Mamici si bebici din Pitesti

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Eu nu pun ulei in supa,doar in supa cu mazare,dr eu stiu,poate e bun !incearca si ne zici si noua.

Mersi ralu pentru compliment,noi suntem topiti dupa ea,si so vezi si in realitate e o scumpa!

mirela:sa ai grija acum ca are dintisori,pe mine ma muscat tare de tot ca mi sa facut o pata vanata.Tot asa era obisnuita sa ne jucam a muscatul.Ceilalti dintisori ma gandesc ca vor iesi in curand (3 -4 saptamani,depinde de copii)Succes la muscaturi

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

dariana, intr-adevar este o super frumoasa. daca era mai mica fata ta ne incuscream. asa facem si noi curte celor mai mici cum sunt a ralucai si a ancai

poze

Mergi la inceput

cred ca o sa incerc reteta de branza a casianei. parca si dr lui rares tot cam asa ne-a zis sa o facem. ma rog ea a zis din lapte acru. dar oricum nu cu calciu. probabil ca cea calcica strange mai tare la burtica si el si asa are probleme cu constipatia, cred ca de-asta ne-a zis dr de cea din lapte acru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Da pacat,dar sa sti ca e la moda ca fata sa fie mai mare sa_i lasam pe ei sa decida!

poze noi

Mergi la inceput

raluca la ce interval ai bagat alimentele noi? cred ca eu am mers mai incet. abia de 2 saptamani am bagat pieptul de pui si de saptamana asta galbenusul. nu am dat inca branzica, acum vrem sa incepem, nici ficat. iar de iaurt nici atat. bine, am inteles ca cica iaurtul s-ar da dupa 7 luni ca poate face probleme la stomac copiilor. oricum vreau sa il invat si eu cu cat mai multe
sa nu fie mofturos la mancare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mirela am inceput cu piure de morcov, ei nu i-a placut supa deloc, dupa o saptamana am bagat dovlecel. Abia de curand ii dau si celelalte legume, pentru ca nu apucam sa le cumpar, uitam de ele. Am mai incercat piure de cartofi si pilaf, dar nu a vrut. Eu pun ulei de masline, dar nu in supa cand fierbe, ci cand pasez legumele.
Anca dam noi una de alta prin cartier.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

nici rares nu a vrut de la inceput piureul de cartofi. l-am facut in toate combinatiile posibile. pana nu am pus o cupa de lapte praf in el nu l-a acceptat. i-am pus pana si morcov fiert. acum il manaca fara probleme.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Daca doriti sa vedeti:
Poze cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by alexuta2005

Daca doriti sa vedeti:
Poze cu Alexia

Casiana si Alexia

E dulce foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani! dragi mamici.
Azi m-am simtit mai bine ca niciodata. Pentru prima oara sunt mamica...de ziua mamicilor. Asa ca am fost prin oras, ne-am plimbat si m-am rasfatat facand cumparaturi...ptr bebel Dar ptr mine a fost o placere mai mare sa cumpar ptr el decat ptr mine, desi cea care are nevoie de o noua garderoba sunt eu si nu el care are hainute noi ce i-au ramas mici ca nu am avut cand sa i le dau de cat de multe si are. Dar a fost o zi frumoasa, cu tot vantul care a batut.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni

Mergi la inceput