Piticodromul de sept-oct 2005 (170)
Raspunsuri - Pagina 17
kristinutza spune:
fi-miu zice "ete, na!" ca raspuns la orice: ("esti cuminte?" "ete, na!" sau in parc ii spune o vecina: "iti dau catelul asta acasa?" "ete, na!"). baga cercurile pe bat si cand termina zice "nu mai e!" si arata mainile goale.
cred ca seamana cu mine ca si eu sunt 'teligenta
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by alexuta2005
Alina eu uneori chiar aveam mustrari de constiinta ca atunci cand gateam pt. Alexia faceam si eu eternul piure de legume cu carne sau piure de cartof cu ou.Si citeam pe forum nu stiu ce retete sofisticate dar mi se parea absurd sa muncesc atat la ele ca sa sfarseasca in blender.
Casiana si Alexia
quote:
Originally posted by godzila
Ce dreptate ai tu ALINA. Variat inseamna sa le dai de fapt in fiecare zi fructe, legume- pe cat posibil crude si lactate. Nu inseamna sa faci mancaruri complicate, pretentioase care de cele mai multe ori sunt si nesanatoase.
Vera &Iulia Maria (17 octombrie 2005)
![]()
![]()
POZE
exact despre asta vorbeam...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by BiuMil
Alina, merci de incurajare...inteleg ce vrei sa spui si ai dreptate, doar ca domeniul culinar e un mare mister pt mine (ceea ce nu pot spune despre alte mamici, printre care trebuie sa o mentionez pe Jadi)asa ca stiu ca e loc de mai bine...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
bine ca n-ai uitat s-o mentionezi pe Jadi

felicitari pentru serviciu!
Alina
Anya20 spune:
vera, ce dulce trebuie sa fie iulia.
si anya ma pupa, dar numai cand doreste. cand o rog eu, nu. pupa in mod invariabil burta (pe "bebe"
). uneori pupa si jucariile sau mancarea (!!!). 
kristinutza, sunteti f avansati. anya ma intreaba la orice "ce-i ata?". eu raspund, in functie de ce arata ea:perete, masa, cub, farfurie etc...si incearca si ea sa repete...uneori ii iese.
dimineata cand se trezeste face recensamantul: intreaba de "buni, tati, mamaie, tataie, ghitza (!), ham , pis ...". si trebuie sa-i raspund la fiecare: tati e la serviciu, buni la fel, pisica doarme, catelul e afara...![]()
Alina
kristinutza spune:
casiana,
.
ma pregatesc de pizza in oras
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Anya20 spune:
aaaa, ca sa fie in spiritul discutiei de azi, pe b1tv e invitata dr aia nutritionista (am uitat cum o cheama), care vorbeste despre alimentatia sanatoasa la copii.
Alina
country girl spune:
Si io ca nuca-n perete cu subiectul de retete proaspat creat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95245
alinam spune:
Ruxandra eu reusesc sa fak si curatenie si mancare cu Vlad , facem amandoi, adika el imi impinge aspiratorul, cara carpele de praf prin toata casa si cand ii fak mancare scoate din sertare tot de prinde, linguri de lemn, farfurii si le insira prin bucatarie, nu stiu cum da reusesc sa le fak pe toate, calc cu el ,ii pun muzica si el danseaza pe langa mine samd ....... e foarte nasol sa nu ai ajutor de la parinti, eu stiu cum e, ai mei vin stau 2 ore maxim, odata pe saptamana si gata, soacara nu vine decat maxim odata la trei saptamani, tot asa sta doua ore, sotul pleaka dimineata la 8 vine seara,azi de ex a venit acum 
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alexuta2005 spune:
La capitolul vorbire noi nu stam asa bine.In afara de cele cateva cuvinte inteligibile, restul e mister.Nu inteleg nimic din ce spune.
Pana o sa ajungem la intrebari de genul "ce e aia?" mai e mult.
Da ajungem noi si acolo.

Iulia Maria (17 octombrie 2005)