ce trebuie sa fac?!
buna
am si eu o intrebare...sar putea sa para cam stupida insa sper sa gasesc un raspuns
...luna viitoare ne vom duce in concediu la mare ..iar in aceste zile de concediu ..
sunt chiar zilele cu rosu 
cum pot proceda ca menstruatia sa intarzie sau sa vina mai repede de ziua cu pricina??
va multumesc 
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
Raspunsuri
Lemoni spune:
Daca iei anticonceptionale nu face pauza intre ele, daca nu ,nu stiu ce sa-ti zic.Concediu placut!
hanako2004 spune:
lemoni mulumesc mult ...
anticonceptionale nu am luat niciodata...![]()
am mai auzit de la cineva ca daca incep de pe acum sa beau anticonceptionala ...sar putea sa aiba efect..insa nu stiu ce sa fac...stie cineva acest lucru??
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
anamaria spune:
eu zic ca nu are rost sa incepi de acum anticonceptionalele. exista riscul sa fii pe stop chiar mai multe zile decat normal, asa ca...
eu cand patesc asa ceva apelez cu incredere la ob-uri sau alte tampoane interne, le schimb ceva mai des si nu am nici un fel de pb, pot sta la plaja si fac si baie...
singura pb care mai ramane este
dar asta e, n-ai ce face...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
amyana spune:
Exista la farmacie un produl care intarzie mestruatia (o colega avea aceeasi dilema si de la ea stiu)dar nimeni nu le recomanda pentru ca au multe efecte secundare. Stiu ca e destul de neplacut sa stai la mare cand ai 'musafiri" dar e si mai neplacut sa-ti fie rau de la oprirea fortata a menstruatiei. Parerea mea...
mami &
Andrei
"Esti absolut in sigurantza cand nu te afli nicaieri..."
soarelemeu spune:
Stiu ca se poate folosi UTROGESTAN 2cps pe zi ..preferabil seara incepand cu cateva zile inainte de aparitia menstruatie si le mai folosesti cate zile cosideri ca ai avea nevoie. Dupa intrerupere la 3-4 zile se instaleaza menstruatia.
Personal nu am folosit in acest scop UTROGESTANUL, care teoretic e recomandat pentru ingrosarea endometrului in vederea sustinerii unei eventuale sarcini, dar stiu persoane care si-au amanat mestruatia astfel...nu stiu daca functioneaza la toata lumea...
In acelasi scop se poate folosi si Duphastonul..dar nu stiu in ce doza si incepand din ce zi...
Ayla21 spune:
Mai bine te aprovizionezi cu OB-uri si Advil.Simplu si fara efecte negative de la stiu eu c e pilule testate ptr prima data.Da,daca luai aniconceptionale se putea amana incepand urmatoarea folie fara intrerupere,dar nu tine tot timpul,si CM vine dar nu e abundent,insa e de mai lunga durata.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
iepumic spune:
Vitamina K si Calciu, cateva zile inainte, in timpul si dupa...nu garanteaza oprirea totala dar reduc sigur din abundenta.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
amyarabella spune:
Dar scuzama ca ma bag si eu in seama dar dc nu folosesti tampoane interne cat o sa fi.Poti intra in apa cu ele ,decat sa iti dai corpu peste cam eu asa as face.
amy