*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Asa-i, hai sa facem clubul de bebei lenevosi!

Dar stiti care-i treaba??? Doctorita mea zice ca asta nu are nimic de-a face cu comportamentul lui bebe dupa nastere. Eu eu ma bucurasem cind mi-a spus, atita timp cit masuratorile si semnele vitale sint ok - nu conteaza ca nu te loveste de te indoaie. Zic : "inseamna c-o sa fie un bebe cuminte, sa doarma tot timpul???" Cica: poa' sa fie exact invers.

Asa ca atunci o sa-l botezam clubul de bebei tineri si nelinistiti

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

poohyCam asa ma gandeam si eu sa mai fac una, ca nu mai am rabdare.Faci ecografie 4D?
Fetelor, eu ma trezesc dimineata nu numai cu mainile umflate, ci si amortite, nu pot strange pumnul.Verigheta nu mai port de 2 luni!
Ma gandeam sa iau carucior dupa ce se naste Diana, insa pana acum nu am gasit cosulet pt. iesirea din spital.N-am gasit unul care sa-mi placa. Asadar incep sa ma gandesc si la varianta de carucior cu landou demontabil, cred ca e buna ideea dar nu stiu daca se merita investitia.Sigur ca eu vreau 2 copii, asa ca poate ca se merita, nu stiu .
Liliana 30+ cu micuta Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

chiqui un ptr tine, si eu mai am zile nasoale, dar trec...si vin zile frumoase...si trec si alea si tot asa.
si eu o simt pe bebelina in zona buricului dar nu mai sus...marti am programare la doctor sper sa fie ok...mi frica de diagnosticul "sarcina joasa"...dar Dumnezeu le randuieste cum vrea El.

michigan esti o draguta.

va pup..ma intind putin ca ma doare capul.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly mi-e nu mi-e frica decat de internare din luna a 8 pana nasc cu perfuzii ca sa mai tinem bebele...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lilky nu stiu daca fac 4D. Probabil ca da - dar la ultima ecografie mi s-a zis ca nu o sa se mai vada bine copilul - scazand lichidul amniotic (sau proportia lichid/bebe)
Chiqui, multa sanatate! Sa urce sarcina si sa poti sa stai linistita ultimele luni! Cred ca tu pana acum ai avut cea mai dificila sarcina dintre noi

Nu stiu daca ecografia de 32 sapt va fi morfologica sau nu - maine ma duc la doctor si intreb. Am vorbit cu el la telefon si mi-a zis sa ma programez pt 32 sapt, mai multe detalii aflu maine si va zic

Aveti vre-o veste de la Florentina? Sper ca e bine

Eu diseara ma duc sa il vad pe Plushenko :D Cadou de la sot pt saint valentine/1 martie/8 martie etc :))) (probabil si pt 1 iunie, aniversarea primului an de la casatorie, 5 ani de la prima intalnire - ca nu o sa aiba el timp atunci de cadouri :))

Anca 26+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Hai mai Chiqui - fii optimista . E foarte posibil sa fie super ok si daca stai asa acasa, in pat, si nu faci efort. Si si daca te-ai interna, rezisti tu mizeriei din spitale, numai cit sa tii bebelina cit mai mult la caldurica, nu?

Nu terminam si noi capitolul asta, fetelor??? Sau - ca iar e duminica de prinz (ca data trecuta..) - v-ati apucat de "gatit" ???

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

BUNA FETELOR. De azi dimineata ma uit doar pe Reality ZOne. Arata numai nasteri. Ma mai sperii , mai prind curaj trec de la o faza la alta.Dar e atat de furmos cand vezi mititeii cum vin pe lume.
Florentina, eu tind sa cred ca nu e neaparat dopul cel eliminat de tine, si sincer sper sa nu ma insel. Te asteptam cu ceva lamuriri.
A mea bebelina e foarte vioaie. Cat e ziua de lunga are treaba.Tot ma intreb ce o face atat pe acolo. Draga de ea e peste tot. dar ma suimt tare bine sa o stiu pe acolo ca se joaca.
Pe reality, contiunua programul cu bebei. Uitati-va.
multi Pupici.
+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Sa nu ma intelegeti gresit: eu am redus lichidele pt ca ajungeam la peste 4 litri pe zi, acum cred ca beau peste 2 litri. La mine dimineata incepe astfel:
o cana lapte - peste 300 ml
un suc proaspat - 200 ml
si sting cu 1/2 l de apa.

Si verigheta am purtat-o ultima data de Sf. Andrei ... long time ago ...

Florentina asteptam vesti, bune sper

Tamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am revenit si eu ...oare cine ne schimba capitolul...eu nu stiu

tamaraspt m-am linistit...si eu beau cam 3l sau 3,5l.

chiqui va fi bine...presimt ca bebelina ta va sta cuminte pana cand ajunge in zona sigura(luna 8), desi se poate naste si in luna saptea fara sa fie probleme...eu stiu ca 32 de sapt se mai face o eco morfologica...si ai zis ca ai un fel de scurgere(tu mai iei utrogestan vaginal?)

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka ma dor si incheieturile de deasupra inelelor si cele dintre adica toate incheieturile degetelor. Mai rau, la mine, noaptea, daca indoi degetele mici, asa raman, indoite. Trebuie sa le indrept cu cealalta mana Si oricum noaptea nu pot sa indoi pumnul total, pentru ca sunt degetele umflate.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput