Carti electronice pentru copii si mamici
Raspunsuri - Pagina 19
cristinaro spune:
Va multumesc foarte mult pt carticele...in special pentru Luna Betiluna si Dora Minodora, era o cartcicca atat de draga mie in copilarie...chiar ma gandeam zilele trecute la ea si uite ca am si gasit-o.
Graviduta spune:
Buna. As dori si eu Kuzma, Kay - Intelege-ti copilul, daca se poate, bineinteles.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
aiuras spune:
Caut cu disperare de foarte mult timp "Intre parinte si copil " de Dr. Ginott Haim. Daca il aveti va rog sa-mi dati de stire pe PM ca sa va dau email-ul. Daca cuiva ii prososeste il cumpar. Deja am o obsesie pentru aceasta carte. Va multumesc!
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiuras Caut cu disperare de foarte mult timp "Intre parinte si copil " de Dr. Ginott Haim. Daca il aveti va rog sa-mi dati de stire pe PM ca sa va dau email-ul. Daca cuiva ii prososeste il cumpar. Deja am o obsesie pentru aceasta carte. Va multumesc! |
buna, nu ai PM activat, asa ca o sa o urc pe 4shared, o iei de acolo, in folderul Cresterea copilului - subfolderul Psihologie - copii, parola si username-ul il regasesti citind acest topic
Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib
alia_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Graviduta Buna. As dori si eu Kuzma, Kay - Intelege-ti copilul, daca se poate, bineinteles. Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007) "La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
am pus-o eu pe www.4shared.com
Hainute NOI din Anglia
Y! alia_muadib
pepina70 spune:
buna fetele ce bine ca v am gasit pe aiciare cineva cartea Calatoriile lui Apolodor de gelu naum? as vrea s o scot la imprimanta ptr copilul meu ptr mai tarziu
Pepina,mama de Carla,corcodusa mami´ draga
Jasmin012 spune:
Buna ziua, multumim tuturor celor care daruiesc informatii si cultura . Cunoaste cineva vreun link de unde se pot descarca niste carticele pentru copii, in limba spaniola?
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Corinaa spune:
Buna.
va rog sa imi spuneti si mie pasii pe care trebuie sa ii fac ca sa pot s adescarc si eu carti de pe web de la dresele date de voi.
Multumesc frumos