Miresele anului 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
da, le dau 1000 de euro daca ajung in timp la restaurant, asta am retinut si eu...dar, vorba ta...cine naiba iti face uan de pe-o zi pe alta...cand stim faorte bien ca restaurantele se iau cu 1 an inainte...bisericile aproape la fel..iar la florarie sa nu mai zic...ca tb sa te duci cu vreo minim 10 zile inainte sa dai comanda...(am vazut ca aveau flori naturale)
...pana una alta, e posibil ca astea 48 de ore sa reprezinte de fapt activitatile in sine....ma gandesc ca deja ei aveau astea rezolvate din timp si doar s-au dus "la misto"...
...pey, dk m-as duce eu acum sa-i zic ca sambata am nunta si vreau restaurant, cred ca ar rade tot personalul de mine
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Exact asa ma gandeam si eu. Plus, tu te-ai duce la nunta cuiva care ti-ar zice azi 'vezi ca am nunta sambata asta, te astept'?
Oricum, eu una nu m-as supune unui asemenea stres, toate facute pe fuga si in doi peri (pai numai rochia mea a durat 2 luni jumate pana a fost gata)...
Giova spune:
doamneleor si mamicilor!!!
sa aveti o viata plina de fericire si caldura!!!
o de la Marco pt toate miresele de 2006!!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
ooana spune:
Un 8 MARTIE fericit, cu multa dragoste si bucurii!
Sa aveti parte de o primavara frumoasa!
..referitor la nunta in 24 de ore ... cred ca nici mama nu ar veni...doar mi-ar spune "Si eu cu ce sa ma imbrac???" ...asta ca sa nu mai vorbim de alte cele care noua ne-au luat luni de zile ba ca nu gaseam ba ca nu ne hotaram
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
bai..ne tot uram aci...da' de laudat nu ne laudam?
care...ce primirati?
de data asta, ai mei colegi au fost mai productivi...am primit mai multe flori ca de 1 martie...si pe deasupra..ne-=au si cinstit cu pateuri..cu praji bune...cu Cooolaaaa...si cu sampaniuca buna...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
krelia spune:
Breeeee....da' stiu ca-ti fost vorbaretze azi!
hai sa va dau ceva de citit...la sfrsit de programel!
pup si sa aveti un 8 martie super fain!...ne vedem maine la skimb de mucenici!
Legea lui Slous:
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap.
Legea lui Franko privind locul de munca:
Daca-ti place ceea ce faci, probabil ca faci ceea ce nu trebuie.
Prima capcana a geniului:
Nici un sef nu va pastra un subaltern care are dreptate tot timpul.
Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
Cu cat angajatii au mai putin de lucru, cu atat vor lucra mai incet.
Maxima biroului:
Telefonul nu suna niciodata cand nu ai nimic de facut.
Legea lui Otto:
Intotdeauna faci ceva lipsit de importanta cand seful trece pe la biroul tau.
Legea lui Chapman:
Daca nu poti sa-ti termini treaba in primele 24 de ore, lucreaza noaptea.
Regula lui Harry:
Cand nu stii ce sa faci, mergi grabit si ia-ti o mima ingrijorata.
Concluzia coridorului:
Poti sa te duci oriunde daca ai o mima serioasa si duci cu tine un dosar
ooana spune:
[quote]Originally posted by krelia
bai..ne tot uram aci...da' de laudat nu ne laudam?
care...ce primirati?
de data asta, ai mei colegi au fost mai productivi...am primit mai multe flori ca de 1 martie...si pe deasupra..ne-=au si cinstit cu pateuri..cu praji bune...cu Cooolaaaa...si cu sampaniuca buna...
io iar nimik
...da lasa ca maine vin acasa sa imi primesc cadourile ...
...desi deja am primit cadoul de 8 Martie de la Dl Sot o steluta de argint pe care scrie "You are my luck star " http://www.kaufrausch-hamburg.de/schmuck-uhren/shop/?kat1=Schmuck&kat2=Thomas%20Sabo&kat3=1-312
...asa ca il mai astept doar pe ala de 1 Martie
la mama i-am luat o bluza alb cu negru si margele negre si imi mai iau un rujulet...asta de 1+8 Martie de la mine si de la sotul!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
Alynutza spune:
'Neatza la fete!
O cafelutza de inviorare de la Cluj.
Krelia faine legile alea.
Pentru ieri, eu nu ma prea laud, astia de la firma s-au facut ca ploua, desi anul trecut ne-au dat o mica prima la doamne si domnisoare, colegii s-au facut ca ploua (in afara de un coleg de birou care mi-a adus o zambila).
De la sotz am primit ochelarii cu care o sa lucrez minim 8 ore la calc fara sa ma usture ochii (cu lentile super antireflexie) si un trandafir mumos (trandafirii sunt febletea mea).
Am facut turul de rigoare pe la socrella si mama+bunica, am cadorisit pe toata lumea.
Oana foarte dragutza stelutza ta. Dar please, please nu editezi linkul ca s-a labartat pagina de numa.
O zi frumoasa!
krelia spune:
neatza fete!
eu am fost ieri o fugutza la mami - i-am dus niste floricele, am mai barfit un pik si apoi am plecat acasik...unde ma astepta sotul ...un trandafirash rosu si o cutie de Heidi Piccolleti http://www.heidi.ro/categori.php?cid=2
iar aseara am facut mucenici...dar..am pus prea multi...si au tras din zeama...si acum...ce fac??...mai fac niste apa cu zahar, or what?? ..help me
Alynutza spune:
Pai e frumos din partea ta... pe-aici dupa bombonele de cioco...
Cu mucenicii nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca eu nu fac, dar cred ca poti linistita sa mai fierbi niste apa cu zahar si vanilie, s-o pui peste si sa mai tragi un clocot la toata chestia. Cel putin asa fac eu cand imi iese prea deasa supa (bine, eu pun apa fiarta cu vegeta). Un pont pe viitor (eu il folosesc pentru orice supa/ciorba in care pun paste fainoase): fierbe pastele separat, le strecori frumos in sita, le clatesti sub jet de apa si in oala cu zeama pui exact cat trebuie si mai dai un clocot-doua cu pastele inauntru. Pe langa ca n-o sa-ti mai iasa prea deasa, o sa ramana si mai frumoasa si mai limpede zeama. (auzi, primesc si eu un castronel? )