Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 20
Dory232002 spune:
Anya20 

, ce ti-e cu, copii astia , cata curiozitate pot avea....si a mea cere diversele creme dar eu i le dau cu dopul, capacul pus, protesteaza ea ca nu-i convine lucrul asta dar...., mai rau este cu, Cutadenul, care sa indoit si sa produs o gaurica si iese crema pe acolo si ....evit sa-l vada, ca altfel cred ca o patesc si eu pe a ta ![]()
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
godzila spune:
ALINA sti cu ce iese murdaria? Cu servetele umede. Garantat!!!
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Anya20 spune:
a, stati ca intre timp, cat statea ea in cada (o lasam cu usa deschisa si o supraveghem cum se joaca in cada cu jucariile), o tot auzeam tusind. faceam glume cu sotul ca poate tuseste ca se inneaca si ca ar trebui totusi sa mergem sa vedem ce face
. cand ne-am dus, manca niste sapun. era plina de clabuci la gurita si tusea de zor
. acum chiar o spalam si o scoatem de acolo.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by godzila
ALINA sti cu ce iese murdaria? Cu servetele umede. Garantat!!!
Vera &Iulia Maria (17 octombrie 2005)
![]()
![]()
POZE
da , da, pai exact cu servetele umede am curatat. merci
Alina
godzila spune:
Si sapunul e excelent pt spalat in gurita, stie ea ce stie 
Vera &

POZE
godzila spune:
MAi stiti CEVA de tiza Iuliei, fata lui DANI_FLOR?
Vera &

POZE
Anya20 spune:
si eu m-am tot gandit la dani_flor...n-a mai scris demult
Alina
Gavrilia spune:
Buna seara!
Pentru prima data am reusit sa citesc tot capitolul asta, ca pe altele pe sarite..
.Recunosc ca ma numar si eu printre cele care"perdelesc", insa nici eu nu am nici un ajutor cu casian.Mama mea este plecata in Italia,restul familiei mele se afla la 300 de km (Bacau), iar socrii mei sunt in varsta, si, desi locuiesc la 5 min de noi, nu il vad decat 5 min pe saptamana sau cand mergem noi in vizita (si atunci tot eu tre sa am grija de el).
Dupa ce am citit ce ati scris voi, m-am mai linistit, eu ma speteam sa-i fac mancare diferita in fiecare zi.Marturisesc ca i-am dat si eu branza Almet, insa restul le-am evitat, o singura data a papat ciocolata...insa a papat cu placere chibritul...
si alte alea...(mai ales ca fostul parc de catei a fost reamenaj pentru copii, iar casian papa cu placere nisipul..)
drept pentru care ne-am ales cu o alergie si luam peritol
. Ciudat insa, toti mi-au spus ca peritolul il va adormi (el se trezeste inca din 2 sau chiar din ora in ora pe noapte) la noi se pare ca nu are acest efect...tot la fel se trezeste 
.
Mai sunt mamici care alapteaza? Caci eu nu mi-am facut curaj sa-l intarc.Am zis ca o sa o fac dupa ce imi dau licenta; acum ca am luat-o...gasesc alte motive;bineinteles ca visul meu este sa se intarce singur...desi eu nu mai am laptic si el seara bea cam 200 ml de lapte Dorna, tot nu o lasa pe titi...
...sper sa nu ajungem la scoala cu suptul![]()
.
Scriu rar, dar si cand scriu...am trimis poze cu noi pe adresa comuna...cateva asa...caci al nostru tatic nu prea e de acord, insa tre sa ma mandresc si eu cu baietelul meu.Vreau sa subscriu si eu ca si casian e un pupacios si ma dragaleste mereu (de fapt ma baloseste cand ne jucam prea mult, altfel, imi da niste pupicuri tare scumpe)
. Vorbeste mult pe limba lui, incearca sa repete cuvintele dupa noi si uneori ii reuseste, insa la toate lucrurile zice "mama" si daca vede ca nu inteleg imi ia mana si ma duce unde vrea el
.
Avem 5 dintisori, pana sa va ajungem mai avem cale lunga...!
Va las aici, sper sa mai trec cat de curand...daca imi permite casian ca de acum vom fi singurei vreo 2 saptamani, deci timp liber noaptea, caci in timpul zilei cand doarme tre sa fiu la datorie(curatenie, spalat, manacare..etc)
.
Sanatate multa copilasilor, si sa incercam sa pastram atmosfera asa cum a fost pana acum, caci chiar daca nu scriu foarte des, insa ma binedispuneti cand va citesc
.
Gabriela si Casian
godzila spune:
FETELOR hai la un dans ca suntem in week-end
Vera &

POZE
nanadana spune:
buna seara fetele
dar ce ati mai scris 
iarasi m_am distrat de cosmeticiana sau chimista Anya
,drept pt care si chimistu meu a incercat tot felul de creme,pudre,pamant de la flori si mai nou ieri ce credeti ca avea in fundulet cind am vrut sa il sterg de caca un elastic(din acela subtire subtire) care efectiv nu se mai termina era lung de 10cm
,unde D'zeu lo fi gasit??????? nu stiu, ca eu una, elastic negru, nu am in casa 
anya
,iti multumim de intrebare, cretulinu face numai nebuneli,dar creste foarte bine,papa foarte bine (multe legume,fructe, iaurt,.... placerea lui este PESTELE FIERT,de vorbit nici gand, nu vrea ,zice citeva cuvine si in rest pauza,dar de stiu sti aprope tot,este un smecher,azi am fost si i_am luat o masuta cu scaun ,ce mandru este de ea ca imediat si pus o carte pe ea si 2 masinute 
irina daca ti_a placut inghetata de fistic sigur iti place si iaurtul de fistic,este o nebunie