Durerea unei pierderi de sarcina (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Chantal spune:
Buna Kalosalina. Imi pare rau ca a trebuit sa treci si tu prin aceeasi nenorocire care ne-a adus si pe noi aici. Nu inteleg de ce ti-a zis dr sa nu ramai gravi un an. Eu stiu de la fetele de aici ca dupa 2 menstruatii de la un chiuretaj poti incerca sa ramai gravi din nou fara probleme. Daca nu ai facut nici chiuretaj, nu vad nici o problema. Iar referitor la toxo, atat timp cat IgM e negativ e ok. IgG pozitiv inseamna ca ai avut boala si ai anticorpi. Daca IgM e negativ, nu e nevoie de nici un tratament. Vezi ca ginecologii sunt cam slab pregatiti in domeniul asta cu toxoplasmoza si exagereaza de multe ori. Vad ca esti din Bucuresti. Incearca sa mergi la Tutunaru sau macar intra pe site-ul lui la sectiunea intrebari sa vezi ce zice el despre toxoplasmoza.
Te si-ti doresc un bebe cat mai curand.
mcrissa spune:
laura ioana am ajuns acasa si am citit pe analize.nu scrie nici de IgG nici de IgM .scrie cam asa:
Rickettsia conori Ac Totali
-Anticorpi anti Ricketsia conori pozitiv, DILUTIE=1/40
chiar nu stiu ce inseamna si am vazut ca mai nimeni nu stie.singura care ar putea sa-mi spuna ceva e cristina26, dar vad ca azi nu este pe forum
Mcrissa in asteptarea mormolocului
blueeyes2003 spune:
Kalosalina imi pare rau ca ai pierdut sarcina.Am citit povestea ta la "aspirante".
Cred ca medicul tau abereaza rau.
Si eu am pierdut sarcina in urma cu 3 saptamani si mi-a facut chiretaj si mi-a zis ca dupa 2 CM pot incerca din nou.Deci,chiar daca iti facea chiuretaj tot nu asteptai 1 an de zile!
Si eu stiu ca daca Igg este pozitiv inseamna ca ai avut boala si ai dezvoltat anticorpi.
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
Michelle81 spune:
Buna dragele mele optimste.Va scriu voua care stiti atatea si care intelegeti pe oricine.Am o mare problema.Luna asta eu si sotul ne-am protejat prin metoda coitus intreruptus.Ce stiti de siguranta acestei metode??De ce va intreb asta?Pai de cateva zile ma confrunt cu niste greturi nasoale rau.Eu sper doar sa fii mancat ceva ce nu mi-a priit si sa nu fiu gravida!Trebuie sa va spun ca miercuri am fost la dentist si mi-am facut si radiografie si si anestezie(pentru ca nu mi-a trecut prin cap ca poate as fii gravida),deci daca as fii gravida ar fii o totala catastrofa,pentru ca dupa cate stiu radiografia si anestezia sunt cele mai periculoase intr-o sarcina.Acum sunt stresata si ma rog sa nu fiu gravida!Nu stiu ce a fost in capul meu sa ascult de sot ca el a fost cu ideea acestei metode.Voi folosi de acum sigur numai prezervativ dar numai sa nu fiu gravida.Nu sunt pregatita si mai ales ca am facut si radiografie...Va rog ajutati-am ca nu stiu la ce sa ma gandesc!Nu ma considerati va rog eu mult,o iresponsabila,nu va ganditi ca merit acest stres pentru ca trebuia sa ma gandesc inainte sa fac radiografie,dar nu mi-a trecut nici macar o secunda prin cap posibilitatea unei sarcini!ultimul ciclu mi-a venit pe 6 februarie iar ultimul contact l-am avut aceasta duminica!sunt atat de speriata acum!Nu sunt in nici un caz pregatita pt o sarcina si mai mult pt o sarcina in care am facut radiografie deci sa stau cu gandul ca ceva nu e in regula cu copilul!si oricum nu as putea anul acesta!nu sunt pregatita psihic!Off nu stiu ce sa mai spun....un sfat ceva,poate ma ajutati cumva!
blueeyes2003 spune:
Michelle draga mea,imi dau seama ce simti!Si noi ne-am protejat cu acesta metoda cu mult timp in urma cand nu ne gandeam inca la un bebe si nu am ramas intr-adevar,dar acum depinde de fiecare organism.Sunt femei care raman insarcinate mai usor si unele mai greu.
Cred ca este devreme sa faci un test ca sa te convingi si sa nu mai stai in stres,nu stiu ce sa zic de radiografii si in ce masura ar putea afecta o sarcina.Sigur stiu fetele mai multe.
Iti doresc sa iasa lucrurile asa cum vrei tu.Doamne ajuta!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
soanso spune:
buna Kalosalina,imi pare rau ca ai pierdut sarcina ,stiu ce este in sufletul tau pentru ca si eu am pierdut o sarcina si am fost devastata, insa m-am consolat cu gandul ca voi ramane din nou insarcinata de vreme ce am ramas o data.
dar de ce nu ai facut chiuretaj,ca nu am inteles?crezi ca ai eliminat sarcina fara ,eu tot cam 5,6 sapt aveam si mi-a facut chiuretaj chiar daca am avut hemoragie o noapte intreaga.Ai facut ecograf ?
cat priveste perioada de asteptare este recomandat min 3 luni ,mie asa mi s-a spus.
Fii tare si ai sa vezi ca v-a fi bine la urmatoarea sarcina ,si sa nu te descurajezi.
SOSO Miruna Sorana 20dec 2005
cristina_ana spune:
Michelle, si noi am folosit acea metoda foarte multi ani si nu s-a intimplat niciodata vreun "accident". Dar asa cum spunea si Mirela, depinde de la caz la caz. Metoda nu e deloc sigura. In privinta radiografiei, atunci cind ai facut-o ti-a pus cumva un sort din acela greu pe tine? Ca sortul acela protejeaza restul corpului de razele nocive. Stiu ca s-a mai discutat pe forum despre acest subiect, au mai fost fete in situatia ta. Poti sa dai o cautare sa afli mai multe. Din ce am citit eu, radiografia la masea este cel mai putin periculoasa pentru o sarcina dintre toate radiografiile. Mai ales daca este facuta cu sort protector. Si mai stiu ca daca sarcina e afectata in prima saptamana de la conceptie, ea se elimina singura, deci oricum nu e viabila. Tu in ce zi erai cind ti-ai facut radiografia? Si orice ar fi, incearca sa nu intri in panica!!!
Cristina, 16+
POZE
Michelle81 spune:
Cristina-mersi de raspuns.Da mi-au pus ca un fel de vesta asa pe corp cand mi.-a facut radiografia.Miercuri am fost ziua 15.Unde s-a mai discutat aceasta problema,daca stii si imi poti spune...Multumesc oricum!
cristina_ana spune:
Mariana, felicitari pentru bebic!!!!!
De-abia astept sa ne povestesti cum a fost!!!!
Mcrissa, nici eu nu am auzit de acea analiza! Dar ar trebui sa gasesti pe net mai multe informatii. Sau creeaza tu un subiect cu numele asta la Odiseea sarcinii, poate este vreo fata care sa stie mai multe despre asta.
Kalosalina, peste ce medic ai dat tu? Cum sa-ti spuna sa astepti un an, mai ales daca sarcina s-a eliminat singura. In cazul tau poti ramane gravi dupa primul CM. Dar mai intii du-te sa-ti faci o ecografie, sa nu mai fi ramas ceva resturi pe acolo! Multa bafta!
Irlandeza, sunt de-a dreptul marcata de incompetenta medicilor de acolo. Asculta de sfatul Lunei si du-te urgent la o clinica particulara. Cum sa nu vrea sa te primeasca? Ca doar platesti!!!! E strigator la cer ce se intimpla pe acolo!!! !
Cristina, 16+
POZE