HEMEL?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Crema de unghii este excelenta... pe asta am folosit-o si eu cu succes... cu restul mai greu ca nu ma tin de ele...
Sampoane am folosit intr-o perioada pana s-a invatat parul si a inceput sa faca iar matreata si sa se ingrase repede! Crema de fata este foarte grasa si ar trebui o grija speciala si...timp...
Crema de calcaie este excelenta - o foloseste mama si e foarte, foarte multumita; ea avea o ciuperca pe talpi care a trecut de la crema Hemel, plus ca pielea e foarte fina si subtire!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana99 spune:

"Adriana de unde ai luat in Cluj Crema de unghii??? E chiar asa buna ca si eu am probleme cu unghiile.....Am mai auzit ca uleiul de masaj e f bun pentru dureri musculare. Tocmai mi s-a blocat spatele si nu mai stiu cu ce sa ma dau sa imi treaca!

--------------------------------------------------------------------------------
Angelinne"

Mi-a recomandat-o o tipa din Brasov si, practic, mi-am comandat-o singura. Acum sunt in Brasov, dar peste 2-3 saptamani ma mut definitiv cu familia in Cluj.

pupici

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Buna,

Am incercat masca: beton!!!!!
Super faina, ai impresia ca ti-ai bagat capul in oala cu mirodenii.
Mi-am cumparat o duzina: ulei pentru celulita, sampon par gras, crema fata, crema calcaie, ulei pentru bb (super!!!!!!!).
Eu am un ten foarte gras si crema de fata nu mi se potriveste.
Cum le incerc cum va dau de veste!

Am inteles ca pentru a va inscrie trebuie sa comandati produsele si astfel va inscrieti in sistem. Nu aveti nici o obligatie, in decurs de 1 an calendaristic trebuie sa depuneti o comanda in valoare de 100 ro.
Cine e interesat, va stau la dispozitie cu info!
Vedeti ce bine mi-am invatat lectia!

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Ok...poate ar trebui sa imi comand si eu caci imi sunt tare moi unghiile si se rup f repede, iar iarna sunt si mai casante!

Mergi la inceput

Salut,

Crema de calcaie e super!!!!! Iti face picioare de bb!
Mai subliniez faptul ca masca de fata e super!!!!!

O zi placuta,

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melus spune:

Ma bucur sa citesc aceste randuri si ca toti cei care folosesc produsele Hemel au parere buna despre cosmetice.

Eu nu stiu ce as face fara ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Mie mi se termina crema de calcaieeee.Fetele din Buc. care sunteti inregistrate la hemel, cum sa facem sa-mi innoiesc si eu rezerva???

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Eu sunt dependenta de samponul hemel, le-am incercat pe toate dar imi prieste unul singur. Mai folosesc ulei de masaj, crema de fata, ulei de par etc...dar samponul ramane preferatul meu.

Mergi la inceput

Uleiul pentru intaririrea parului l-ati incercat?

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Exista cataloage,ceva, sa vedem si noi astia mai amarati, de pe la tara?
Eu am nevoie de sampon antimatreata pentru sot si sampon pentru par gras pentru mine! asta deocamdata! cu timpul,cine stie,la ce mai ma hotarasc..

Exista pe aici vreo distribuitoare careia m-as putea adresa pentru comanda?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput