Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

pai ce vad eu la voi aveti meniu foaarte diversificat fetelor.Eu constat ca am ramas tare in urma, dar azi a furat punga cu cornuri 7 days si a halit vreo 3 in timp ce eu vb la telefon,a sa ca si-a scos parleala pe sapt astaEu nu i-am dat nimic de porc pana acum si nici preparate de nici un fel, mai astept macar pana la 2 ani, ca sunt putin dusa la tema asta, dezi sunt constienta ca nu le poate face atat de rau. Dar paranoia e..paranoie!Mi-ati dat si mie o idee cu omleta cu rosii si ardei , eu nu i-am dat niciodata dar o sa incerc cat de curand.la noi meniu e saracacios tare: mere cu bisc, banane, pui, vita, ou, branza proaspata, iaurt, danonino, cornuri simple, lapte cu fulgi de cereale, piureuri, ciorbe paste si...cam atat.Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

jadi,

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mie acest www.e-sana.ro/index.php?a=464" target="_blank">articol mi se pare clar si pe intelesul tuturor (pe pagina 2 sunt enumerate si E-rile bune ). Apoi decizia ne apartine!

Gabi distractie placuta la sanius! Super fain ca aveti zapada!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

mary, ce baiat mare Iaris, cum bea el singur din sticla. anya bea si ea cu cana, dar se face mai mereu fleasca .
va doresc o vacanta...cat mai lunga si mai reusita

diplodocus, nu te supara asa inainte sa depistezi exact virusul. este esential. imi pare tare rau pt ca treci prin asa ceva.

miflore, ai dreptate cu almette, philadelphia si mai ales branza topita. nu trebuie sa stii mare lucru, ca e suficient sa te uiti pe pachet sa vezi ce "minunatii" contin. am vazut ca astia de la almette nu scriu nimic pe cutie, sa ne lase "in ceata".

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

da, fiecare e liber sa-i dea copilului ce doreste.

hilde, eu cand citesc ce "bunatati" mananca Stefan, nu contenesc sa ma intreb (si cred ca nu sunt singura) de ce tu, care esti priceputa in ale gatitului si faci atatea prajituri si bunatati in casa, dar ii dai budinci la plic, crenwursti si alte mezeluri??!! sigur, este decizia ta.
fara suparare, dar ca exemplu de ce trebuie sa manance un copil de 1 an jumate, ai putea oricand concura pe lista "asa nu". dar banuiesc ca stii deja. spun asta pentru ca primesc frecvent intrebarea: "ce nu au voie sa manance copii?"

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, pantalonii sunt albastri?
Ma tin de glume dupa cum vedeti.
N-am nici cel mai mic chef de munca. Si maine voi fi iar la servici.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by b_irina_c

Mie acest www.e-sana.ro/index.php?a=464" target="_blank">articol mi se pare clar si pe intelesul tuturor (pe pagina 2 sunt enumerate si E-rile bune ). Apoi decizia ne apartine!

Gabi distractie placuta la sanius! Super fain ca aveti zapada!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Nu am apucat sa citesc inca articolul respectiv , dar la-m bagat la favorite

DORY & ALEXANDRA DENISA

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Da, ZAPADAaaaa!!! De dimineata totul e alb, ca-n povesti si-n visele noastre! Asa ca, fetelor, in Moldova e frumos de petrecut week-end-ul! astept sa se trezeasca kupilu sa-i arat ce inseamna iarna. Ieri, cand ningea cu fulgi maaari, se uita in sus, i se asezau pe gene si dadea din cap ca nu. Dar spunea continuu "Ni!" (ninge)
Mary, dragals foc Iaris, si are cateva fotografii in care seamana chiar bine cu Maria mea la privire .
diplodocus, stiu ca e greu, dar e important sa nu lasi gandurile urate sa te invadeze. O sa fie bine! Te asteptam cu vesti.
norina, sper ca Teo e mult mai bine acum. Of, prin cate ati trecut!
Dory, si eu i-am dat Mariei branza topita feliata si-i placea tare de tot, pana cand am aflat cat de daunatoare poate fi si am renuntat.

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Zino, iaaaarrrr?!
Nici eu nu am chef de munca.

Am si eu o intrebare la fetele care nu au nici un ajutor din partea parintilor cu copilul: cand reusiti sa faceti curatenie si alte chestii prin casa? De fiecare data abia astept sa vina weekendul sa apuc sa mai fac prin casa si de fiecare data weekendul trece ca o naluca. Ma simt ca in armata (nu ca as fi fost, dar asa imi imaginez armata).

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput