Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eu nu am putut vedea pozele cu Alexia!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

alexuta e frumoasa rau alexia. si mi-a placut tortul cu alba ca zapada si piticii la nebunie. unde l-ai facut?

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FETELOR!
tanima, eu m-am raafatat de ziua femeii. am fost la cumparaturi si mi-am luat 2 bluze. lui rary i-am luat 2 jucarii in schimb. cat mai zonganitoare ca astea ii plac lui deocamdata. mama i-a luat de ziua lui de 6 luni implinite,acum 2 saptamani parca, un abtobuz misto care canta si clacsoneaza, i se aprind luminile si se plimba pasagerii pe scaune. iar rares cand il vede urla de nu mai poate. nu il suporta!!!! asa ca tot din alea zornaitoare ne plac deocamdata...

poze

Mergi la inceput

eu voi incerca dovlecelul zilele astea. nu de alta dar rares a primit de la buni bani pt dintishorii lui, asa ca am fost la magazin si am luat dovlecel si ulei de masline extra virgin. m-am hotarat sa ii pun in supa o lingurita de ulei de masline. si voi baga si dovlecelul in supa zilele urmatoare. astazi i-am dat ficat fiert in piureul de cartofi. a mancat cat de cat, dar nu cu f mare placere...

poze

Mergi la inceput

fetelor am uitat sa ma plang. rares a cazut pt a treia oara din pat!!!! tocmai ce venisem de la cumparaturi si asezam fructele in cosul cu fructe. rares era in dormitor cu cumnata-mea pus pe perna, dar la marginea patului. si in loc sa fie cu ochii pe el, ea s-a intors cu spatele la el sa isi butoneze tel ala nenorocit si mi-a cazut baiatul din pat!!!! a urlat bietul copil ca in gura de sarpe cateva minute... imi venea sa o dau afara de suparare, dar ce sa ii mai fac?!? noroc ca nu a patit nimic. l-am dezbracat si l-am controlat peste tot. isi misca manutele si piciorutele, deci nu il mai doare nimic. o tipa dupa net a zis sa fiu atenta sa nu vomite, ca asta ar fi ceva semn rau. dar el vomita de obicei... de unde imi dau eu seama daca de la lovitura i se trage sau nu? offfffffffff imi vine sa plang de nervi...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

LA multi ani, sa aveti parte numai de bucurii din partea copiilor si nu numai
Mirela imi pare rau ca a cazut Rares, si Riana a facut buff de 2 ori.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Multumesc fetelor!
Mirela tortul l-am facut in Razboieni la cofetaria Lady Maria.E undeva pe langa stadion.
Si Alexia a cazut din pat de cateva ori si numai la cap se lovea dar nu a avut nimic. Copii nu sunt chiar asa de fragili pe cum par dar trebuie totusi urmarit daca se schimba starea lor generala.Daca devin somnolenti, daca vomita fara alt motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Frumoasa foc Alexia si Andrei, frumos si la munte....
Noi am programat plecare la mare in iulie, dabea astept!
Multumesc pentru urarile de La multi ani!! sunteti tare dragute!!!
Mirela avem doi dintisori zici?! Super, a plans rau cand i-au iesit ca sa stiu la ce sa ma astept?
Rares si Riana au cazut din pat mititeii...noi in schimb am dat-o pe Alex cu capul de un perete...nu a vazut tati cand a luat o curba si goanga statea pe umarului si buff cu capu de perete de i-a ramas lavabila pe frunte ( avea 1 luna) am zis ca mor...a urlat un pic si apoi a tacut, nu a avut nimic ma asteptam sa i se umfle capul cat dovleacu!
Si eu ies in oras sa-mi cumpar cate ceva si ma trezesc ca am cumparat numai pentru copil!! Asta e noi astea mai babete nemai punem pofta in cui!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

La multi ani fetelor,scure de intarziere,dar nu prea am timp sa va mai scriu,cu mutatul ,a mica e bolnava...Noroc cu sotul meu ,mia oferit mai multe sedinte la un centru de infrumusetare:solar manichiura,etc,eu am sa ma ocup de mine un pic ca de 2ani nu am mai pastrat un pic de timp pentru mine.Cum spuneti si voi ne ducem sa ne cumparam ceva dar pana la urma tot pt cel mic cumparam.

Si noi plecam la mare in iulie dar in Grecia,sper ca va fi bine!Si in mai plecam in Franta.Iar de pasti in Timisoara,anul asta calatorim.

Gwendoline nu a cazut din pat dar cand a inceput sa mearga ,cadea mereu in nas si isi spargea buza,mi_a fost frica sa nu isi rupa dintisori!

poze noi

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va spun ca mi-am facut de cap aseara la ziua femeii!!! am fost invitata de nasa la magic in trivale si a fost super!!!! muzica de toate genurile.au fost invitati ionel dolanescu si mariana ionescu capitanescu, usoara la cd de la blues, rock and roll, voltaj, house... am mancat, am incisn cateva hore si sarbe (placerea nasei dehhh) si am vb de am ragusit pt ca era fum mult si muzica data la maxim. am stat pana la 2 noaptea!!! s-a si speriat mama de mine cand am trezit-o sa se duca acasa... nici nu ma apucase bine somnul ca rares s-a trezit pe la 3 jumate sa manance (desi el de vre-o 2-3 saptamani nu mai manaca noaptea). pana la urma l-am adormit leganandu-l. la 7.30 baiatu' era fresh!!! topaia prin pat, facea tumbe pe toate partile. asta dupa ce a facut cacu', ca de fapt de asta s-a trezit. pe mine ma glodeau ochii de oboseala, nici nu puteam sa ii tin deschisi ca mi le lipeau instantaneu. pana nu m-am dus la baie sa dau cu apa pe fata nu mi-am revenit. m-am mai consolat cu o cana de 3in1 si o prajitura cu ciocolata. singurul gand care mi-a dat de fapt putere a fost ca vine mama in seara asta sa doarma cu el ca altfel nu as fi fost in stare sa ridic nasul din perna. abia astept sa ma culc la loc si ma uit la ceas ca mai e o jumate de zi pana atunci

poze

Mergi la inceput