multumensc tare mult fetelor! am download-at niste desene de colorat. pupici la toata lumea!
quote:
Originally posted by aiuras
La capitolul blonda ma inscriu si eu ca nu pot sa intru in Complete.Idiot.Guide@gmail.com cu toata parola romania asa ca un help pls ca nu stiuunde gresesc.
Aici se pot asculta povesti online:
www.noaptebunacopii.com/" target="_blank">http://www.noaptebunacopii.com/
Enjoy!
Fetele grasutele cu Weight Watchers am pus WW pe contul de yahoo: desprecarti cu password 000000 (6 de zero). E si un executabil acolo ca sa calculati cate puncte ati mancat si cate au mai ramas!
Hai sa fim siluete, daca vom putea
Mii de multumiri pentru cartile puse de voi. Eu sunt departe de Rom acum...asa ca nu am luat cu mine prea multe carti (chiar f putine). Iar voi m-ati ajutat enorm.
Cel mai mult plang dupa "Aventurile lui Cepelica(sau Ceapolino)" de Gianni Rodari. O are cineva pleaseeeee. E o carte pentru copii nemapomenita.... mie mi-a inseninat copilaria.
Mii de multumiri pt. cartile pe care le-ati pus deja si pt. cele ce or sa vina !!!Astept cu nerabdare noutatile.
Am si o intrebare: mai aveti ceva carte cu mancare pt. bebelusi in afara de cea pe care am gasit-o deja? stiu ca sunt unele in engleza, daca are cineva...
mamica fericita!