Durerea unei pierderi de sarcina (18)
Raspunsuri - Pagina 12
ladymina77 spune:
Chantal ,de cata vreme ai descoperit fibromul?Nu prea stiu eu ce si cum e cu ele,intreb in necunostinta de cauza daca nu se poate trata dar fara operatie?Cat de mult poate afecta o sarcina daca ea ar veni?Ce-ti spun medicii?Si pana la urma care sunt cauzele aparitiei acestora?Doamne cat de intortocheat e si organismul femeii si cat de multe trebuie sa indure...Nu e drept ,nu e corect, cand ma gandesc chiar si ieri am vazut pe protv o tampita de femeie ca altcumva nu-i pot zice care si-a bagat bebelusul dupa ce l-a nascut intr-o lada unde misunau sobolani si a fost mancat.Ce suflet poate sa aiba femeia aia?Plus ca mai e mama a 2 sau 3 copii nu am retinut exact.Cum poate sa traiasca asa si sa o lase inima sa faca un asemenea gest?Nu stiu daca exista raspuns la intrebarea mea dar sigur nu e chiar sanatoasa la cap,parerea mea ca un om normal n-ar recurge la astfel de metode.In fine,ajung iarasi la concluzia ca uneori viata e destul de nedreapta cu unii si nu inteleg dc.
P.S.:nu plec de aici pt ca printre voi mi-am gasit multa alinare sufleteasca si putere sa merg mai departe.Stii cand plec?cand toate ,dar absolut toate de aici isi tin in brate puiutii.
4+
Michelle81 spune:
Draga Chantal-sunt sigura ca vei reusi acum sa aduci pe lume un copilas sanatos.am intrat si eu la topicul "fibron uterin"si am vazut ca sunt fete care au adus pe lume copilasi sanatosi in ciuda fibromului.Stiu ca vei reusi!!ca dupa atata suferinta vei primi pe izecit atata bucurie.Vei ramane gravida si vei naste un copil sanatos,care va avea cea mai luptatoare mamica care in ciuda problemelor nu se lasa si lupta pt dorinta ei de a avea un puisor scump sanatos care sa ii aline inimioara!
Ladymina-frumos ai spus,ca nu vei pleca de aici decat atunci cand toate isi vor tine puisorii sanatosi in brate.Nu te superi daca la mine va trebui sa astepti mai mult?
ladymina77 spune:
Michelle,draga de tine ,nu ma supar deloc,am timp sa astept dar sunt convinsa ,ca ,cu ajutorul lui Doamne-Doamne,te hotarasti ma repede decat crezi sa incerci inca odata ,de data aceasta cu succes si fara nici o problema sa duci sarcina la bun sfarsit ,esti o fiinta deosebita si Dumnezeu iubeste oamenii ca tine,te asigur ca nu va mai trece mult timp pana la acest miracol.Oricum ,noi suntem aici alaturi de tine ,si la bine si la rau.Gata ca am scris mult,merg sa-i fac baie lui Bogda si revin mai incolo.
4+
mina
catty spune:
Buna dimineata dragele mele,
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Pe majoritatea dintre voi va cunosc de pe DC dar nu va stiam povestile in totalitate. Promit sa ma pun cu burta pe carte si sa invat totul despre voi.
Eu de abia aseara cand am ramas singura acasa am avut forta sa imi ingrop copilasul. Vreau sa il simt alaturi de mine si sa pot vorbi cu el atunci cand simt nevoia.
M-a deranjat insa sambata ceva la atitudinea sotului meu. Mai avea nitel si tipa la mine de ce plang, de ce ma chinui asa, de ce vreau sa imi fac rau? Plus ca nici macar nu a vrut sa se uite la copilul lui. M-a durut groaznic.
Stiu ca durerea se va estompa cu timpul, dar acum parca imi arde sufletul in mine.
Pupici tuturor si sa aveti forta sa treceti peste toate si DD sa va aduca repede copilasul pe care il asteptati.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
elaa spune:
Buna dragele mele, mi-a fost tare dor de voi, ca nu am mai stat niciodata 5 zile fara sa va citesc.
In primul rand sa o felicit ladymina ptr. burtica, sa fii sanatoasa si sa faci un bebe la termen , sanatos si mancacios
catty imi pare rau pentru tine, iti stiu povestea, chiar te-am citit la alte subiecte...pupici si o sa rasara soarele si pe strada noastra.
despre mine nu stiu daca o sa fie sau nu II liniute, pur si simplu am prestat numai din placere si nici nu am mai stat cu picioarele pe pereti dupa, am zis ca oricum Dumnezeu decide.
va pup pe toate si ma duc sa citesc din urma
Ela
kalosalina spune:
Buna dimineata fetelor si multi
Acum am reusit sa intru pe DC, ca acasa nu am net, doar la servici. Va multumesc din suflet pt. primire si pentru sfaturi. Sunteti niste fete minunate, pacat ca ne uneste un motiv atat de dureros...
Si eu cred ca abereaza rau dr. meu, dar ii mai dau o sansa. Ma duc la el dupa primul ciclu, sa vedem ce zice... imi da sa fac analize...nici nu stiu, nu s-a exprimat in nici un fel. Nu mi-a spus ce se va intampla, ce este de facut, doar ca nu ne grabim ca nu am voie sa raman inca insarcinata. Daca tot asa abereaza si atunci, voi merge la alt doctor.
Fetelor, care ati pierdut sarcina la inceput, pe voi v-a tinut mult sangerarea, a fost ca un ciclu? Eu am avut sangerari si dureri ca la ciclu si cred ca urmatorul ciclu imi va veni normal la 26 - 27 zile. Oare este bine? Ma gandesc ca poate trebuia sa sangerez mai mult...
Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Fetelor, care ati pierdut sarcina la inceput, pe voi v-a tinut mult sangerarea, a fost ca un ciclu? Eu am avut sangerari si dureri ca la ciclu si cred ca urmatorul ciclu imi va veni normal la 26 - 27 zile. Oare este bine? Ma gandesc ca poate trebuia sa sangerez mai mult...
Pe mine m-a tinut in total aproape 2 sapt., doar cateva zile am sangerat puternic , cu cheaguri, cu dureri ca la ciclu, apoi dupa 3 sapt. mi-a venit ciclu. ( Aveam 6 sapt. cand am pierdut) Deci e f. bine , nu-ti fa probleme. Si daca nu te-au chiuretat poti incerca din nou sa ramai insarcinata dupa primul sau al doilea ciclu.
Noi 2 singurei
catty spune:
Fetelor, o intrebare am si eu. De joi acum 2 sapt am niste scurgeri roshu-caramizii care apar la jumatatea zilei si peste noapte trec. De pe 21 febr am sangerari, pe 23-24 am avut hemoragie si pe 24 febr am eliminat sarcina, apoi a mai curs ceva sange si am ramas cu scurgerile, Mi s-a spus sa iau 3 zile vitamina K cate 2 pe zi si daca nu scap sa merg la Bucuresti sa ma curete. A mai luat careva pana acum vitanima K? Ajuta la ceva? Adica te ajuta sa scapi de sangerare si scurgeri?
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Chantal spune:
Ladymina, intr-adevar nu sunt cuvinte sa cataloghezi fapta unor femei care habar nu au ce binecuvantare este sa poti face un copil iar ele nu apreciaza deloc minunea ce le-a fost dat sa o traiasca. Daca tot nu vor sa-l creasca, mai bine il da spre adoptie, cu siguranta sunt o multime de cupluri care ar vrea sa creasca acel copil.
Fibromul l-am descoperit la sfarsitul lui septembrie anul trecut, la cateva saptamani dupa ce am nascut. De tratat medicii spun ca nu se poate decat cu operatie. Mai raman tratamentele naturiste dar nu stiu ce rezultate pot da. Incercam oricum pentru ca alta sansa de vindecare nu e. De ce apar nu se stie sigur. Se pare ca datorita unui exces de estrogeni dar probabil ca sunt si alte cauze, habar n-am. Fibromul poate afecta sarcina in sensul ca o poate determina sa se opreasca in evolutie, poate duce la nastere prematura dar tocmai am citit la subiectul despre fibrom ca se poate duce cu bine sarcina la capat, cu putin noroc banuiesc. De asemenea, fibromul poate fi o cauza de infertilitate, el impiedicand sarcina sa se fixe inca de la inceput. Acuma fiecare cum are noroc...
Ma bucur ca ai hotarat sa nu ne parasesti. Chair avem nevoie aici de exemple pozitive sa ne mai ridice un pic moralul.
Te .
Chantal spune:
Michelle, multumesc ca imi esti mereu alaturi si ma incurajezi. La fel iti doresc si eu, atunci cand vei considera tu ca te simti pregatita sa incerci din nou sa ramai gravi, sa ai o sarcina usoara si un bebe perfect sanatos. Il meriti si tu pentru ca ai un suflet atat de bun si ai multa dragoste si caldura de oferit. Te