Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

imi pare rau ca de-abia acum am vazut discutiile despre mancarea copiilor. ca mi-as fi dat cu parerea si as fi fost mai apriga daca va prindeam in forma .

eu am mai spus de cateva ori: incerc sa-i dau lui radu mancare adecvata varstei lui. despre prajeli, porc, mezeluri sau creme de magazin nici sa n-aud! macar atata lucru sa fi invatat si eu bun din boala mea: alimentatia este extrem de importanta, efectele mancarii proaste nu se vad imediat, ci in timp.
haideti sa cadem de acord ca cel mai bine pt copiii nostri si pt noi in general este sa mancam o mancare sanatoasa, sa facem miscare, sa nu fumam, sa nu bem etc etc. mi se pare chiar aiurea ca cineva sa se ia de dr alina cand spune niste lucruri de un bun simt clar. ca nu facem niciuna totul perfect asta-i alta treaba. dar sa se faca parada in momentul in care se incalca regulile si sa se arunce cu rosii in cineva care expune niste informatii reale nu mi se pare corect.

ma opresc aici.
deocamdata .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

MARLENA, condoleantze.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anya pentru mine esti "vocea ratiunii" . I-am dat lui Petrut un cremwursti in ideea sa incerce ceva nou, desi noi nu mancam. Pana n-ai scris tu mesajele nu mi-am amintit motivul pentru care noi am renuntat sa-i mai consumam pur si simplu m-a luat valul.
BuiMil eu de mult incerc sa-l determin pe Petrut sa aiba o jucarie preferata si n-are. No problem, nici eu n-am avut. O mamica din grup are o fetita de vreo 6 ani care mi-a aratat paturica ei de cand era mica: o fasie de flanel rupta, gaurita si fara culoare . O poarta peste tot, mama ei nici nu mai are ce spala.
O prietena imi povestea de un baietel de 3 ani care taraie dupa el, nu conteaza ca e noroi sau zapada un dinozaur mai mare ca el

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Marlena condoleante

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by BiuMil

haideti ca l-am culcat pe Milan si acum recuperez si eu discutiile de pe forum!
Eu Almette ii dau si Jogobella si paine poate si alte tampenii. Nu ii dau pufuleti, nici mezeluri, nici branza topita, nici dulciuri (nici macar de casa ca nu stiu sa fac), decat chec (stiti deja povestea), cozonac cand face mama si placinta.
Si totusi gresesc...sunt constienta ca nu ii dau destul de variat, ca a mancat iarna asta o gramada de banane desi as fi putut sa ii dau si alte fructe (de cateva zile sparge la mandarine, cate 4 pe zi), ca gustarea de la 5 e invariabil un iaurt, ca la pranz nu ii fac cine stie ce chestii sofisticate, ci vesnicul orez, piure, legume...

Eu sunt pentru echilibru...nimeni nu vrea sa faca rau propriului copil, dar de oboseala, din obisnuinta, de lene, din lipsa de chef si orice fel de motiv ar mai putea exista....pana la urma tot calcam pe bec.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

este f bine ca mananca eternul pilaf, piure, carne, iaurt...nu trebuie sa facem nebunii, sufleuri si alte budinci, numai de dragul de a face. sa profitam de faptul ca ei (unii) nu sunt pretentiosi si sa le dam aceleasi meniuri "clasice". nu te invinovati, caci variatia nu inseamna mancare diferita in fiecare zi.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

BIUMIL ce dragut tre' sa fie Milan cand se joaca cu tine. Adevarul e ca si eu sunt cam mirata de manifestarile de iubire a lu' fii-mea. Acum are "pretentia" sa o pup pe bubele imaginare sau reale ori de cate ori cade. In fiecare dimieata ma pupa cand ma vede si ma pupa inainte de culcare. Se freaca de mine si pune capul pe mine, ma ia de gat si striga fericita "mami". Ma topesc cand o aud si sunt convinsa ca stie asta.

POZE

Mergi la inceput

Ce dreptate ai tu ALINA. Variat inseamna sa le dai de fapt in fiecare zi fructe, legume- pe cat posibil crude si lactate. Nu inseamna sa faci mancaruri complicate, pretentioase care de cele mai multe ori sunt si nesanatoase.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Diana, de treaba asta mi-e frica si mie...toleram treaba cu jucaria pana la iesit afara. Nu vreau sa il vad ca se crizeaza ca nu are ursul cu el la supermarket...cred ce a prins ideea si de aia e fixat cu patul...

Kristinutza, nu te inversuna... power!

haideti ca m-am luat cu altele si am uitat sa va spun ca am inceput munca...pt inceput stau acasa, din martie o sa lucrez 3 zile pe saptamana si apoi om mai vedea, depinde cum merge cu gradi...si neaparat sa va spun ca a mai invatat Milan un cuvant in engleza...cercle... un pic pocit. la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Alina eu uneori chiar aveam mustrari de constiinta ca atunci cand gateam pt. Alexia faceam si eu eternul piure de legume cu carne sau piure de cartof cu ou.Si citeam pe forum nu stiu ce retete sofisticate dar mi se parea absurd sa muncesc atat la ele ca sa sfarseasca in blender.

Diana nici Alexia nu are o jucarie preferata.Multa vreme mi s-a parut in neregula treaba asta, acu m-am linistit.Bine ca nu mai am un lucru in plus caruia sa-i port de grija, sa nu cumva sa se piarda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina, merci de incurajare...inteleg ce vrei sa spui si ai dreptate, doar ca domeniul culinar e un mare mister pt mine (ceea ce nu pot spune despre alte mamici, printre care trebuie sa o mentionez pe Jadi)asa ca stiu ca e loc de mai bine...

Mergi la inceput