Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 26
bidu75 spune:
Vreau sa va spun PASTE FERICIT! si CRISTOS A INVIAT! nu am nici o noutate sunt dezamagita ca nu am trecut de pragul de 79kg si nici nu mi-am atins obiectivul pe care mi l-am propus pentru pashte. ma duc la gimnastica pasiva si sper ca o sa reusesc sa trec de pragul asta.si vreau sa ma duc la aerobic sa transpir putin.Vreau si eu multe floricele langa numele meu(20 mai exact)
PUSSI FELICITARI SA AI SARCINA SI NASTERE USOARA
Si pentru Olim deasemeni FELICITARI, SARCINA SI NASTERE USOARA.
sa ne atingem toate abiectivele.Pupici
gusta spune:
Buna dimineata fetele.
Hristos a inviat.
Eu mi-am atins scopul 64 kg chiar daca ieri am calcat stramb cu o bucata de tiramisu,dar cantaritul de azi ma impulsonat sa numai calc stramb si sa mai rezist cu superdieta pana sambata.
Am sa mai intru aici .Kg ar mai fi de dat jos dar momentan vreau sa incerc sa ma mentin asa si dupa sa mai vad ce mai pot face.
Pup fetele si spor la slabit.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Luna75 spune:
gusta,ma bucur foarte mult pentru tine,mai mult esti un exemplu viu ca oricare dintre noi,daca ne dorim cu adevarat ne putem ajunge obiectivul cu usurinta.
Felicitari! si chiar daca ti-ai atins obiectivul nu uita sa treci pe la noi si sa ne spui ce mai faci.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Moniland spune:
Buna fetelor.
Am mai intrat pe la voi cu o tentativa de slabit, dar v-am parasit in incercarea de a avea copilasi. Ei bine, am reusit dar din pacate am pierdut sarcina la 5 sapatmani. Acum sunt cat o balena.
Am consultat un medic in legatura cu slabitul si dupa cateva analize mi-a facut o schema. De maine incep. ![]()
Monica
dulcetica spune:
Hristos a inviat!
Din pacate mi-e foarte rau...am o indigestie si o nevralgie cumplite.Ca sa comntinui in acelasi ton m-m cintarit si am 56 de kg.Deci zilele astea am tras din greu si am pus 2 kg.E adevarat ca eu m-am apucat de mincat de saptamina trecuta si am reusit!![]()
Sper ca dupa ce-or sa apara porcii de rigoare sa dau jos cit mai repede posibil.Totusi nu-i corect sa ma ingras atit de rapid si sa slabesc atit de greu....
Marilena12 spune:
Hristos a inviat!
Am ajuns la 65.500 kg si deocamdata pt vreo 2 saptamani ma opresc aici, ca sa stabilizez putin noua greutate. Ma simt foarte bine, port cu placere toate hainele care-mi erau dragi dar pe care nu le mai puteam pune pe mine de multa vreme, asa ca sunt foarte fericita.
O sa te rog Luna sa-mi treci la listuta ca am atins targetul, pt ca deocamdata sunt multumita de mine si ma opresc aici.
Insa o sa raman pe aproape ca sa va tin pumnii!
Va pup si tks pt suportul pe care mi l-ati oferit!
MARILENA SI ANNA
chiara.2005 spune:
Felicitari Marilena ptr. atingerea obictivului. Cand am citit ca porti cu drag hainele care nu iti mai erau bune, mi-am amintit si eu de hainutele mele dragi de vara care ma asteapta in dulap, asa ca m-ai impulsionat sa ma reapuc de cura de slabire.
Eu nu am indraznit sa ma cantaresc acum dupa Pasti ...de frica sa nu apara vreo bila neagra pe prima pagina...desi nu am exagerat cu nimic si nici nu simt sa se fi pus ceva pe mine...oricum voi da raportul la inceput de saptamana asa cum obisnuiam. Poate reusesc sa mai adaug o floricica pe prima pagina ca deja stagnez de prea mult timp. Zilele astea voi avea grija la ce manac si probabil ca de luni voi intra si eu la superdieta. Mai veem pana atunci.
Haideti fetelor sa ne mobilizam ca vine vara si sa fim frumoase!!!!
Ma gandesc sa intru si sa scriu in ficare zi cam ce meniu am ...in felul asta de rusine stiu ca nuvoi exagera. Ieri de exemplu am mancat o salata din salata verde cu ridichi si doua oua fierte , trei portocale mici mici mici si o banana mica. Banana nu ar fi trebuit sa o mananc stiu.
Cat mai multe kg date jos fetelor!
gusta spune:
Buna dimineata.
Luna eu lupta cu kg o voi continua pana fac 60.Acuma cum vrei tu sa ma treci din nou un lista cu un target sa ma lasi asa si eu vin in fiecare luni si spun daca ma mai dat ceva sau nu.Sper sa nu ma ingras ,dar asta nu cred ca mai e posibil ca am inceput sa fiu ca un nebun super atent la ce bag in gura si mi-am propus sa mananc cat mai sanatos .
Inca odata bravo Marilena.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
silvi_2005 spune:
Hristos a inviat si de la mine!!
Felicitari tuturor fetelor care si-am atins tinta
sper sa o fac si eu cat de curand.
Eu m-am cantarit cu emotii mari ca am cam gustat de toate dar din fericire nu m-am ingrasat, nu am slabit nici un gram dar zic ca si stagnarea e buna dupa sarbatori
.
De azi ma reapuc de sport si de maine reincep dieta pe care am lasat-o in Saptamana Mare cat am postit. Succes tuturor fetelor, sper sa adunam cat mai multe floricele si sa fim asa cum ne dorim la vara
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
AnaVanOnna spune:
Buna. Ma numesc si am un baietel de 5 luni. Vreau sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Poate asa reusesc sa scap de ceva kg. Dupa nastere am ramas cu ceva kg. Acum am 67 kg. Inainte de sarcina aveam 55 kg la 1.65. Nici nu stiu ce regim sa tin. Dar trebuie sa fac ceva. Numai bine si ne mai auzim. Pupici
Constandis MAria