Carticica Practica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Urmatorul concurs e pentru carticica cu retete si traditii de Paste,data finala de primire a scrisorilor e 9 martie.Sectiunea 1 -retete pt masa de paste
12 premii de popularitate de cate 200 ron
trimite retete cu carne de miel,oaie,berbec,sau alte preparate pt masa de paste cu carne de pui,peste,iepure
-retete de cozonac,pasca si dulciuri
-povesteste in amanunt cum decorezi oua de Pastesectiunea 2-traditii de paste
3 premii de 200 ron
-traditii de paste din zona in care locuiesti,impreuna cu fotografii cu tine si familia taIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

alte premii:a) premii speciale ale redactiei-pt cititorii de la sectiunea "carticica practica vine la tine acasa"b)premiul pt cel mai bun material-300 ron
t cel mai bine prezentat material:retete scrise pe cate o foaie separata,semnata,insotite de fotografii reusite ale preparatelorc)10 premii de participare la sondajde 100 ron fiecare
se acorda prin tragere la sorti celor care au completat sondajul din revista sau de la www.carticicapractica.rod)4 premii pt harnicie de 100 ron fiecare
prin tragere la sorti pt. scrisorile trimise pana la 2 martieretetele se trimit prin posta OP 41 CP 127 Bucuresti sau prin e mail la carticicapractica@casalux.ro
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Irina, multumesc ca ti-ai facut timp sa scrii de mina informatiile.

Am fotografiat intre timp retetele din carte. Le upload-ez chiar acuma, in albumul acesta, dati refresh din cind in cind, acus trebuie sa se traga toate 54 de poze.
Ca sa deslusiti textul, apasati pe lupa de linga "prev" "next" photo. Se va deschide poza mai mare.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ia,eu tocmai ma chinuiam sa montez scanerul si vad ca deja ati pus de toate..
Lili,daca mai vrei ceva..azi am vazut tarate de bors intr-un magazin..dar oare cat costa sa-ti trimit un pachet cu plicuri de bors??

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Adi, sa nu creada cumva la vama ca taritele sint droguri.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Natalie multumim din inima!!

Esti o comoara

Si o floricica Adi69 pt intentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Wow, Natalia!Ce interesante retete! Am listat cam jumate din ele. Ce noroc avem noi cu o prietena virtuala asa de inimoasa!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Fetelor, cu mare placere! Doar ca mi-e cam teama sa nu fi facut vreun delict, lumea, in loc sa cumpere revista, isi ia retetele de pe net... o sa mai las pozele vreo citeva zile, apoi le sterg.
------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

ai dreptate ... dar stai sa le descarcam noi mai intii
edit: eu sunt gata deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monika@USA spune:

Multumesc Natalia, le-am "salvat" si eu !

Mergi la inceput