Cunoasteti cresa de pe str. Oitelor, sect. 4?

Cunoasteti cresa de pe str. Oitelor, sect. 4? | Autor: marylenac

Link direct la acest mesaj

Buna,
As avea nevoie de sfaturile voastre in privinta acestei crese (de langa Liceul Creanga)...E drept ca bb Matei este inca micut (5 luni), dar trebuie sa ma orientez din timp, pentru ca peste un an va trebui sa mearga la cresa. Are careva dintre voi copilul acolo? De la ce varsta poate merge acolo? cum sunt conditiile? cum sunt educatoarele/ingrijitoarele? cum este mancarea? au program saptamanal? Orice informatie referitoare la aceasta cresa mi-ar fi de folos....va multumesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna

baietelul meu a fost acolo un an vara 2005 - vara 2006.

lucruri bune:
au mancare buna si se ocupa de ei sa le dea sa manance.

o sg grupa avea educatoare mai bune, in rest ignorancia e acasa la ea.

eu nu am avut de ales, si pe de alta parte andi este foarte adaptabil si sociabil. el s-a integrat mai usor... ca mine.

oricum, intre timp am auzit ca s-a schimbat directoarea si cica lucrurile s-au mai schimbat pe acolo...

nu te gandi la ce e mai rau dpdv igiena, etc e ok, insa nu prea se ocupa de ei. ii pune sa stea la masute sau le pune o gramada de jucarii in mijlocul clasei.

eu abia am asteptat sa il dau la gradi.

pupici

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Multumesc frumos pentru raspuns....speram ca pana vom ajunge noi sa mergem la cresa lucrurile sa fie mai bune....sau cautam altceva. Ma gandeam ca ar fi fost in drumul meu spre birou si mi-ar fi fost m usor ..dar mai sunt si alte criterii de care trebuie sa tin seama.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalie spune:

Ma pregatesc si eu sa imi inscriu baietelul la cresa si cea mai apropiata de casa este Oitelor. Ma intereseaza cat mai multe detalii, si de bine si de rau. Au curte, scot copiii afara, ii invata la olita, ii invata ceva, orice? Care este programul unei crese? La ce ar trebui sa ma astept?
Exista grupe in functie de varsta? Se desfasoara activitati specifice varstei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalie spune:

O sa scriu tot eu...Avem deja 5 luni de cresa la Oitelor si eu sunt tare multumita.
Ingrijitoarele sunt dragute, Victor este la grupa de saptamanal, care este cea mai buna grupa. Mancarea este foarte buna, cresa este proaspat renovata. Au si o curticica micuta, de Craciun au primit si donatie o casuta si niste tobogane, deci din primavara vor avea cu ce sa se joace.

Mergi la inceput