Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Multumesc fetelor,am nevoie de mult noroc,va .
Michelle si daca esti insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jojo sa-ti notezi toate intrebarile pe care vrei sa le pui, ca sa fii sigura ca nu uiti nimic. Bafta

Michelle si eu ma gandesc la posibilitatea ca tu sa fii deja Ce fain ar fiiii

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Flavia, mi-a sarit sufletul cand am citit. Tu si visele tale, este fenomenala. Bine ca sunteti bine, tu si bebe. Masina se repara, nu te mai consuma ca nu merita. Stiu ca e vb de principiu, de ce ti se intampla tie, dar asta e, asa a fost sa fie.
Multi pupici!

Nana, 11+
In asteptarea lui
Bebe la 9 sapt si 4 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va multumesc mult pentru raspunsuri.Aveti dreptate,este devreme,mai am 2 saptamani de asteptat si pe urma am timp sa-mi fac probleme.

Jojo bafta multa la medic!Sa te intorci cu vesti bune si optimista!

Va pe toate.

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Lau-Meli tu pe cand ?

Draga Laura, scuze ca am vazut tarziu ce ai scris pt. mine. Eu saraca de mine tot si si ii tot pe gigeii sotului, dar......nimik pana acum . Poate pana la urma se indura si de noi DD si ne aduce "bucuria" .
Pana atunci, iti urez bafta si tie la cu rezultat !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Ce fete harnice avem aici,numai eu lenevesc si dorm pe mine,ieri am ajuns de la munca si am dormit de la 6 pana azi dimineata la 6,n-am spalat nici vasele noroc cu sotul saracu` de el ca s-a incumetat sa le spele.In rest n-am prea multe simptome ,ma dor ff usor sanii la atingere,azi dmineata parca o stare de voma ma incoltea cand m-am splat pe dinti,cam atat,incerc sa ma las de fumat ,oricum le-am redus de la 9-10 la 4-5 si ma ambitionez sa nu mai fumez nici una:(.Mi-am facut programare pe 14.03.07 la medic,sper sa fie totul in regula pana atunci,o sa am vreo 7 sapt cred atunci.
Irlandeza imi pare rau..e bine ca totusi nu stai asa rau cu moralul si te-ai pregatit de ce era mai rau.Dar nu inteleg cum e posibil sa fie sacul gol?Doamne ,Doamne.
Flavia ,da-le`n colo de fiare ca alea se repara ,principalul e ca tu esti bine si n-ai patit nimic,nu te mai supara ,n-are sens.
Caty,barbatii sunt ciudati,asa cum ti-au zis si fetele eu n-au idee ce mult a contat pt noi viata aceea micuta care era in interiorul nostru,tin minte ca in ziua in care am pierdut l-am strigat pe Adi ca ma speriasem cand am vazut saculetul acela in cada,eu ca eu dar lui ii s-a facut rau ,mi-a adus un borcanel sa o pun in el dar nici nu s-a mai uitat catre borcanas decat l-a impachetat intr-o plasa si atat.Am vrut sa-l deschid dupa cateva ore si nu m-a lasat.Nu te mai supara pe sotul tau.
Laura azi sunt Z30 dar primul test l-am facut in Z25 ,un surecheck si mi-a iesit a=2a liniuta slaba,slaba insa era acolo iar in Z28,adica duminica l-am repetat cu "barza" si se vedea deja a-2a mult mai bine.Iti tin pumnii sa fie 2 chiar si pala a-2a pt ca e clar ca e sarcina ,am simtit-o pe pielea mea.
Va pup si m-apuc de treaba sa termin si sa plec acasa.
4+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am venit fetelor.am fost pentru ca ma deranjau doua plombe care mi le-a pus miercurea trecuta,mi le-a polizat acum putin dar parca tot nu sunt perfect multumita!
Va multumesc la toate,sunteti ff dragute,nu stiu nici eu ce sa mai cred,ma simt ca si cum ar vrea sa-mi vina CM si sper din toata inima sa-mi vina cat mai repede,repede!Vroiam sa va intreb ceva,a mai deschis aici o fata aceasta "tema":ce parere aveti despre gelurile intime si de care folositi?eu folosesc Carefree(gel de dus pt zona intima).Oare sunt atat de bune pe cat scrie?ce parere aveti?
Laura-de unde ti-ai tras pe calc excercitiile pilates?M-ar interesa si pe mine.mersi frumos!Cum spun si fetele hai cu testul pozitiv ca nu mai avem rabdare!
Jojo-miha-ai fost la doctor deja?daca da,cum a fost?
L5845-ce figura esti,m-ai facut sa rad("gigeii sotului".Iti tin pumnii sa se prinda sa ramai gravidutza cat mai repede!
Ladymina-ce frumoasa semnatura ai!lasa sa mai faca si sotul din cand in cand,acum esti gravidutza trebuie sa te alinte!
Liduschka-greturile nu ma tin numai de aseara ci ma tin de cateva zile buune.Tu cum mai esti?Nu te mai gandi te rog al ce s-a intamplat,acum trebuie sa te concentrezi sa faci un nou bebik si sa gandesti cat poti de optimist.
Kalosalina-azi sunt in ziua 21,eu sper si cred ca nu este sarcina.simt asa un disconfort in burtica ca si cum ar vrea sa apara CM.atat de mult m-as bucura sa-mi vina sa ma linistesc si eu.
Blueeyes-mai ai putin de asteptat si apoi o sa-ti vina sigur CM(de obicei dupa chiuretaj vine mai tarziu),apoi o sa vezi ca analizele sunt toate bune si te poti apuca din nou de treaba si de data asta va fii bine!TREBUIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Michelle, cand am ramas insarcinata m-au durut cateva zile ovarele ca si cum m-ar fi pandit uratii, asa ca nu se stie niciodata ce va fi... Despre greturi in schimb cred ca este mult prea devreme sa apara. Poate ai ceva probleme cu digestia, bila...

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Michelle la 16.30 am programare,mai am o ora de stat la munca si apoi plec acasa sa ma pregatesc.
Eu dupa ce am nascut trebuia sa ma spal de 3-4 ori pe zii la cusaturi si nu ma puteam atinge,foloseam gel intim,era un chin,cand am fost sa-mi scoata atele,i-am spus medicului ca eu nu mai pot folosi gelul intim ca nu suport sa ma ating,si mi-a zis ca cel mai bun este sapunul,si ca pot sa-l folosesc linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidushka spune:

Michelle mi-a iesit bine analiza pt toxoplasmoza. Azi trec la alt cab ginecologic sa ma programez, ca nu ma mai duc la doctorita de pana acum. am auzit ca a dat tratamente la fete si le-a facut rau, in spital cand am pierdut eu sarcina era o fata care nascuse prin cezariana cu doctorita mea si avea probleme etc. auzisem de cabinetul asta la care ma merg acum, dar am zis sa nu schimb ginecologul, sa merg in continuare la ea. dar, dupa atatea pareri proaste , renunt la ea. in rest, astept sa imi vina CM, ca sa pot sa fac calcule
dar tu, tu cum te simti in afara de greturi, ma refer cu moralul? sper ca nu ne-am grabit sa iti uram sa fii graviduta, vad ca tu ai vrea sa iti vina CM. iti urez sa se intample exact ce iti doresti tu si iarta-ne dc te-am rascolit cumva.te pup
Chantal mi-a aparut reclama. ti-am scris un PM.
va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune

Mergi la inceput