Mamici de martie - aprilie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Haideti fetelor ca am lasat la usa de la intrare in forum tava cu laptic, capucino si putin cafea pentru cine doreste

Noi suntem bine ...si eu am avut un vis urat azi noapte si m*am trezit fiindu-mi frica sa mai adorm ...dar pana la urma vad ca am mai adormit fara sa mai visez urat

Ela de unde ai luat paturicile absorbante?

Acum sa punem la treaba majoretele pntru Aiia

si nu numai

pentru toate fetele care o sa nasca saptamana asta a martisorului a primaveriii

Va urez o zi buna si sa auzim numai de bine

Diana 33+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

felicitari loradinsa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si sa creasca mare......

Eu acuma ce m-am trezit si cum m-am ridicat din pat am reusit sa ajung pana la baie si la bucatarie sa o pun de-un ceai si acuma tre sa stau linistita in pat ca m-a apucat o durere on partea dreapta exact de sub coaste cam pe unde e ficatul si se deplaseaza incet in jos spre burtca cam pe acolo pe unde te taie cand face cezariana....e ca un fel de junghi ma doare cand incerc ca ma ridic...daca stau linistita in fund pe pat si putzin cu spatele intinsa numai doare asa de rau.....banuiesc ca nu e vb de contractie dureroasa ca durerea e constanta si deja tine de 10-15 min incontinuu....am luat un no-spa sa vedem ca tot asa parca m-a durut si joi dar a trecut in 5 min....astept sa vad cum decurge ....sper sa mai stea cumintica asta mica macar 2 zile ca azi si maine e plcat doctorul meu la bucuresti

Karra 37+ MARIA CRISTINA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Loradin! Refacere rapida si sa veniti repede acasa.
Ana sa ai o viata linistita si plina de bucurii si mult-mult noroc!

Eliana (35 sapt.) cu Mihai & Andrei
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

Fetelor la 10.30 intra AIIA intra in sala de operatie.
Asa ca punem majoretele la treaba,suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata

bine ai venit Ana , multa sanatate pentru tine si mamaica Loradin .

si eu am cosmaruri noaptea si in afara de asta, ma trezesc din ora in ora sa merg la baie .
ieri i-am facut si eu "instructajul" sotului cum sa intre pe forum sa va dea de veste cand voi fi eu la spital ... sper sa reuseasca, de emotii. zilele urmatoare voi merge la dr sa vedem ce mai zice despre bb.

acum ma duc sa fac un ceiut si am si ceva ziare si reviste de citit , ca afara slabe sanse sa ies azi la cat este de urat.

38+ Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Neata...o sa va duc dorul..de la 1 martie intram si noi in prenatal
Pe de o parte de abia astept ca o sa ma odihnesc mai mult dimineata(noaptea nu prea pot din cauza BB-ului care e foarte activ de la 5 luni)dar pe de alta parte o sa imi lipseasca si serviciul cu cateva colege de aici. Internet nu am acasa (demaram sa avem cat mai repede) dar daca cineva doreste sa ne mai intrebe de vb dupa 1 martie o poate face pe coman_rozalia@yahoo.com. Promitem sa raspundem la toate mesajele
Pentru toate cele ce au devenit deja mamici ''FELICITARI'' si sa va traiasca puii, pt noi cele ce urmeaza sarcina usoara(cat a mai ramas) si nastere rapida

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vcarmen spune:

FELICITARI LORADIN SI LA MULTI ANIANA SI DE LA MINE. Mamica sa aiba refacere usoara ,iar pt bebelina sa aiba mult nuroc in viata si sa creasca mare .

lipseste omul vreo 2 zile motivat si voi imi faceti numai surprize placute. FELICITARI.

Si acum raportul. dupa o zi de sambata infernala cu multi invitati . in care am facut pe gospodina . duminca am dormit toata ziua. ieri am reusit sa ma duc si cu sotul sa cumpere martisoare pt colege. in rest somn (chinuit cei drept)ca in primele luni de sarcina.

astazi vreau sa gatesc un pic si apoi sa mai citesc ceva pt lucrarea de diploma. in rest mai nimic nou.

pun si eu galeria ptAIIA

dar si pt fetele care vor sa ne ia prin surprindere.

Carmen 37sapt si bebe Andrei-Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Hai AIIA nastere usoara si bb sanatos si mancacios!!!
33+ARTHUR

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna -telor,

Bine ai venit pe lume! ANA , LORADIN - felicitari.....si refacere rapida......

AIIA - de incurajare.....

Suzy78, 39+5 mami de

AMR 1 ZILE - FF APROAPE.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata, fetelor!
eu nu am mai v-am mai scris de cateva zile, dar am citit tot ce s-a intamplat si as dori sa urez celor care au devenit mamici de curand si bebelusilor lor, multa sanatate si bucurie.

eu am avut parte ieri pe la pranz de o experienta groaznica, dar sper din tot sufletul sa nu-l fi afectat pe bebe deloc. am alunecat pe treptele blocului si m-am dus ca un bolovan vreo trei trepte, fix pe "noada" fundului. acum ma doare ingrozitor si d-abia ma misc prin casa de durere. nu m-am lovit la burtica, slava domnului, dar mi-a fost tare frica avand in vedere ca am si cerclaj si nu prea am voie sa fac efort.

si eu sufar ca si voi de aceleasi simptome: insomnii, mers la baie peste noapte de cel putin 2 ori, insa mai am si altfel de simptome despre care pe voi nu v-am auzit plangandu-va. cand mananc seara, chiar cu cateva ore bune inainte de culcare, peste noapte regurgitez ce-am mancat si ma confrunt cu niste dureri fff urate in gat, ca si cum m-am sugruma cineva.
voua vi s-a intamplat asa ceva?

ma gandeam, ca tot suntem pe ultima suta de metri, sa ne sfatuim un pic despre ce lucrusoare i-ar trebui lui bebe in preimele luni si ce accesorii v-ati achizitionat sau aveti de gand sa va luati pt. usurarea muncii de mamica.
eu una, mi-am cumparat cam 90% din lucrurile pe care mi le-am dorit si am crezut de cuviinta ca mi-ar trebui.

va pup si va urez o zi frumoasa!

34+5z cu bebe baiat
as dori pt. cine se pricepe, pt. ca eu nu prea am explorat site-ul cu atentie, sa imi adauge la DPN si medicul si spitalul la care urmeaza sa nasc: Dr. FILIPESCU ALEXANDRU, SPITALUL ELIAS

VA MULTUMESC!!!

violeta patrichi

Mergi la inceput