Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna fetelor!!! Vin la voi cu o mare rugaminte. Stie cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare:

Ce reprezinta analiza numita TIS? Mie mi-a facut-o din urina dupa ce am pierdut sarcina si a iesit negativa. Mi s-a spus ca e bine, dar as vrea sa stiu pt. ce se face?

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

M-am intors si eu de la spital.
NU AM NEVOIE DE CHIURETAJ !!!!!!!Dr. a spus ca m-am curatat frumos, ca o sa mai sangerez cateva zile sau pana la primul ciclu, dar putin de tot, asa cum e si acum. A mai spus sa ma feresc 2-3 sapt. sa raman insarcinata, iar dupa primul ciclu ne putem reapuca de treaba.
A vazut deja noul out, e destul de maricel. A spus ca nu-i nevoie sa ma operez ca sa-mi schimb forma uterului, din bicorn in normal. A mai zis sa iau fier+multivitamine, multe fructe, iar cand ne reapucam de treaba sa nu mai iau aceste vitam, doar acid folic. Pt. ca vit. A si D nu sunt bune in sarcina.
Si a zis sa ne revedem cu bine la o noua sarcina in sapt. 8, nu in 12 cum te vad ei normal. In caz ca ceva nu-i inregula ( Doamne fereste), sa poata depista din timp.
Atat. Si m-a imbratisat, si a spus ca sunt prima pacienta din viata ei cu asa probleme, si care a venit la spital de fiecare data cu zambetul pe buze( chiar daca mie imi era o frica.....)Si ca a mai invatat cate ceva de la mine, pt. ca de fiecare data inainte sa merg la control, mai citeam cate ceva pe net si o intrebam apoi pe ea, si ea imi spunea " e posibil, nu stiu".
Deci intr-un cuvant SUNT FERICITA.
Si va multumesc ca ati fost alaturi de mine tot timpul. Conteaza f. mult

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

jojo_miha, eu am luat utrogestan initial pe cale bucala, dar am ametit fff, dupa care pe cale vaginala. Iti recomand sa le iei pe cale vaginala si tu, pt. ca este mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

irlandeza, doamne, cat ma bucur pentru vestile bune pe care le-ai scris acum. si scuze ca nu pot scrie mai mult nici de data asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jojo_miha

Fetelor ,care ati luat utrogestan cum l-ati luat intravaginal sau bucal?

Mihaela 7+

Daca nu sangerezi e OK vaginal, numai sa stai intinsa apoi, desi medicul meu a spus ca e mai curat daca se ia oral si are acelasi efec. Eu am avut putina somnolenta in primele3-4 zile, apoi nu am mai avut nimic. Sarcina usoara.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandeza ma bucur foarte mult pentru vestile bune si ca esti fericita! Se pare ca lucrurile intra pe fagasul normal.
Iti doresc numai bine si sa dea Dumnezeu sa ramai insarcinata cat mai curand si de data asta sa fie totul bine!

jojo eu prima data nu am luat,iar acum,la a doua sarcina mi-a zis sa iau oral dar prima saptamana ameteam rau si apoi m-am obisnuit.Stiu ca multi dr. recomanda doar intravaginal.

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Mirela si tie la fel draga, poate mergem impreuna , din nou, la Odisee........

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

irlandeza mersi,ar fi frumos!

Flavia nu mai baga in seama toate visele,acuma nu inseamna ca orice visezi se adevereste,hormonii isi fac de cap!

Laura iti tin pumnii sa iti iasa II liniute! Nu-ti pierde speranta!

kalosalina imi pare rau,nu am auzit de aceasta analiza.

Michelle mersi ca te gandesti la mine,asa este mai sunt 14 zile si aflu rezultatele.
Iti tin pumnii sa-ti vina CM pentru ca stiu ca asta iti doresti!

Va pe toate!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor, hai sa stabilim ceva: In lunile martie si aprilie fugim toate la Odisee si dam uitarii acest subiect. Sunteti de acord???

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

PERFECT Alina, inchidem subiectul cu totul.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput