*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Motannel, nu e tarziu...botezul pana la urma il faci cand vrei, de la cateva zile pana... se obisnuieste sa se faca undeva pe la 6 sapt, cica atunci se face molicva la preot sau asa ceva.....Chestiile gen nu ai voie sa iesi afara din casa cu copilul daca nu e botezat sunt povesti...il prima sapt poti sa il scoti cateva minute la geam...apoi de la 2 sapt poti iesi cu el afara...normal...5 minute la inceput, apoi 10, apoi 15...treptat. Si uite si la astia gen Ilie Nastase sau Mutu, care si-au botezat copii cand acestia aveau 5 luni. Deci eu zic ca nu e tarziu. Acum daca reusesc nasii sa vina un pic mai repede, sa fie pe 29 iulie (ultima duminica inainte de postul Sf. Maria) in tara, poate il facem atunci. Daca nu, asteptam pana pe 19 aug. Oricum, la sfarsitul lunii asteia imi vin nasii pana in tara si mai stabilim cu ei ce si cum.

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc pentru lamuriri Dianalaura! Ma gandeam eu ca sunt povesti!
Bebicii sa fie sanatosi si vremea sa fie buna, sper sa fie vara deja in mai!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Va pup si va urez noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da Dianalaura- e f bine ca nu e vremea prea frumoasa sa nu-mi doresc prea mult sa ies si pentru bebe facem multe sacrificii
Dar dupa ce nasc o sa stau numai afara, imi iau valiza si stau in parc, eventual imi instalez si un cort,am noroc ca e vara.

Merci Madi ca nici eu nu imi imaginez ce face acolo si credeam ca numai mie mi se intampla.

26+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

In primul rand: PAULY, SUPERBE bluzitele... Cel mai mult recunosc ca mi-a placut cea cu negru si imprimeu alb .... Sa le porti sanatoasa!!!

Asa... trebuie sa va anunt ceva mai putin placut... (Nu stiu daca v-am mai spus) BUNICUL din partrea tatlui a avut un AVC si vom merge maine pe la el... Plecam de dimineata... Si ne intoarcem seara, probabil... Nu stiu . V-am anuntat ca sa nu va ingrijorati maine pt. mine

Va urez noapte buna sau BUNA DIMINEATA si sa aveti un week-end cat mai placut!!!

PS: Parca vad ca intru si maine de dimineata inainte de a pleca... si-asa vreau sa ma trezesc mai devreme ca sa pun o masina la spalat

Va pup pe toate!!! Sa ne "revedem" cu bine!!!

www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank"> EU si TATI de Antonio
Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

mihamora, eu deja am turbat de stat cuminte in casa...

Si eu am oxalati din aia in urina, asa stiam si eu ca e nisip...

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaauly, ce sexy bluziteeeeeeee!!! U-huuuuuuuu! Mie imi place tare aia rosie (tie iti vine rosu asa de bine...!) si aia de la nr. 003. Mai bine va apucati de export, cu prietena ta. Aici hainele de gravida sint putine si scumpe (O pereche de pantaloni amarati, negri de birou = 100 de euro. Plus ca imi vine prea scurti, desi am luat marime maxima). Japonicile poarta mult genul baby doll, dar daca esti nitel mai mare, ca mine (1,68), nu stau bine - eu parca sint bagata intr-un sac...

Moko, era 1,200 pe luna, adicatelea inca vreo 5 pina la sfirsit. Pai tu numai 2 kg luasi pina acum???? Ahhhh, ce-as da din ale mele

Motannelu', eu nu cred ca se hraneste bebe din grasimile anterioare, dar de asta nu trebuie sa te stresezi tu. Daca tu stii ca zilnic aduci aportul necesar de toate - foarte bine ca nu te ingrasi !

Cu botezul nu stiu ce sa va zic...sotul meu nu e botezat, japonezii sint budisti-asa ca nu se boteaza, dar toti ies pe afara . Eu insa vreau sa-l botez neaparat pe bebel cind vin in Romania, dar asta va fi numai in noiembrie, asa ca o sa-l scot clar afara pina atunci

Chiqui, nu's' ce sa fac...stau si "cintaresc" epilatorul in mina...Mi-e teama ca de ma apuc de epilat, apai tre' sa ar pe toata burta, ca altfel se vad poteci, nu? Tu ai impresia ca se face mai des in zona asta?? Ca la inghinal mi-e clar...

Offf, e numai ora 3 noaptea, pina va treziti voi mi se scurg ochii acilea pa monitor...

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

Neatza FETELOR!!!

Neatza... ELTEKA... eu sunt treaza de pe la ora 04:00, dar m-am uitat la un film, apoi am mers sa p[un o masina cu rufel la spalat... am facut baitza... si acum mai scoteam cate ceva la imprimanta... si am zis sa-mi arunc un ochi si pe forum

Daca stiam ca te gasesc aici in WEEK-END, apaream mai devreme...

Oricum... azi nu prea voi fi pe forum, din cauza plecarii mele!!!

PS: Ati vazut ca pana la urma tot am intrat si de dimineata?

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Unde pleci, Andrada?

Asa creste bebe

Si asa creste burtica mea

Mergi la inceput

ELTEKA, Plec la bunicii mei... nu ai vazut mesajul de mai sus? Cel de aseara???

Andrada 28+ cu Antonio

Mergi la inceput