sanatate si noroc Junioarei!Si fratiorului ei!Cel mai important ptr.un parinte!

Iaca vad si eu familii fericite!Ma bucur din suflet ptr.voi!

La spital se pleaca pe capete,la munci in Italia,unde munca prestata este retribuita la adevarata-i valoare!3 dintre colegele mele valoroase au luat avionul astazi spre-o lume mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

roxana - pupici si de la noi si la multi ani!

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Revin si eu dupa ceva timp deoarece problemele de sanatate ale Mariucai si problemele profesionale m-au tinut departe de forum si implicit de voi .Acum e mult mai bine Mariuca dar cu gradinita luam o pauza...
As vrea sa va anunt tot azi ca intentionez sa finalizez impreuna cu voi daca sunteti de acord, o actiune caritabila pentru un baietel pe care l-am cunoscut nu demult.Este vorba de finutul Adinutei .
Actiunea am intitulat-o
Un iepuras pentru Bogdan Andrei

Pe data de 3 aprilie 2007 ora 17.30. la Clubul reclama - reclama mascata va avea loc o actiune caritabila cu scopul de a face o surpriza in prag de Paste si de a da speranta lui Bogdan si parintilor totodata .

Mod de desfasurare
Ora 17.30 Intalnirea participantilor(este o modalitate de a ne cunoaste si in lumea reala nu numai virtuala)
Crearea unui climat placut , anuntarea titulaturii actiunii noastre si scopul ei
Ora18 Prezentarea obiectelor supuse licitatiei si a celor participante la tombola(pentru participarea la tombola vom fixa de comun acord o taxa )
.Pentru licitatie se va face o lista a produselor cu cel putin 3 zile inaintea desfasurarii (pentru o mai buna organizare)
Ora 18.30.licitatia produselor anuntate
Ora 19 ora pentru un ceai,suc,fotografii de grup
Ora 19.30.anuntarea fondului strans si destinatia lui,propuneri pentru alte intalniri

Recomandari de produse care pot participa la tombola sau la licitatie:
Jucarii de-ale copiilor,carti ,haine,desene ,felicitari,oua pictate,prajituri facute de participanti,decoratiuni specifice de Paste si lista ramane deschisa.
Fiecare produs participant la tombola va fi insotit de un numar .produsele participante la licitatie vor fi insotite de un scurt istoric si vor avea ca punct de plecare un pret prestabilit.
Propun ca cei care doresc sa participe sa anunte pana luni 2 aprilie 2007.
pentru informatii concrete privind diagnosticul baietelului pentru care vrem sa strangem acest fond o puteti contacta pe adinutza si pentru informatii privind locul organizarii pe daniela76
Astept parerile voastre .
va pup!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=141769&Show=Y " target="_blank">poze din vacanta

Mariuca

Mergi la inceput