Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 25
gusta spune:
Fetele multumesc mult de felicitari.Eu v-am zis ca slabitul meu a avut si o alegere medicala si chiar mi-am dat silinta sa dau jos ca nici eu nu ma mai suportam cum arat.
Acuma ma imbrac cu diferite haine care nu le-am mai purtat de mult si ma simt bine asa cum arat.
Spor la slabit la toate fetele
Felicitari Olim.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
pussi spune:
Fetelor, nu am trcut de mult pe la voi, va leciti pnetru campia de flori de pe prima pagina, va doresc
PASTE FERICIT
... si vreau sa va spun ca eu am reusit

fetele mai vechi stiu despre ce e vorba!
PUSSI
3+ 

eunice78 spune:
Si pe fetele noi le lasi in ceata? Orice ar fi, felicitari!
Paste fericit va doresc tuturor!
Ne mai auzim marti cand sper sa auzim numai de bine.
Sanatate tuturor!
Luna75 spune:
pusi,
felicitari.Sa inteleg ca vei avea gemeni?
Ce bine ca te-ai intors cu vestea mare.Sigur ca esti foarte fericita!
Iti doresc sarcina usoara si Sarbatori fericite!
Cam liniste prin zona,nici nu e de mirare caci in prag de sarbatori sunt 100 de lucruri de facut in afara ...de slabit.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
pussi spune:
luna, eunicemultumesc frumos!! sunt
..maine o sa am 1 luna de sarcina cu 2 
...o sa ma fac cat o
dar vin la slabit pe 2008!!!
PUSSI
3+ 

Marilena12 spune:
Luna, astept floricica, sper ca in scurt timp sa o primesc si pe a doua, azi aveam 66.800 kg, incet dar sigur, ma apropii de target!!!
Pussi, ma bucur mult pentru tine, sa fii sanatoasa, sa ai o sarcina si o nastere usoare si bebelusi sanatosi, cuminti si veseli!
Mie mi-a spus in luna a 3 a un supermedic ca am gemeni, si in luna a 5 a am aflat ca m-am bucurat degeaba, era numai Anna. Mi-as fi dorit din suflet 2, dar cred ca mi-ar fi fost tare greu fara ajutor.
Fetelor, daca nu mai intru pe aici, va spun de acum: Paste fericit cu Lumina sfanta in suflete si in case!
MARILENA SI ANNA
ina C spune:
Si eu am mai pierdut 1 kg, am 74, deci mai colectionez o floricica.
Va doresc Sarbatori fericite!...si sper din tot sufletul saptamina viitoare sa nu-mi luati vreo floare ( asta din cauza bunataturilor).
Pupici, ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
Luna75 spune:
Marilena,in mod sigur ca esti foarte fericita cu noua silueta 
Te mai gandesti sa slabesti dupa atingerea targetului de pe lista?
Ina,ai primit floricica binemeritata si mult succes in continuare,dupa Sarbatori
Luna75 spune:
HRISTOS A INVIAT ! si Sarbatori Fericite !la toata lumea, sanatate, bucurii,credinta si liniste sufleteasca!Multa fericire alaturi de cei dragi